Finala CN AGVPS - 26-29 IUNIE 2014

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Încuiat
the mover

Re: Finala CN AGVPS - 26-29 IUNIE 2014

Mesaj de the mover »

FELICITARI CELOR CARE SE OCUPA DE,, CORBU LAKE''
FELICITARI ARBITRILOR
FELICITARI CARP UNITED,GREEN LAKE,OVIDIUS
SI NU IN ULTIMUL RAND FELICITARI TUTUROR CLUBURILOR PARTICIPANTE ,
DE DEPARTE CEL MAI TARE CONCURS LA CARE AM PARTICIPAT

FELICITARI MAXIME GEORGE IORGA

CARP UNITED FIRE INTINSE IN ITALIA
Dan Stoica
CLUBUL GREEN LAKE
4Carphttp://www.crapmania.ro/forum/marele-bazar-f8/ ... 25664.html
Dacă vrei să ştii cine este un om, dă-i o funcţie de conducere.

petre iulian
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de petre iulian »

bogdan b. scrie:
PS:stefan popescu,trebuia sa mergi la Corbu sa vezi ce inseamna pescuitul de competitie,pasiunea si daruirea pescarilor si asa poate iti dadeai seama cum trebuia facut...nu cum ai vrut tu!!! :x
--------

Miercuri la sedinta managerilor a venit un nene de la MTS in urma unei plangeri facute de Popescu .A venit omul a vazut ce se intampla si-a plecat impresionat de ce facem noi pe banii nostrii . Popescu chiar sugerase in baza carui legi sa fim amendati .... :D .

Nu stiu ce a notat omul de la MTS ca dupa extragere nu am mai stat sa vad ce noteaza dar nu pusese `botul la vrajeala lui Popescu
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

petre iulian scrie:dar nu pusese `botul la vrajeala lui Popescu
iulica, si tu era sa pui botul asta iarna la ineptiile nebunului...era de inteles, era iarna, frig afara si nu aveai obiectul muncii (balta) :lol: :lol: :lol:
in alta ordine de idei, felicitari pentru locul de "vice"!
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Rep

Mesaj de Rep »

As fi dorit sa comentez finala, dar cum poti comenta o FINALA DE LEGENDA.
Organizarea (AGVPS+RIG) excelenta.
Arbitrajul ireprosabil.
Cluburile participante si pescarii au avut o prestatie de toata stima.
MULTUMIRILE NOASTRE. FELICITARI PENTRU TOTI CEI IMPLICATI IN ACEST EVNIMENT SPORTIV.

Multumirile mele si pescadoarelor din clubul CARP UNITED!
Murim sau invingem!

Gabi Calota

Mesaj de Gabi Calota »

Tin sa felicit toate cluburile participante in acest campionat!

Multumiri si respect domnului Carstocea si intregii echipe Rig Service pentru eforturile depuse si pentru incredere!
Multumiri cluburilor finaliste si AGVPS-ului pentru intelegere si pentru increderea pe care mi-au acordat-o!
Multumesc George pentru frumoasele momente imortalizate!
Multumiri tuturor componentilor loturilor pentru corectitudine si fairplay!
Multumiri colegilor arbitri pentru prestatie!

Felicitari cluburilor Ovidius si Green Lake pentru locurile ocupate pe podium!!

FELICITARI Carp United pentru victorie! Ati castigat frumos si meritat!
Dar sa nu uitati, de-acum, mult mai mult decat Carp United, sunteti ECHIPA ROMANIEI pentru ITALIA!!
Asa ca voi incheia cu....
HAI ROMANIA!!! DATI-LE CU BALTA IN CAP!!!!
Esti Pescar? Esti Sportiv?
Fii Pescar Sportiv!!!

Ungureanu Bogdan
pescar de competitie

Mesaj de Ungureanu Bogdan »

Gabi Calota scrie:Tin sa felicit toate cluburile participante in acest campionat!

Multumiri si respect domnului Carstocea si intregii echipe Rig Service pentru eforturile depuse si pentru incredere!
Multumiri cluburilor finaliste si AGVPS-ului pentru intelegere si pentru increderea pe care mi-au acordat-o!
Multumesc George pentru frumoasele momente imortalizate!
Multumiri tuturor componentilor loturilor pentru corectitudine si fairplay!
Multumiri colegilor arbitri pentru prestatie!

Felicitari cluburilor Ovidius si Green Lake pentru locurile ocupate pe podium!!

FELICITARI Carp United pentru victorie! Ati castigat frumos si meritat!
Dar sa nu uitati, de-acum, mult mai mult decat Carp United, sunteti ECHIPA ROMANIEI pentru ITALIA!!
Asa ca voi incheia cu....
HAI ROMANIA!!! DATI-LE CU BALTA IN CAP!!!!
SI EU TE FELICIT, CA ESTI PRINTRE SINGURII CARE AU FOST LA SCOALA LA TIMP! :wink:
esti un exemplu prin ceea ce faci si ceea ce postezi, bravo!
catch&release

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Cu intarziere, scuze, dar am fost plecat din tara pentru o problema neprevazuta.

Felicitari Carp United pentru locul 1 si “Forza Romania” ! Am incredere ca Babi o sa gaseasca formula cea mai buna pentru zig-rig iar boilies-urile BD vor face legea pe fund. Hai sa le aratam ca degeaba au mutat CM din Romania si ca trebuie sa le fie frica de noi oriunde, nu numai pe Corbu.

Felicitari Green Lake pentru locul 2. Aveti un lot puternic si de viitor, bravo voua!

Felicitari brigazii de arbitrii condusa de Gabi Calota. Din ce in ce mai bine. Impartiali, atenti si in acelasi timp discreti. Am scapat de cel mai mare stres de la CN – arbitrajul.

Multumim D-lui Florin Carstocea si echipei RIG Service pentru sustinerea celor doua etape de CN si pentru eforturile depuse.

Multumim George Iorga pentru amintirile de neuitat.

Multumesc Iohann, Florin, Daniel, Radu, Ionut, Nicu, Claudiu, Mari, Sandel. Stiu ca e greu cand cazi de pe locul 1 pe locul 3, dar capul sus. Revenirea va fi cu atat mai frumoasa.

Multumim RB pentru nada. Din pacate n-a depins de tine. Am gresit strategia (greseala este numai a mea) si nu am fost pregatiti pentru stilul de pescuit castigator.

Multumim sponsorilor: INSOFT D&C, RBB, CLAUMAR PESCAR, HERMES PERIS, LANDMARK MANAGEMENT SRL

PS "Carp United", nume predestinat, bravo Bogdane :lol:
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

doru_croc
pescar de competitie

Mesaj de doru_croc »

Vali Vesa scrie:Cu intarziere, scuze, dar am fost plecat din tara pentru o problema neprevazuta.

Felicitari Carp United pentru locul 1 si “Forza Romania” ! Am incredere ca Babi o sa gaseasca formula cea mai buna pentru zig-rig iar boilies-urile BD vor face legea pe fund. Hai sa le aratam ca degeaba au mutat CM din Romania si ca trebuie sa le fie frica de noi oriunde, nu numai pe Corbu.

Felicitari Green Lake pentru locul 2. Aveti un lot puternic si de viitor, bravo voua!

Felicitari brigazii de arbitrii condusa de Gabi Calota. Din ce in ce mai bine. Impartiali, atenti si in acelasi timp discreti. Am scapat de cel mai mare stres de la CN – arbitrajul.

Multumim D-lui Florin Carstocea si echipei RIG Service pentru sustinerea celor doua etape de CN si pentru eforturile depuse.

Multumim George Iorga pentru amintirile de neuitat.

Multumesc Iohann, Florin, Daniel, Radu, Ionut, Nicu, Claudiu, Mari, Sandel. Stiu ca e greu cand cazi de pe locul 1 pe locul 3, dar capul sus. Revenirea va fi cu atat mai frumoasa.

Multumim RB pentru nada. Din pacate n-a depins de tine. Am gresit strategia (greseala este numai a mea) si nu am fost pregatiti pentru stilul de pescuit castigator.

Multumim sponsorilor: INSOFT D&C, RBB, CLAUMAR PESCAR, HERMES PERIS, LANDMARK MANAGEMENT SRL

PS "Carp United", nume predestinat, bravo Bogdane :lol:
No comment :wink:
Pentru ca nu este nimic de comentat.
Ne punem toate sperantele intr-o reprezentare mai mult decat onorabila a baietilor de la Carp United la CM. Fire intinse baieti. Sunteti acolo pentru ca meritati.
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic!
Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

.............

mircea62

Mesaj de mircea62 »

Iar ti-au gresit doctorii medicatia?
Mircea B.

senzor planet