ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Încuiat
Cristi Y
pescar de competitie

Re: ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Mesaj de Cristi Y »

andrei vladeanu scrie:pe Piticu' l-a montat incalcarea regulamentului unui concurs de stabilire a lotului national la care a platit si participat.

care este articolul de regulament incalcat ?
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de andrei vladeanu »

Cristi Y scrie:eu cu asta am incheiat , ma duc la piscina , ma pregatesc ca am de alergat mult in spatele standurilor :wink:
pai du-te, doar ti-ai castigat acest drept dupa timpii scosi in piscina... :D
(ca tot iti place sa vorbesti de pangica si cum si-a castigat el locul in lotul national)
noroc
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

Cristi Y scrie:
andrei vladeanu scrie:pe Piticu' l-a montat incalcarea regulamentului unui concurs de stabilire a lotului national la care a platit si participat.

care este articolul de regulament incalcat ?
nu stiu, eu nu am participat anul asta. se pare ca sunt suspendat, desi nu m-a anuntat nimeni oficial.

asa sustine piticu'. este opinia lui. eu doar ti-am zis de ce a luat foc.
The One Team

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

ok , hai sa-ti explic si tie ca vad ca va arde rau

i-am spus lui BD ca voi merge si eu ca spectator sa i-i sustin , mergand in Italia direct din Anglia pe banii mei , Bogdan mi-a spus " tataie , daca tot vei fi acolo poate ne poti fi de folos , nu avem capitan de echipa si posibilitatea de a transmite informatii si a intra in standuri este doar daca esti nominalizat " , asa ca am acceptat

comparatia cu deplasarea lui pangica este cel putin amuzanta , chiar daca nu recunosti , in sinea ta stii foarte bine cand si cum l-ai " REINVENTAT " pentru a obtine niste banuti . termenul REINVENTAT iti apartine in totalitate

si eu nu mi-am castigat aceasta pozitie platind mii de euro ci pentru ca experienta mea le poate fi de folos in spatele standurilor aducand informatii , iar acest lucru i-l fac la cererea membrilor lotului Carp United

de ce se simte Piticu afectat de asta ???? nu merg pe banii platiti de el la participarea la CN :D :D

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

deci , care este articolul incalcat de cineva ????? poate intra Piticu sa specifice , in fata , barbateste nu prin telefoane si culmea , exact in ziua in care a fost postat intr-un anume loc si in care a luat foc initial pangica

andrei vladeanu
Veteran

Cristi Y scrie:deci , care este articolul incalcat de cineva ????? poate intra Piticu sa specifice , in fata , barbateste nu prin telefoane si culmea , exact in ziua in care a fost postat intr-un anume loc si in care a luat foc initial pangica
nu cunosc regulamentul de anul asta, ti-am mai zis.

poate zice piticu sau poate vorbesti cu el, pentru ca - nu-i asa?- toti oamenii sunt egali dpdv moral.

eu am incercat sa fiu egal cu tovarasii de la agvps, dar n-am reusit.. :D .

in rest, D-ne ajuta in italia si fie ca experienta ta sa se puna in slujba lotului iar acesta sa obtina un rezultat bun. fir intins!
The One Team

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

si inca ceva , cum se face ca NUMAI voi , aplaudacii federali si sustinatorii lui popescu aveti de obiectat in aceasta problema

de ce nu organizati voi , federatia , un campionat serios , legal , fara sa fie implicate..orgtanele genitale ale anumitor persoane :lol: :lol: :lol:

din pacate voi dupa tot teatrul asta grotesc v-ati ales doar cu organele genitale ale lui popescu , demult moarte :lol: :lol:

andrei vladeanu
Veteran

Cristi Y scrie:si inca ceva , cum se face ca NUMAI voi , aplaudacii federali si sustinatorii lui popescu aveti de obiectat in aceasta problema
eu nu am nimic de obiectat in aceasta problema.
Cristi Y scrie: de ce nu organizati voi , federatia , un campionat serios , legal , fara sa fie implicate..orgtanele genitale ale anumitor persoane :lol: :lol: :lol:
daca federatia lua cips-ul am fi organizat. exista competenta.
Cristi Y scrie: din pacate voi dupa tot teatrul asta grotesc v-ati ales doar cu organele genitale ale lui popescu , demult moarte :lol: :lol:
pai nu m-am declarat mai sus pierzator? cu ce sa ma aleg? :D
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

dar sa lasam astea.
mai bine fugi la piscina si antreneaza-te sa reintri pregatit in circuitul competitional pentru ca n-ai mai fost pe o pista de concurs din 2008 si la agvps din 2005 dar le stii pe toate... :D
The One Team

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

si atunci la ce ajuta toata mizeria asta declansata de val , care ce-i drept nu prea a avut efectul asteptat , a sarit la gat " dincolo " prima data si dupa a zis ca arunca pisica in curtea cainilor sa declanseze scandalul ... :oops: :oops:

asta cum este ? frateasca sau baieteasca ??

andrei vladeanu scrie: dar sa lasam astea.
mai bine fugi la piscina si antreneaza-te sa reintri pregatit in circuitul competitional pentru ca n-ai mai fost pe o pista de concurs din 2008 si la agvps din 2005 dar le stii pe toate...
ce aroganta fasaita :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”