Cam proasta comparatia ta, ia mai gandeste-te...Dan Mitranescu scrie:
Si aici participa echipe din partea organizatorului si "ce lectie" mai dau ele...

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Cam proasta comparatia ta, ia mai gandeste-te...Dan Mitranescu scrie:
Si aici participa echipe din partea organizatorului si "ce lectie" mai dau ele...
Nu am judecat niciodata comercial situatia cluburilor . Am cunoscut indeaproape pe majoritatea membrilor clubului si sunt baieti cumsecade. Ca se lauda cu niste rezultate este poate o naivitate a sportului in sine ,dar nu arunca cu noroi in rezultatele altora niciodata .cimpoieru razvan scrie:dan, tu esti un om corect. dar te-ai combinat gresit .citeste pe forumul infotvpescar si o sa vezi de ce sufera colegi tai de fapt. au 100 de echipe care participa la toate concursurile cate 3-4-5 echipe si se lauda cate diplome au.comercial e bine, da accepta realitatea. nu tu incasezi cotizatile ca sa merite sa te expui.
Da' ce repede sari ca arsCostel Stanila scrie:Cam proasta comparatia ta, ia mai gandeste-te...Dan Mitranescu scrie:
"Totusi" ala insemana ca un gand a existatDan Mitranescu scrie:
Totusi nu am sa renumt pentru ca am intalnit oameni de calitate in acest club si am sa incerc sa demonstrez si altora ca asa este ...
Nu ai zis nimic de rau dar comparatia e fortata nejustificat ... Party Cup 54 de echipe versus Chiroiu 20 ... nu mai vorbim de numarul de echipe ale clubului organizator. Bineinteles ca nu e nimic rau in asta, sunt convins ca va iesi un concurs super misto pe Chiroiu ...e o balta de vis si sincer regret ca nu pot participa (din cauza timpului) la acest concurs.Dan Mitranescu scrie:Da' ce repede sari ca arsCostel Stanila scrie:Cam proasta comparatia ta, ia mai gandeste-te...Dan Mitranescu scrie:
Si aici participa echipe din partea organizatorului si "ce lectie" mai dau ele..., stai linistit ca nu am zis nimic de rau !
Omul spunea ca in concursul de la Chiroiu participa si echipe din partea organizatorului si acest lucru este o hotie , iar la Hobaia lauda un lucru similar in situatia in care aceste echipe erau in frunte !
Acest gand nu a existat ,dar a existat o parere de rau cand am constatat ca daca o sa castig unul dintre concursurile organizate de clubul meu singura bucurie vor fi banii ... Reusita o sa fie tratata ca o inselatorie in care ma ajuta colegi, arbitrii sau cine stie cine ... Este putin demoralizant ...Andrei I scrie:"Totusi" ala insemana ca un gand a existatDan Mitranescu scrie:
Totusi nu am sa renumt pentru ca am intalnit oameni de calitate in acest club si am sa incerc sa demonstrez si altora ca asa este ...![]()
Atunci ai grija sa nu se intampleDan Mitranescu scrie: a existat o parere de rau cand am constatat ca daca o sa castig unul dintre concursurile organizate de clubul meu singura bucurie vor fi banii ... Reusita o sa fie tratata ca o inselatorie in care ma ajuta colegi, arbitrii sau cine stie cine ... Este putin demoralizant ...
Am luat cel mai apropiat exemplu pe care l-am intalnit . Ma refeream clar la faptul ca daca organizatorul are echipe care participa nu este un motiv sa aducem acuzatii de tris .Andrei I scrie:
Nu ai zis nimic de rau dar comparatia e fortata nejustificat ... Party Cup 54 de echipe versus Chiroiu 20 ... nu mai vorbim de numarul de echipe ale clubului organizator. Bineinteles ca nu e nimic rau in asta, sunt convins ca va iesi un concurs super misto pe Chiroiu ...e o balta de vis si sincer regret ca nu pot participa (din cauza timpului) la acest concurs.
Fir intins TUTUROR si vreme buna.
P.S. Poate va osteniti si voi un pic mai mult cu postarea clasamentului de data asta
Daca cineva-si pune mintea sa fraudeze un concurs poate sa o faca cu orice echipa cu care are o amicitie sau prietenie. Relatiile la nivel de echipe de club nu sunt asa cum par si nu cred ca as inchide ochi sa castige cineva de la noi trisand.cimpoieru razvan scrie:@dan
organizatorul este in stand. apar probleme cu un peste mort la echipa din dreapta lui. este interesul lui ca participant sa-l dea afara, adica sa descalifice echipa. este corect ?
vezi la tancabesti unde a castigat patronul lacului concursul in conditii mai mult decat suspecte...
in alta ordine de idei, poate imi explici si mie de ce oare la toate clasarile pe podium ale carpzone apar scandaluri si acuzati de frauda ? vrei sa vezi cine castiga la chiroiu ? carpzone ! (sau infropescar cum i se zice prin targ !) HAHAHAHHA