ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Încuiat
andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Re: ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Mesaj de andrei vladeanu »

ZABELEA scrie:Nu stiu pe cine am deranjat ca sa avem parte de ostilitatile astea inainte de C.M.Din punctul nostru astea sunt niste atacuri murdare fata de Clubul Carp United si implicit fata de toti membrii clubului.
zau? pai ti-a explicat val clar ca nu are nimeni nimic cu voi. mai mult, a vorbit si cu maimutoiul la telefon. lasa victimizarea, mihaita si nu mai baga membrii clubului la inaintare.
ZABELEA scrie:Ma asteptam de la Andrei si Val sa ne dea o mana de ajutor nicidecum sa ne faca rau..
ca sa primesti ajutor trebuie sa-l ceri.
ZABELEA scrie:P.S.Multumim Tataie pt. tot ce faci pentru noi.
...mai ales imagine.
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

mihaita,
vezi ca e deschis un topic mai jos despre clubul vostru care reprezinta Romania la cm. e un topic frumos, curat si nealterat.

aici te afli la ANULARE CM ROMANIA 2. un topic cu 50 si ceva de pagini in care tataie si-a bagat si si-a scos. pe cu totul alte subiecte decat carp united. a venit vremea sa mai ia si el...

atata tot.
The One Team

ZABELEA

Mesaj de ZABELEA »

Vezi Andrei ca, anul trecut Val a sarit in ajutorul echipei (Ovidius) din proprie initiativa, in aceleasi conditii(AGVPS).Anul asta cand s-a cerut ajutor, a reactionat foarte dur.
Referitor la ajutorul pe care puteai sa ni-l dai tu (din calitate de jurnalist),nu cred ca trebuia sa venim noi sa il cerem.Ca jurnalist, cred ca iti cauti stirile, nu astepti sa vina la tine.
Cat despre 'victimizare' cum spui tu, nu era vorba doar de tine si Val.Sunt mai multe aspecte pe care nu le stii.

P.S.Cred ca imaginea noastra o afecteaza mai mult atacurile voastre.Ajutorul lui Tataie este de alta natura(nu materiala sau imagine).
P.S.1 Ca sa nu mai avem noi impresii gresite, cred ca ar fi mai bine daca ar inceta discutiile astea,macar pana dupa C.M..Mersi.
MIHAI PRIPON - CARP UNITED TEAM.

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

ZABELEA scrie:Nu stiu pe cine am deranjat ca sa avem parte de ostilitatile astea inainte de C.M.Din punctul nostru astea sunt niste atacuri murdare fata de Clubul Carp United si implicit fata de toti membrii clubului.
Ma asteptam de la Andrei si Val sa ne dea o mana de ajutor nicidecum sa ne faca rau.

P.S.Multumim Tataie pt. tot ce faci pentru noi.
Mitzane , astazi am vorbit cu Bogdan si mi-am exprimat aprecierea si incurajarile fata de clubul vostru Carp United . Pentru Carp United ajut cu ce pot , am inteles ca nu e nevoie ....pentru AGVPS ...niciodata !
Stai linistit ca nu are nimeni nimic cu voi ..ar fi absurd ..
Nu va strica nimeni imaginea ..stai linistit ...Orhei v-a bagat in galceava asta .. lui sa ii reprosati ceva , ca fara sa va intrebe daca aveti nevoie de suport cere in numele vostru ..

andrei vladeanu
Veteran

ZABELEA scrie: Referitor la ajutorul pe care puteai sa ni-l dai tu (din calitate de jurnalist),nu cred ca trebuia sa venim noi sa il cerem.
ba da.
ZABELEA scrie: Ca jurnalist, cred ca iti cauti stirile, nu astepti sa vina la tine.
sa lasam deontologia, te rog.
asa cum ti-am zis, astept sa vina subiectele la mine si nu pt. bani ci pt. simplele "te rog - multumesc".
in ceea ce te priveste, iti promit ca te ajut dezinteresat cu tot ce pot eu si nu cred sa n-o fi facut vreodata...
de altfel, nu cred ca sa ma fi rugat cineva ceva in pescuit si sa nu incerc sa rezolv. restul sunt povesti, legende si multe, multe suferinte.
ZABELEA scrie:Cat despre 'victimizare' cum spui tu, nu era vorba doar de tine si Val.Sunt mai multe aspecte pe care nu le stii.
daca nu le stiu, nu ma bag.
ZABELEA scrie:P.S.Cred ca imaginea noastra o afecteaza mai mult atacurile voastre. Ajutorul lui Tataie este de alta natura(nu materiala sau imagine)..
desigur, nu stiu despre ce e vorba. pe mine ma intereseaza imaginea capitanului echipei nationale pe care o critic in consecinta. asta da subiect.
sa invete sa se poarte, la nivelul asta nu mai merge orice exprimare si orice mahala.
asa cum el a spus, eu sunt acum in afara ringului, iar el a intrat inauntru. acolo luminile sunt aprinse, draga mihaita...

ps uite un exemplu de comportament si exprimare la maimutoiul (ma refer la ce se vede, la diplomatie). asa da, pentru un lider al lotului national. sincer.
The One Team

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

ZABELEA scrie:Cat despre 'victimizare' cum spui tu, nu era vorba doar de tine si Val.Sunt mai multe aspecte pe care nu le stii.
Mitzane , nu mai da curs dialogului , intentia este clara de destabilizare , au reusit sa distruga un campionat monduial deja hotarat in Romania si acum , din criza neputuiintei nu mai pot decat sa scuipe venin si sa strice ce si cat mai pot

iti dai seama ca doare ca dupa ani de zile in care vladeanu a hotarat dupa buna lui placere regului si regulamente care sa-i fie favorabile , sa gestioneze bugete si sa dea cu flit la toti cei care nu-i impartaseau parerile . motiv pentru care la promisiunile lui popescu de bani si functie a fost orbit si s-a dus fara sa gandeasca iar acum , cand a vazut ca a pierdut totul ce mai poate sa faca decat sa muste

cat despre pangica , sa stea linistit ca va veni vremea cand va fi trecut de vladeanu in parcul rece ca multi altii care au trecut prin campul lui de interese , acum este momentul lui asa cum fiecare a avut momentul sau in functie de interesele antrenorului , precum pork , floreata si multi altii . de-a lungul timpului , singurul care a avut tupeul sa contrazica ideile lui vladeanu a fost radu badica , care a devenit persoana non-grata vehement contestata ,

vladene . vad ca esti foarte inversunat si chiar hotarat sa mi-o dai peste bot , la propriu sau la figurat , spune tata cum o rezolvam ca vad ca ti-ai luat viteza mare , iti stau la dispozitie
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

@Cristi

Vad ca ai venit cu muschii intariti de efort ... o dam pe manusi si asta e urat . In mod normal , pixul si gramatica ar trebui sa ne fie dominante in viata . Si argumentele , atunci cind le ai la indemina .
Pacat ! De azi esti lider de echipa nationala si a trebui sa ai alte argumente decit K1 .
Le-ai cam epuizat .... asa este cind injuri si nu te repeti ...la un moment dat ramai fara fraza .

andrei vladeanu
Veteran

caractere,
usor cu ghiuleaua, stai c-o rezolvam imediat din vorbe, ca am tacut destul.
The One Team

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

pai vad ca de ieri ati inceput o campanie furibunda , intai tu pe forumul restrans dupa care aici , faceti echipa ... ok , cum o rezolvam ?

vladeanu a declarat clar ca scopul lui este sa se ocupe de mine , ok i-i stau la dispozitie
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

andrei vladeanu
Veteran

Cristi Y scrie:pai vad ca de ieri ati inceput o campanie furibunda , intai tu pe forumul restrans dupa care aici , faceti echipa ... ok , cum o rezolvam ?

vladeanu a declarat clar ca scopul lui este sa se ocupe de mine , ok i-i stau la dispozitie
caractere, piept de fier, inima neinfricata,
o rezolvam cand ai sa-ti revizuiesti atitudinea si discursul. esti capitanul echipei nationale, nu mai merge ca pana acum...
mai slefuieste...
The One Team

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”