cornelserbu scrie:eu mai am si niste adidasi puma, sic !MIRON scrie:cu banii pe care probabil sigur ia-si fi cistigat i-mi luam JEEP TOYOTA ca a lui nea Cornel Serbu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
DE VANZARE??

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
cornelserbu scrie:eu mai am si niste adidasi puma, sic !MIRON scrie:cu banii pe care probabil sigur ia-si fi cistigat i-mi luam JEEP TOYOTA ca a lui nea Cornel Serbu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mugur Ioan scrie:cornelserbu scrie:eu mai am si niste adidasi puma, sic !MIRON scrie:cu banii pe care probabil sigur ia-si fi cistigat i-mi luam JEEP TOYOTA ca a lui nea Cornel Serbu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
DE VANZARE??![]()
![]()
![]()
dl VALI precum si la partenerul SANDEL am auzit vb bune despre dv.poate i-mi povestiti si mie cum a-ti cistigat la vaci 0 concursul de la tincabesti.vin special in vizita la dv in stand.unde a-ti cazut?....Vali Bonto scrie:Am vorbit cu Paco marti,adunarea vineri la ora 8.
Concursul se tine..!
Uite cum puteai sa faci un ban cinstit !Sakal scrie:![]()
![]()
Eu fac pariu ca anul asta castiga echipa cu CAIACU!![]()
![]()
![]()
M-ai facut braconier (am fostcimpoieru razvan scrie:la toamna o sa castige o echipa de 10-12 pescari, poate tot cu ataatea lansete(apropo, vezi si intreabai pe caiaci cu cate scule au pescuit). baieti de la sacalu si krant sunt adevarati castigatori, mitranescu arde ca sa vanda si el mamaliga sa traiasca , nu stie cum se mananca asta. si nu este infractor, doar are gura mare si zle ia apararea la '' baieti lui'' chiar daca ei nu prea il vorbeste de bine.......