Cupa Chiroiu - editia I-a 5-9 Mai 2009

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
d p-c

Re: Cupa Chiroiu - editia I-a 5-9 Mai 2009

Mesaj de d p-c »

Ba fratilor, data concursului e anuntata din decembrie: 5-9 mai( marti-sambata ). Suntem 3 echipe din banat. Am fost seriosi si am platit taxa integrala primii, inca din ianuarie, ne-am luat libere,concedii sa venim la acest concurs si acum va ganditi sa schimbati data, cu doar cateva zile inaintea concursului . Facem o zi intreaga pe drum, in 9 seara am nunta unui bun prieten, caruia i-am promis ca vin seara direct de la concurs. Nu ni se pare corect sa se faca modificari la data cu cateva zile inainte de concurs . Am platit pt. un concurs de 96 de ore 5-9 mai. In alte conditii nu am fi putut venii. Rugam clubul Carpzone, sa fie de cuvant, cum suntem si noi cei care am platit sa venim la acest concurs.

George-Alexandru
Partener Crapmania.ro
Puncte: 0

Mesaj de George-Alexandru »

scuze am gresit,am vrea doar sa propunem daca este cazul pt cei care lucreaza sa/l punem de miercuri pana duminica,tot 96 de ore.daca nu ramane asa 5-9.
George Alexandru
General Manager 4Carp
Presedinte C.S. Green Lake
ViceCampion National 2014

George-Alexandru
Partener Crapmania.ro

Lista actualizata cu cei inscrisi

1.Valer Rusu - Dan Marinita - Marian Constantin
2. Doru Caragin
3. Florentin Iuga - Catalin Duta
4. Madalin Dirla - Urdarea Ionut Valentin
5. Joga Petrica - Voicu Ionut
6. Dan Mitranescu - Florin Mirea
7. GABI NEAMTU - SORIN IONESCU - CRISTI TROFIM
8.
9. Costica Mateescu (Maty)
10.Dudila Ciprian - Robitu Dorin
11.Turturica mihai-Suciu Daniel
12.Botean Ionut-Ticu Sorin-Dan Pop-Coman(LUGOJ)
13.MEZ TEAM -Timisoara
14.Dan Grigore- Dan Andrei - Marian Badea
15.Ionescu Tiberiu- Chirita Ionut
16.
17.
18. Costache Marius - Popa Claudiu
19. Vladut Mateianu - George Alexandru - Iulian Petre
20. Sandu Podaru - Vali Comaneci - Razvan Dinu

Mai sunt 3 locuri libere,primii veniti primi serviti :wink:
George Alexandru
General Manager 4Carp

George-Alexandru
Partener Crapmania.ro

Salut,vreau sa va informez ca drumul care inconjoara balta a fost terminat,sau facut si 3 pontoane cu umbrare in zonele unde nu se putea campa si tot pe aceasta cale va anunt ca sunt cateva standuri unde va trebui intrat in apa pana la genuchi pt a pastra pestii in siguranta .

ps.cel mai interesant va fi faptul ca locurile de pescuit in proportie de 90% sunt zone virgine unde nu sa pescuit niciodata ;)
George Alexandru
General Manager 4Carp

MIRON

Mesaj de MIRON »

:!:

MIRON

Mesaj de MIRON »

George-Alexandru scrie: ps.cel mai interesant va fi faptul ca locurile de pescuit in proportie de 90% sunt zone virgine unde nu sa pescuit niciodata ;)
sau poate asa:
in proportie de 99% sint sanse ca primele trei locuri sa fie ocupate de catre clubul nostru pentru ca sintem -10-11 echipe de-ale noastre la aceasta manifestare. :D :D :D
arbitri sint tot ai nostri?.... atunci e vorba de 100% .
trebuie sa ne felicitam ,am cistigat iar :wink:

cimpoieru razvan

Mesaj de cimpoieru razvan »

mai nou vad ca este o moda ca patroni de balta sa participe alaturi de organizatori, albitri si alti bagatori e seama. :oops: carp zone este sigur pe podium,au baut apa dupa lazar. infra tv este iar in prim plan, atentie !

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

cimpoieru razvan scrie:mai nou vad ca este o moda ca patroni de balta sa participe alaturi de organizatori, albitri si alti bagatori e seama. :oops: carp zone este sigur pe podium,au baut apa dupa lazar. infra tv este iar in prim plan, atentie !

Si pe aici ai tu informatii despre toata lumea . Pe tine nu te cunosc ,dar daca si de conducerea Chiroiu te iei te cam etichetezi singur ... incep sa te cunosc . Sper sa te si vad vreodata !

Uite ce scrii la Hobaia :
o lectie de pescuit marca senzor. poate asa ar trebui sa arate pe viitor concursurile din romania. am fost azi acolo si am ramas impresionat de cata voie buna am vazut. si de cata ospitalitate am avut parte doar ca vizitator.felicitari lui maestru rosioru pentru conditile oferite si pentru frumoasa balta pe care o pastoreste. poate totusi mai umbla la taxa....

Si aici participa echipe din partea organizatorului si "ce lectie" mai dau ele...

Te-am cam citit cu ce te ocupi ! :lol:

cimpoieru razvan

Mesaj de cimpoieru razvan »

dan, tu esti un om corect. dar te-ai combinat gresit .citeste pe forumul infotvpescar si o sa vezi de ce sufera colegi tai de fapt. au 100 de echipe care participa la toate concursurile cate 3-4-5 echipe si se lauda cate diplome au. :oops: comercial e bine, da accepta realitatea. nu tu incasezi cotizatile ca sa merite sa te expui.

MIRON

Mesaj de MIRON »

care 4 -5?..... poate 10 din 16! asta valabil la concursul care se vrea a se incepe pe 5 mai....mai bine il anuleaza si il face cupa grupari lor.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”