PARTY CUP-ultimele detalii si desfasurare.

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Re: PARTY CUP-ultimele detalii si desfasurare.

Mesaj de andrei vladeanu »

da, nepotisme!
prin urmare, nepotu lui a facut echipa cu un angajat. tot de-al lui. :D
pe locul 3 gasim 2 baieti de la cs senzor.

daca pe locul secund ar fi terminat fane moldoveanu cu gica boldici, iar captura ar fi fost prinsa de aida & raluca, tacamul ar fi fost complet!
:D :D :D

felicit si eu tinerii premianti. bravo baieti!
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

ps martineac a participat?

:D :D :D
The One Team

serbtudor

Mesaj de serbtudor »

felictari tuturor...in special castigatorilor...
SENIOR CRAP CLUB

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

felicitari castigatorilor si mai ales lui mateianu al mic ! :D
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Pro Team

Mesaj de Pro Team »

[quote="Vladut Mateianu"]55 de echipe participante, atmosfera superba, prietenii noi si multa voie buna.
ideea ca echipele sub 21 de ani sa participe gratuit a dat roade, podiumul a fost in totalitate ocupat de acesti tineri pescari.
cred ca a fost o reusita, cu toate ca la sfarsit, plecarea concurentilor inainte de festivitatea de premiere(care nu a intarziat niciun minut !), mi-a lasat un gust amar. Foarte amar chiar. Si nu o sa inteleg niciodata de ce este asa de greu sa-l feliciti pe cel care te-a invins, eventual sa-l si aplauzi..... :oops: Ptr. 10 minute in plus....... :oops:[/quote]

Ne cerem mii de scuze ca am plecat mai devreme, nu a depins de noi , mai aveam nevoie de o masina sa ne duca acasa. Cu toate astea , tot respectul si lauda pentru invingatori FELICITARI .
Manitiu Razvan
PRO
Team®[/b]

Costel Stanila

Mesaj de Costel Stanila »

Felicitari castigatorilor si tuturor participantilor.
Felicit in special echipa de pe locul 2, vecinii mei de stand,CATA COSTEA si CARNARU PAUL, niste copii din Medias, modesti si talentati la pescuit,cu mult bun simt si un respect deosebit pentru adversarul crap.Bravo baieti, multi pescari de competitie cu pretentii au ce invata de la voi.Drept pentru care la anul, la editia a-2-a PARTY CUP 2010, chiar daca poate veti fi implinit 21 ani, sunteti invitatii mei.
Felicitari doamnelor si domnisoarelor care au rezistat pe balta in conditii atmosferice nu foarte prietenoase si au dat dovada ca pot intelege pasiunea noastra pentru pescuit.
Felicitari maestrului Cornel Rosioru pentru ca a facut posibila desfasurarea acestui concurs pe o balta cum e Hobaia.

P.S. Bravo Memo si... Bibicu' e cel mai tare pescar de crap si...consumator adevarat...,Coco de la Senzor are urmasi de nadejde.. :lol: :lol: :lol:
Costel Stanila
A.P.C.R.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

CATA COSTEA si CARNARU PAUL. Va asigur ca veti mai auzi de acesti copii din Medias, cu un foarte mare bun simt si pasiune cat incape. Bravo voua !

De locul 1 si 3 ce sa mai zic ? Ma asteptam, ca doar au baut apa dupa Vladeanu..... :D

PS In tara sunt multi tineri talentati care le-ar putea calca pe urme. Hai sa le acordam tot sprijinul nostru, cum este normal sa fie intr-o comunitate ! :wink: Bravo Costel ptr sponsorizarea de la Party Cup 2010 ! merita ! :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

MIRON

Mesaj de MIRON »

doamne!!!!!!! astia au reusit sa tina pe balta lui Pasat 54 de echipe-48 de ore.in conditii de vreme neprielnica,vint ,ploaie.cum a-ti reusit?.....
de ce la un concurs care s-a anuntat cu mare tam-tam la t2 saptamina trecuta jumatate au abondonat iar cei care au terminat (felicitari) printre care si eu :!: au fost f dezamagiti.asta in care jeepul e inca in faza de proiect :oops:

FELICITARI INVINGATORILOR!
felicitari tuturor PARTICIPANTILOR!

serbtudor

Mesaj de serbtudor »

felicitari pt organizare...si mai ales pt ideea cu echipele da pana in 21 de ani...
vladutz...trage-l de urechi pe ala mic sa se apuce de pescuit...ca are de unde invata!poate vine si el cu noi la livada la under 21...
imi pare rau ca anu am putut sa vin dar macar am avut echipamentu pe balta... :lol: :lol:
si mai faceti din astea pt tineri...ma bag si eu sa ajut cum pot..
Ps:la concurul de la livada under 21...daca sunt echipe care vor sa mearga si nu au cu ce(transport sau echipament),pot lua o echipa cu mine si le ofer si tot echipamentu sa pescuiasca pe durata concursului...si daca au peste 18 ani asigur si bautura :lol: :lol:
SENIOR CRAP CLUB

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Vezi cu baietii de la Medias ce faci, au sanse la locul 1 oriunde vor participa... :D :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”