oare au facut baietii echipament cu sosete pana la genunchi ?

Moderator: gor965
Ma bucur ca esti in forma ... si ma bucur ca nu mi-ai bagat aia cu coliva ..cu sosetele ma mai descurc . Pregateste-te de mondiale ... si fir intins ... sincer .Cristi Y scrie:si cu asta te-am lasat , avem treaba , ne pregatim de mondiale![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
oare au facut baietii echipament cu sosete pana la genunchi ?
Scurge-ma dl. val, am fost putin plecat, va ajut cu o coca-colaDaca stiau alde gabi1 , olandezul ala , samd ...
oanavictor scrie:scuze domnu val ..........scopul si durata vizitei va rog
abia astept sa ma citeze !!!! iau bilet la business , British Airways , cu o zi inainte de zboroanavictor scrie: pe la iarna cand nu mai e activitate......... pe la tribunal ca sa treaca iarna mai usor !
daca ai ceva sa-mi spui, da-i drumul, daca nu, atunci abtinete de a-mi pomenii numele in discutiile cu altii...Val scrie:Vezi daca nu vrea si Cornel Serbu vreun post de serpash ceva ... ca isi face treaba corect ...e in ton cu moda actuala ...
DONE !!cornelserbu scrie:cat despre cine-i mai serpas...stai linistit, eu stiu cararile, tu platesti sa ti se arate si pe urma te lauzi ca le-ai descoperit singur
exact din aceleasi considerente potrivit carora si pentru tine APCR-ul a fost bun pana in 2007 (ai fost membru marcant al asociatiei, ocupand functia de secretar general) iar apoi a devenit "putregai".cornelserbu scrie: ai uitat cand ne indrumai pe toti sa ne "inchinam" la agvps...cand faceai din agvps o fortareata pe care o aparai cu bodyguar'zii, cand bentu venea la sedinte in dreapta ta in masina ta, cand selaru era soarele tau si multe altele...asta a fost pana in 2012...dupa...putregaiuri comuniste, vorba lui andrei...de ce oare, valerica, ca eu sunt prost si nu stiu
Pacat insa ca "unii" din interese meschine au incercat sa-l transforme in propria feuda. A fost inceputul sfarsitului...APCR-ul a fost bun pana in 2007...
andrei, mie nu mi-a luat apcereu jucaria, fiindca atunci aveam alte jucarii, iar pescuitul era un hoby (ca de altfel intotdeaunaandrei vladeanu scrie:exact din aceleasi considerente potrivit carora si pentru tine APCR-ul a fost bun pana in 2007 (ai fost membru marcant al asociatiei, ocupand functia de secretar general) iar apoi a devenit "putregai".cornelserbu scrie: ai uitat cand ne indrumai pe toti sa ne "inchinam" la agvps...cand faceai din agvps o fortareata pe care o aparai cu bodyguar'zii, cand bentu venea la sedinte in dreapta ta in masina ta, cand selaru era soarele tau si multe altele...asta a fost pana in 2012...dupa...putregaiuri comuniste, vorba lui andrei...de ce oare, valerica, ca eu sunt prost si nu stiu