ZABELEA scrie: Referitor la ajutorul pe care puteai sa ni-l dai tu (din calitate de jurnalist),nu cred ca trebuia sa venim noi sa il cerem.
ba da.
ZABELEA scrie: Ca jurnalist, cred ca iti cauti stirile, nu astepti sa vina la tine.
sa lasam deontologia, te rog.
asa cum ti-am zis, astept sa vina subiectele la mine si nu pt. bani ci pt. simplele "te rog - multumesc".
in ceea ce te priveste, iti promit ca te ajut dezinteresat cu tot ce pot eu si nu cred sa n-o fi facut vreodata...
de altfel, nu cred ca sa ma fi rugat cineva ceva in pescuit si sa nu incerc sa rezolv. restul sunt povesti, legende si multe, multe suferinte.
ZABELEA scrie:Cat despre 'victimizare' cum spui tu, nu era vorba doar de tine si Val.Sunt mai multe aspecte pe care nu le stii.
daca nu le stiu, nu ma bag.
ZABELEA scrie:P.S.Cred ca imaginea noastra o afecteaza mai mult atacurile voastre. Ajutorul lui Tataie este de alta natura(nu materiala sau imagine)..
desigur, nu stiu despre ce e vorba. pe mine ma intereseaza imaginea capitanului echipei nationale pe care o critic in consecinta. asta da subiect.
sa invete sa se poarte, la nivelul asta nu mai merge orice exprimare si orice mahala.
asa cum el a spus, eu sunt acum in afara ringului, iar el a intrat inauntru. acolo luminile sunt aprinse, draga mihaita...
ps uite un exemplu de comportament si exprimare la maimutoiul (ma refer la ce se vede, la diplomatie). asa da, pentru un lider al lotului national. sincer.