Cupa Chiroiu - editia I-a 5-9 Mai 2009

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Costel Stanila
Puncte: 0

Re: Cupa Chiroiu - editia I-a 5-9 Mai 2009

Mesaj de Costel Stanila »

Dan Mitranescu scrie:
Si aici participa echipe din partea organizatorului si "ce lectie" mai dau ele...
Cam proasta comparatia ta, ia mai gandeste-te... :oops:
Costel Stanila
A.P.C.R.

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

cimpoieru razvan scrie:dan, tu esti un om corect. dar te-ai combinat gresit .citeste pe forumul infotvpescar si o sa vezi de ce sufera colegi tai de fapt. au 100 de echipe care participa la toate concursurile cate 3-4-5 echipe si se lauda cate diplome au. :oops: comercial e bine, da accepta realitatea. nu tu incasezi cotizatile ca sa merite sa te expui.
Nu am judecat niciodata comercial situatia cluburilor . Am cunoscut indeaproape pe majoritatea membrilor clubului si sunt baieti cumsecade. Ca se lauda cu niste rezultate este poate o naivitate a sportului in sine ,dar nu arunca cu noroi in rezultatele altora niciodata .

Cat despre mine am avut de suferit numai din cauza prietenilor din pescuit decat din faptele mele (vezi si cu Sarulestiul).
Asta este ... :?

In situatia cluburilor de la noi este clar : Daca-ti faci cativa prieteni automat iti faci si de 10 ori mai multi dusmani.

Totusi nu am sa renumt pentru ca am intalnit oameni de calitate in acest club si am sa incerc sa demonstrez si altora ca asa este ...

Dan Mitranescu
Veteran

Costel Stanila scrie:
Dan Mitranescu scrie:
Si aici participa echipe din partea organizatorului si "ce lectie" mai dau ele...
Da' ce repede sari ca ars :D , stai linistit ca nu am zis nimic de rau !

Omul spunea ca in concursul de la Chiroiu participa si echipe din partea organizatorului si acest lucru este o hotie , iar la Hobaia lauda un lucru similar in situatia in care aceste echipe erau in frunte !

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

Dan Mitranescu scrie:
Totusi nu am sa renumt pentru ca am intalnit oameni de calitate in acest club si am sa incerc sa demonstrez si altora ca asa este ...
"Totusi" ala insemana ca un gand a existat :D :?: . Daca ce ai scris mai sus e singurul motiv... mai bine renunta, cred ca nu mai ai pe cine sa convingi ca exista SI oamneni de calitate ... chiar eu cunosc personal cativa si ii pot enumera ... Soare, Gabi Neamtu, Mary, Tu (dar numai uneori) :D , Dan Marinita, Cristi Trofim, George Alexandru ... si or mai fi vreo 2-3 dar nu ii stiu eu.

In general noi romanii suntem oameni de calitate, numai ca uneori suntem prost indrumati :wink:
Milionar excentric

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

Dan Mitranescu scrie:
Costel Stanila scrie:
Dan Mitranescu scrie:
Da' ce repede sari ca ars :D , stai linistit ca nu am zis nimic de rau !

Omul spunea ca in concursul de la Chiroiu participa si echipe din partea organizatorului si acest lucru este o hotie , iar la Hobaia lauda un lucru similar in situatia in care aceste echipe erau in frunte !
Nu ai zis nimic de rau dar comparatia e fortata nejustificat ... Party Cup 54 de echipe versus Chiroiu 20 ... nu mai vorbim de numarul de echipe ale clubului organizator. Bineinteles ca nu e nimic rau in asta, sunt convins ca va iesi un concurs super misto pe Chiroiu ...e o balta de vis si sincer regret ca nu pot participa (din cauza timpului) la acest concurs.

Fir intins TUTUROR si vreme buna.

P.S. Poate va osteniti si voi un pic mai mult cu postarea clasamentului de data asta :wink:
Milionar excentric

Dan Mitranescu
Veteran

Andrei I scrie:
Dan Mitranescu scrie:
"Totusi" ala insemana ca un gand a existat :D
Acest gand nu a existat ,dar a existat o parere de rau cand am constatat ca daca o sa castig unul dintre concursurile organizate de clubul meu singura bucurie vor fi banii ... Reusita o sa fie tratata ca o inselatorie in care ma ajuta colegi, arbitrii sau cine stie cine ... Este putin demoralizant ...

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

Dan Mitranescu scrie: a existat o parere de rau cand am constatat ca daca o sa castig unul dintre concursurile organizate de clubul meu singura bucurie vor fi banii ... Reusita o sa fie tratata ca o inselatorie in care ma ajuta colegi, arbitrii sau cine stie cine ... Este putin demoralizant ...
Atunci ai grija sa nu se intample :lol:

P.S. Ai dreptate ...dar tine tot de "calitate" asa cum vorbeai mai devreme ... iar selectia nu o poate face un sport precum pescuitul
Milionar excentric

Dan Mitranescu
Veteran

Andrei I scrie:
Nu ai zis nimic de rau dar comparatia e fortata nejustificat ... Party Cup 54 de echipe versus Chiroiu 20 ... nu mai vorbim de numarul de echipe ale clubului organizator. Bineinteles ca nu e nimic rau in asta, sunt convins ca va iesi un concurs super misto pe Chiroiu ...e o balta de vis si sincer regret ca nu pot participa (din cauza timpului) la acest concurs.

Fir intins TUTUROR si vreme buna.

P.S. Poate va osteniti si voi un pic mai mult cu postarea clasamentului de data asta :wink:
Am luat cel mai apropiat exemplu pe care l-am intalnit . Ma refeream clar la faptul ca daca organizatorul are echipe care participa nu este un motiv sa aducem acuzatii de tris .

cimpoieru razvan

Mesaj de cimpoieru razvan »

@dan

organizatorul este in stand. apar probleme cu un peste mort la echipa din dreapta lui. este interesul lui ca participant sa-l dea afara, adica sa descalifice echipa. este corect ?
vezi la tancabesti unde a castigat patronul lacului concursul in conditii mai mult decat suspecte...

in alta ordine de idei, poate imi explici si mie de ce oare la toate clasarile pe podium ale carpzone apar scandaluri si acuzati de frauda ? vrei sa vezi cine castiga la chiroiu ? carpzone ! (sau infropescar cum i se zice prin targ !) HAHAHAHHA

Dan Mitranescu
Veteran

cimpoieru razvan scrie:@dan

organizatorul este in stand. apar probleme cu un peste mort la echipa din dreapta lui. este interesul lui ca participant sa-l dea afara, adica sa descalifice echipa. este corect ?
vezi la tancabesti unde a castigat patronul lacului concursul in conditii mai mult decat suspecte...

in alta ordine de idei, poate imi explici si mie de ce oare la toate clasarile pe podium ale carpzone apar scandaluri si acuzati de frauda ? vrei sa vezi cine castiga la chiroiu ? carpzone ! (sau infropescar cum i se zice prin targ !) HAHAHAHHA
Daca cineva-si pune mintea sa fraudeze un concurs poate sa o faca cu orice echipa cu care are o amicitie sau prietenie. Relatiile la nivel de echipe de club nu sunt asa cum par si nu cred ca as inchide ochi sa castige cineva de la noi trisand.

In plus te rog sa ma crezi ca exista conflicte si in interiorul acestor organizatii si nimeni nu risca nimic pentru ca s-ar afla sigur si pentru majoritatea o pata de genul trisului este o desfiintare a tot ce au facut pana in acel moment.

Eu unul nu am sa risc asa ceva chiar daca nu am sa mai castig niciodata. Am sansa sa castig un concurs si sa sterg cu buretele toate rezultatele mele de pana acum . Nu vreau asta !

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”