andrei vladeanu scrie:pe Piticu' l-a montat incalcarea regulamentului unui concurs de stabilire a lotului national la care a platit si participat.
care este articolul de regulament incalcat ?
Moderator: gor965
andrei vladeanu scrie:pe Piticu' l-a montat incalcarea regulamentului unui concurs de stabilire a lotului national la care a platit si participat.
pai du-te, doar ti-ai castigat acest drept dupa timpii scosi in piscina...Cristi Y scrie:eu cu asta am incheiat , ma duc la piscina , ma pregatesc ca am de alergat mult in spatele standurilor![]()
nu stiu, eu nu am participat anul asta. se pare ca sunt suspendat, desi nu m-a anuntat nimeni oficial.Cristi Y scrie:andrei vladeanu scrie:pe Piticu' l-a montat incalcarea regulamentului unui concurs de stabilire a lotului national la care a platit si participat.
care este articolul de regulament incalcat ?
nu cunosc regulamentul de anul asta, ti-am mai zis.Cristi Y scrie:deci , care este articolul incalcat de cineva ????? poate intra Piticu sa specifice , in fata , barbateste nu prin telefoane si culmea , exact in ziua in care a fost postat intr-un anume loc si in care a luat foc initial pangica
eu nu am nimic de obiectat in aceasta problema.Cristi Y scrie:si inca ceva , cum se face ca NUMAI voi , aplaudacii federali si sustinatorii lui popescu aveti de obiectat in aceasta problema
daca federatia lua cips-ul am fi organizat. exista competenta.Cristi Y scrie: de ce nu organizati voi , federatia , un campionat serios , legal , fara sa fie implicate..orgtanele genitale ale anumitor persoane![]()
![]()
![]()
pai nu m-am declarat mai sus pierzator? cu ce sa ma aleg?Cristi Y scrie: din pacate voi dupa tot teatrul asta grotesc v-ati ales doar cu organele genitale ale lui popescu , demult moarte![]()
ce aroganta fasaitaandrei vladeanu scrie: dar sa lasam astea.
mai bine fugi la piscina si antreneaza-te sa reintri pregatit in circuitul competitional pentru ca n-ai mai fost pe o pista de concurs din 2008 si la agvps din 2005 dar le stii pe toate...