Cupa "Pelicanul" editia a V-a 12-17 mai 2009

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Re: Cupa "Pelicanul" editia a V-a 12-17 mai 2009

Mesaj de Vladut Mateianu »

@cornel

Poate ar fi mai indicat sa inveti si tu de la altii si sa nu te mai bagi in seama cu toti necunoscuti care doar starnesc discutii....inutile. Multi s-ar linisti mult mai repede daca nu i-ar baga lumea in seama......

PS Inainte sa faci standurile la Hobaia te astept pe la magazin sa-ti povestesc ce am observat la Hobaia la Party Cup...... :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

cimpoieru razvan

Mesaj de cimpoieru razvan »

:oops: atunci trebuie sa vorbeasca doar cine iti comvine tie ? :evil: este dreptul meu sa imi dau cu parerea, chiar daca va comvine sau nu. si serbu stie el de ce se ataca.

@andrei vl,.

esti prea ager si dibaci sa nu vezi concurenti la care m-am referit. :D dar nu ma mai baga in seama ca se supara parteneru tau ! :evil:

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

@ Vladut

1. sunt pe lista aia, iar generalizarea tipului m-a enervat, nu ma-a atacat asa cum crede el.
2. ti-e clar ca vorbim inainte sa fac standurile, plus ca astept si parerea lv-ului dupa cupa cupelor
3. si cel mai important, prea multe clone, nu mai au haz, deja doar irita, iar voi ar trebui sa luati masuri, mai ales din respect pentru cei ce au simtul raspunderii si nu se ascund cu lasitate in spatele unor pseudonimuri :wink:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

cimpoieru
daca nu raspunzi punctual la intrebare te banez!
care sunt numele corupte si cum demonstrezi?
The One Team

MIRON

Mesaj de MIRON »

putina rabdare!
pregateste omul dosarele.
daca il banati nu o sa mai poata interveni :evil: :evil:
eu sint sigur ca stie multe.,dar nu are inca declaratiile martorilor legalizate :!:

cimpoieru razvan

Mesaj de cimpoieru razvan »

@vladeanu

mai bine ma banezi. nu pot sa iti raspund la o intrebare la care sti si tu raspunsul. plus ca de uni mie frica , nu pot vorbi mai mult !

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Cred ca este un atac ticalos asupra mea si a competitiei lansat de un ''LIMBRIC si un PADUCHE OPARIT'' :evil: :evil:
Va rog sa incetati aceste atacuri ,mai ales ca este foarte greu sa organizezi un concurs in situatie de CRIZA .

@Cimpoieru sau cum te-o fi chemand :idea:
Nu cred ca o sa-ti faca placere momentul cand voi afla cine esti :!:
Am sa te distrug ca pe un VIERME :twisted: asa cum si tu incerci sub umbrela anonimatului sa acuzi oameni fara sa ai DOVEZI si PROBE :evil: :evil:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

MIRON

Mesaj de MIRON »

[quote="oanavictor"]Cred ca este un atac ticalos asupra mea si a competitiei lansat de un ''LIMBRIC si un PADUCHE OPARIT'' :evil: :evil:
Va rog sa incetati aceste atacuri ,mai ales ca este foarte greu sa organizezi un concurs in situatie de CRIZA .

cum sa fie greu?...bagi si dumneata ca la sarulesti 90% banii la bataie ca are si familia mea gura de hranit.si sa vezi ce vine pescarul.
apropo te-ai gindit la o schema cu imparteala premiilor si cu profitul care ramine la matale la ciorap. da cite concurenti este?.....ca pe lista e uni care nu e in tara si nici nu vine ca e urmariti.sa nu te infierbinti la cele scrise ca vrea investitorii sa stie. multumesc.mai fac bile?....

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Dumneavoastra cine sunteti :?: LIMBRICU sau PADUCHELE OPARIT :?: :idea:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

Nea' Victor are momente cand se infierbanta tare, uneori si nejustificat, chiar imi aduc aminte ca m-a "ocarat" si pe mine nitel pe site :D ........ dar acum aproximativ o luna, fiind in vizita pe Darvari, l-am intrebat daca mananca crapul si daca merita sa fac o partida acolo sau daca ma duc la Hobaia. Mi-a spus sincer ca crapul inca nu mananca, apa e foarte rece inca, abia incepe sa se spele si joaca la suprafata...dandu-mi de inteles ca la acel moment as face o partida mai reusita pe HOBAIA!

Sunt putini patroni de balta care ar fi spus acelasi lucru.... NOTA 10!

Nea' Victor ...mai schimabati repertoriu ca ne-am plictisit de LIMBRIC, VIERME si PADUCHE OPARIT :D
Milionar excentric

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”