ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Încuiat
Cristi Y
pescar de competitie

Re: ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Mesaj de Cristi Y »

si cu asta te-am lasat , avem treaba , ne pregatim de mondiale :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

oare au facut baietii echipament cu sosete pana la genunchi ? :roll:
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Cristi Y scrie:si cu asta te-am lasat , avem treaba , ne pregatim de mondiale :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

oare au facut baietii echipament cu sosete pana la genunchi ? :roll:
Ma bucur ca esti in forma ... si ma bucur ca nu mi-ai bagat aia cu coliva ..cu sosetele ma mai descurc . Pregateste-te de mondiale ... si fir intins ... sincer .
Marile caractere asa se prezinta .. sincer te invidiez ca poti fi asa ... pesemne ca o sa traiesti 100 ani pentru ca nimic nu te apasa ...si nu ai remuscari si regrete pentru nimic . Bravo Tatae . Esti bun ...sa mor eu .

oanavictor
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de oanavictor »

hopa ..........a aparut sluga lui vladeanu si lipitoarea lui popescu din nou !

scuze domnu val ..........scopul si durata vizitei va rog :idea:

pescarii au mers la cm de spining ,sunt la cm de feeder ,vor merge la cm de crap si pe la iarna cand nu mai e activitate......... pe la tribunal ca sa treaca iarna mai usor !
te asteptam la iarna sa platesti cheltuielile de judecata ale lui popescu dupa ca va pierde procesele :idea:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Daca stiau alde gabi1 , olandezul ala , samd ...
Scurge-ma dl. val, am fost putin plecat, va ajut cu o coca-cola :roll: ...
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

oanavictor scrie:scuze domnu val ..........scopul si durata vizitei va rog

scopul este foarte exact nea Victore , de a face rau , este tot ceea ce pot federalii ... dovedit

oanavictor scrie: pe la iarna cand nu mai e activitate......... pe la tribunal ca sa treaca iarna mai usor !
abia astept sa ma citeze !!!! iau bilet la business , British Airways , cu o zi inainte de zbor :wink: :wink: sa se stranga acolo la datoriile federatiei :D :D merg si la o stiuca pe bani lu' popescu :lol:

hopa !! , am aici o afirmatie care o facea anul trecut in toamna limaxul de la alba ca sa justifice absenta federatiei din fenomenul competitional :

" Am spus că voi încerca să trimit echipa națională, în condițiile în care MTS eliberează autorizația și cu acordul CIPS. Nu s-a putut, va fi la anul, când federația va fi afiliată și AGVPSR desființată! "

nu s-a legat nici anul asta sconxule :lol: :lol: :lol: SIKTIR !!!

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Val scrie:Vezi daca nu vrea si Cornel Serbu vreun post de serpash ceva ... ca isi face treaba corect ...e in ton cu moda actuala ...
daca ai ceva sa-mi spui, da-i drumul, daca nu, atunci abtinete de a-mi pomenii numele in discutiile cu altii...
cat despre cine-i mai serpas...stai linistit, eu stiu cararile, tu platesti sa ti se arate si pe urma te lauzi ca le-ai descoperit singur :wink:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

cornelserbu scrie:cat despre cine-i mai serpas...stai linistit, eu stiu cararile, tu platesti sa ti se arate si pe urma te lauzi ca le-ai descoperit singur
DONE !! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

cornelserbu scrie: ai uitat cand ne indrumai pe toti sa ne "inchinam" la agvps...cand faceai din agvps o fortareata pe care o aparai cu bodyguar'zii, cand bentu venea la sedinte in dreapta ta in masina ta, cand selaru era soarele tau si multe altele...asta a fost pana in 2012...dupa...putregaiuri comuniste, vorba lui andrei...de ce oare, valerica, ca eu sunt prost si nu stiu
exact din aceleasi considerente potrivit carora si pentru tine APCR-ul a fost bun pana in 2007 (ai fost membru marcant al asociatiei, ocupand functia de secretar general) iar apoi a devenit "putregai".
The One Team

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

APCR-ul a fost bun pana in 2007...
Pacat insa ca "unii" din interese meschine au incercat sa-l transforme in propria feuda. A fost inceputul sfarsitului...
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

andrei vladeanu scrie:
cornelserbu scrie: ai uitat cand ne indrumai pe toti sa ne "inchinam" la agvps...cand faceai din agvps o fortareata pe care o aparai cu bodyguar'zii, cand bentu venea la sedinte in dreapta ta in masina ta, cand selaru era soarele tau si multe altele...asta a fost pana in 2012...dupa...putregaiuri comuniste, vorba lui andrei...de ce oare, valerica, ca eu sunt prost si nu stiu
exact din aceleasi considerente potrivit carora si pentru tine APCR-ul a fost bun pana in 2007 (ai fost membru marcant al asociatiei, ocupand functia de secretar general) iar apoi a devenit "putregai".
andrei, mie nu mi-a luat apcereu jucaria, fiindca atunci aveam alte jucarii, iar pescuitul era un hoby (ca de altfel intotdeauna :wink: ), m-a lovit sub centura exact atunci cand nu trebuia s-o faca...zau, exemplul tau e pueril si lipsit de consistenta
deci...ori mai cauta, ori lasa sa raspunda cine a fost intrebat !

p.s. campionatul national de pescuit la crap cand de tine, caci pescarii sunt in ceata...mai e putin si incep mondialele, iar noi nu avem campioana nationala recunoscuta de forul "ILEGAL" :D
Cornel Serbu
Friends Carp Team

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”