CUPA INTERNATIONALA A ROMANIEI RADUTA LAKE, SARULESTI-2009

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
cornel s.

Re: CUPA INTERNATIONALA A ROMANIEI RADUTA LAKE, SARULESTI-2009

Mesaj de cornel s. »

bai omu cu hernia, sar putea ca la sarulesti sa fie arbitri si organizatori mai multi decat participanti ! toata lumea vine pentru bani, asa ca lasa prosteala domnule bonto. si lazar iar va castiga cu tot cu arbitri straini, atat timp cat raduta va fi patron la sarulesti.

si sacal nu vine cal asteapta baietii de la carpzone sa-l linseze la intrarea in sarulesti !
raduta da cati bani vrea el la premi, da nul mai primeste pe *******care a furat crap cu ******* sa bage in balta lui. UNDE *******PESCUIESTE GRATIS TOATA VIATA !
cornel serbu, candva ai fost tu, acum sunt eu !

PAste fericit !

MIRON
Puncte: 0

Mesaj de MIRON »

[quote="cornel s."]

si sacal nu vine cal asteapta baietii de la carpzone sa-l linseze la intrarea in sarulesti !

da nul mai primeste pe berbecaru care a furat crap cu mosharu sa bage in balta lui.
[quote="cornel s"]

:D :D :D sakal vine :lol: :lol: :lol:
pot fi 200 de carpozeristi la intrarile din sarulesti,baiatul acesta rezolva tot :wink:

recunosc ca pe asta cu crapul furat de berbecaru nu o stiam ..poate detaliezi putin......
da ,vezi ca e pe lista totusi si cica ar veni cu doua ,trei echipe :!:

Saky

Mesaj de Saky »

MIRON scrie:
Vali Bonto scrie:E OK atunci...
Eu o sa dau la porumb... :lol:

f bine faci! :oops: :oops: :oops: acum am venit de pe baltoaca.
este niste echipe
(vreo 6 )la sarulesti care nu e din Romania.este din HU.
maninca platica mica de pina in 1kg in draci,rade tot :lol: :mrgreen: deasemenea carasul e si el prezent. :oops: :oops: :oops:
se prinde si crap, dar mare de la 7-8kg in sus pe apa mare.sint sigur minim 30 de echipe
premiile ramin cele anuntate :!:
echipa de arbitri din Anglia,vreo 12-16 :!: :!: :!:

Baietii aia din HU sant prietenii mei si acuma am vb cu ei la tel.stau la cimitir
pana acuma au prins foarte bine crapi intre 7-15 kg(vreo 30 buc)si mici vreo 15 buc intre 3-5 kg
merge la orice bila red herring,triga,elit,etc!! au prins si la apa mica 1-1,5 m si la apa mai mare 3-5 m.apa are vreo 15 grade c.
cealalta echipa e in golf la recordul mondial, si ei au prins fv dar au si scapat pesti mari in agataturi,la ei in zona a inceput platica si carasul sa depuna.

Zilele urmatoare va mai informez cu ce se intampla pe balta. :wink:

ps
99 % vin si eu !! :lol: :lol:
maine seara stiu sigur.

Saky

Mesaj de Saky »

cornel s. scrie:bai omu cu hernia, sar putea ca la sarulesti sa fie arbitri si organizatori mai multi decat participanti ! toata lumea vine pentru bani, asa ca lasa prosteala domnule bonto. si lazar iar va castiga cu tot cu arbitri straini, atat timp cat raduta va fi patron la sarulesti.

raduta da cati bani vrea el la premi, da nul mai primeste pe berbecaru care a furat crap cu mosharu sa bage in balta lui. UNDE MOSHARU PESCUIESTE GRATIS TOATA VIATA !
cornel serbu, candva ai fost tu, acum sunt eu !

PAste fericit !
bai omu lasa manglele aste de 2 lei(doi lei frumosi)!! :lol: :lol:

despre arbitraj.
Seful arbitrilor va fi tot din Anglia(arbitri Romani nu mai au nicio treaba) restu 12-14 arbitrii englezi vor fii inpartiti pe sectoare si vor dormi in corturi in sectoare la ei, 3-4 in fiecare sector si vor fii paziti de jandarmi !(sefu arbitrilor a fost la sarulesti in vizita ca sa vada in ce conditii vor fi cazati si sa se asigure ca oamenii lui nu vor pati nimic,)vor patrula cu schimbul zi si noapte !!!
Plus ca Seful arbitriilor ia garantat si lui Grabmaier ca nu o sa tolereze nici cea mai mica smecherie sau furaciune !!!!!!Seful este ceva profesor la ceva facultate,restu arbitriilor sant studentii lui.
tot ei o sa fie si la Worldcarpclassic. !!

Paste fericit va doresc !

MIRON

Mesaj de MIRON »

:D
@Sakalu o fi asa cum zici nu zic nu ,dar baietii astia nu vor trece pe la VAMA din OTOPENI :?: :oops: :oops: :oops:................
poate stie mai multe dl Marinita ptr ca dinsul e ceva Barosan pe acolo si oricum si dumnealui ii trebuie ptr miniconcursul de la Chiroiu o echipa de arbitri corecti :idea:

dan _city_center

Mesaj de dan _city_center »

cornel s. scrie:da tu vi ba mutantule ? :roll: ai bani ? ai rame ? ai hernie ? :D
da ,vin la Sarulesti!

:!: :lol: invidiosule,chit ca fac hernie :D :D :D dar nu ratez nici un concurs important anul acesta,tu ce faci ?.....de fapt de ce te intreb :!: ..........i-ti urez:
servici usor :!: :wink: cu dedicatie de la posesorul nr de tel:0769563379 :lol:

Nini

Mesaj de Nini »

Vali Bonto scrie:Am auzit zvonuri ca nu este sigura desfasurarea concursului...
Stie cineva mai multe amanunte??
Salut Vali, asa auzisem si eu, dar Paco mi-a confirmat joi ca desfasurarea este sigura.
Mai multe nu stiu, decat ca este sigur pe 24.04
nini

NASA

Mesaj de NASA »

am vorbit ieri cu dl PACO si VA ROG SA ABTINETI DE LA COMENTARII NEGATIVE DESPRE ACEST CONCURS.
CONCURSUL SE TINE! vineri dimineata adunarea participantilor .la ora 8.
fir intins participantilor!

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

cornel s. scrie:cornel serbu, candva ai fost tu, acum sunt eu !
:D ...sa fi sanatos ! :D
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@cornel s.

Deja ai intrecut limita bunului simt, ne despartim aici........

Aviz altor clone, a inceput curatenia de primavara ! :evil:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”