ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Încuiat
Cristi Y
pescar de competitie

Re: ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Mesaj de Cristi Y »

andrei vladeanu scrie:ca am tacut destul.
asta cam asa este , ai multe de povestit din trecutul tau competitional dar mai ales managerial , asta pana nu v-ati mai inteles la impartitul banilor si l-ai aruncat pe Rosioru in groapa leilor
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Cristi Y scrie:pai vad ca de ieri ati inceput o campanie furibunda , intai tu pe forumul restrans dupa care aici , faceti echipa ... ok , cum o rezolvam ?

vladeanu a declarat clar ca scopul lui este sa se ocupe de mine , ok i-i stau la dispozitie
Pai tu faci asta , la fel de furibund de 2 luni ... Ti-am stat si noi la dispozitie ...tot aici . Tot aici mai iei si tu . Ca asa e viata ...cind scurmi rahatul ...se impute atmosfera . Morga britanica nu te prinde .. esti de aici ...din eterna si fascinanta Romanie .
Ultima oară modificat Sâm Iul 19, 2014 21:13 de către Val, modificat 1 dată în total.

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

andrei vladeanu scrie:mai slefuieste...
o sa ai tu de slefuit , stai linistit

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Cristi Y scrie:
andrei vladeanu scrie:mai slefuieste...
o sa ai tu de slefuit , stai linistit
Vladene mergi la sala ...capitanul vrea K1 :lol: :lol: :lol: :lol: I s-au terminat vorbele ...
Ultima oară modificat Sâm Iul 19, 2014 21:14 de către Val, modificat 1 dată în total.

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Val scrie:
Cristi Y scrie:pai vad ca de ieri ati inceput o campanie furibunda , intai tu pe forumul restrans dupa care aici , faceti echipa ... ok , cum o rezolvam ?

vladeanu a declarat clar ca scopul lui este sa se ocupe de mine , ok i-i stau la dispozitie
Pai tu faci asta , la fel de furibund de 2 luni ... Ti-am stat si noi la dispozitie ...tot aici . Tot aici mai iei si tu . Ca asa e viata ...cind scurmi rahatul ...se impute atmosfera . Morga britanica nu te prinde .. esti de aici ...din eterna si fascinanta Romanie .

aha , si razbunarea sau metoda " dinte pentru dinte " face parte din etica de care-i pomeneai lui Orhei ??? vom vedea

andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de andrei vladeanu »

Cristi Y scrie:
andrei vladeanu scrie:ca am tacut destul.
asta cam asa este , ai multe de povestit din trecutul tau competitional dar mai ales managerial , asta pana nu v-ati mai inteles la impartitul banilor si l-ai aruncat pe Rosioru in groapa leilor
hai, caractere, trage!
ai zis de vii (badica), ai trecut la morti (rosioru), hai baga!
The One Team

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Cristi Y scrie:
Val scrie:

aha , si razbunarea sau metoda " dinte pentru dinte " face parte din etica de care-i pomeneai lui Orhei ??? vom vedea

Pai tu o vrei numai pe aia a lui Isus , cu sa intorci si obrazul celalalt ... L-am intors de citeva ori , pina mi-am dat seama ca a devenit obrazul meu mai tare ca al tau , care e de o grosime remarcabila ... si asta nu ma ajuta la ten deloc . Ia sa vezi si tu cum e cu etica asta ... E ca m..a depinde de ce parte a instalatiei esti . Si tu mereu ai vrut sa fi numai in picioare ..

andrei vladeanu
Veteran

Cristi Y scrie:
ZABELEA scrie:Cat despre 'victimizare' cum spui tu, nu era vorba doar de tine si Val.Sunt mai multe aspecte pe care nu le stii.
Mitzane , nu mai da curs dialogului , intentia este clara de destabilizare , au reusit sa distruga un campionat monduial deja hotarat in Romania si acum , din criza neputuiintei nu mai pot decat sa scuipe venin si sa strice ce si cat mai pot

iti dai seama ca doare ca dupa ani de zile in care vladeanu a hotarat dupa buna lui placere regului si regulamente care sa-i fie favorabile , sa gestioneze bugete si sa dea cu flit la toti cei care nu-i impartaseau parerile . motiv pentru care la promisiunile lui popescu de bani si functie a fost orbit si s-a dus fara sa gandeasca iar acum , cand a vazut ca a pierdut totul ce mai poate sa faca decat sa muste

cat despre pangica , sa stea linistit ca va veni vremea cand va fi trecut de vladeanu in parcul rece ca multi altii care au trecut prin campul lui de interese , acum este momentul lui asa cum fiecare a avut momentul sau in functie de interesele antrenorului , precum pork , floreata si multi altii . de-a lungul timpului , singurul care a avut tupeul sa contrazica ideile lui vladeanu a fost radu badica , care a devenit persoana non-grata vehement contestata ,

vladene . vad ca esti foarte inversunat si chiar hotarat sa mi-o dai peste bot , la propriu sau la figurat , spune tata cum o rezolvam ca vad ca ti-ai luat viteza mare , iti stau la dispozitie
in postarea asta sunt foarte multe mitocanii(calomnii), caractere...

o sa trebuiasca sa le dovedesti.
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

pentru ca ceea ce o sa apara in urmatorul meu serial numit

CARACTERUL (ajuns capitanul lotului national)

o sa pot dovedi la orice ora.

urmeaza...
The One Team

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

andrei vladeanu scrie:o sa pot dovedi la orice ora.
pai daca tot ai ajuns la momentul dezvaluirilor , poate-i povestesti lui val cum mi-ai ras in nas cand m-am dus cu el si cu Cezar Bibu la Tancabesti , la locul numit Pilhan si mi-ai spus ca asa-mi trebuie daca ma duc cu toti frantii sa ma fac de ras

oare de ce val nu a fost niciodata in lotul senzor daca exista atata afectiune intre voi ? sunt multi ochi care citesc pe aici si stiu care era parerea ta despre el

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”