ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Încuiat
andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Re: ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Mesaj de andrei vladeanu »

Cristi Y scrie: pana una alta s-a dovedit mai mult decat clar ca am avut dreptate cand iti spuneam ca vei lua plasa cu imbecilul ala
"Imbecilul ala" are o varsta si - asa cum iti ziceam mai sus - azi e, maine nu mai e.
Insa Federatia poate isi va intra, o data si o data, in drepturi si va functiona.
Toate la timpul lor, dragul meu...
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

Cristi Y scrie:DACA VOI DOI NU L-ATI FI SUSTINUT SI AJUTAT PE POPESCU IN CAMPANIA DISTRUCTIVA DIN IARNA , CAMPIONATUL MONDIAL SE DESFASURA IN ROMANIA !!!!
Asta am inteles, nu trebuie sa postezi mare ca bercea mondial.

Dar cu ce l-am ajutat concret in actiunea de a distruge mondialul romanesc?
The One Team

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

"Gestul simplu al unui om curajos este de a nu fi partas la minciuna. Un singur cuvant adevarat poate rasturna lumea."

Acum am observat ca te impinge morala de la spate... :lol: :lol:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

andrei vladeanu
Veteran

Dar am divagat de la subiectul principal si anume relatia noastra si modul de adresare.

Sa admitem ca tu esti convins ca asa este, din cauza mea :D nu mai este mondial in Romania.

ok.

Spune, in cazul acesta consideri ca esti indreptatit sa-mi adresezi apelativele pe care ti le-am citat mai sus?

Da sau nu.

Asta e singura mea problema cu tine. In rest, sunt de acord ca putem avea opinii diferite.
The One Team

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

andrei vladeanu scrie:Spune, in cazul acesta consideri ca esti indreptatit sa-mi adresezi apelativele pe care ti le-am citat mai sus?

ti-am mai raspund de trei ori , o mai fac odata , ultima data

ati intrat aici alataieri , dupa ce ati aflat ca voi merge cu echipa in Italia sa ma ironizati ( am primit ciocolata , premiul , etc ) si sa ma provocati , prima initiativa ati avit-o pe un forum unde propovaduiti toleranta si etica dupa care , amandoi v-ati facut un " must " in a coaliza pentru a ma provoca

vreti mahala , primiti mahala

vreti liniste , vedeti-va de treaba voastra , pune-ti federatia pe picioare , organizati campionate legale , deplasati lotul la CM cu un capitan de lot merituos si moral

dar atata timp cat tu te trezesti la 6 dimineata si dai drumul la can-can , pai facem can-can draguta dar nu mai victimiza dupa
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

andrei vladeanu
Veteran

lasa vrajeala cu alaltaieri.

tu inca din iarna ne faci varza pe forumuri pentru ca suntem "pe mana" cu popescu.

nu mai ocoli raspunsul si da-l.

daca "toata suflarea pescareasca", asa cum te-ai exprimat, ne-a respins si de-a dat la m u i e pentru ca suntem cu federatia si "am gonit mondialu' din tarishoara" consideri ca tu trebuie sa fii vuvuzeaua, portavocea si ca trebuie sa scoti primul p u l a la noi?

sau tu ar trebui sa fii cel care sa ne inteleaga, chiar si daca am gresit, si sa dea dovada de toleranta?!?

ia spune fratioare...

lasa data de alaltaieri si explica-ti comportamentul fratesc din ultimul an.
de alaltaieri, intr-adevar, te tavalim noi. in calitate de mandru capitan al lotului national. pentru ca pana atunci nu mai reprezentai absolut nimic in pescuit, nu aveam pe ce sa te luam...

ps atentie! "te luam" criticandu-ti limbajul trivial si comportamentul grobian. in sensul ca te ajutam si incercam sa ajungem sa avem un capitan adevarat de lot national nu o bruta. sau un animal, cum ii placea regretatului sa-ti spuna...
The One Team

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Nu pricepe mai Andrei .... intrebarea ai pus-o bine ...
Care este dreptul lui moral asupra noastra sa ne faca albie de porci , pe o problema care nu il priveste strict personal ci doar in calitate de cel mult chibitz al fenomenului actual .
Unde este morala si bunul simt pe care trebuia sa ni-l arate ?
De ce ne judeca el pe noi ?
De ce ne jigneste ?
De ce o face in public , de atita si atita vreme ?
De ce daca avem opinii diferite , se gaseste el sa ne dea lectii de viata si sa ne faca varza pe unde ne prinde ?
mai mult , de ce tocmai el este exponentul jignirilor si purtator de steag in lupta cu noi ?

De ce nu a preferat el sa taca ...si sa isi vada de ale lui , mai ales ca de injurat a avut cine , slava Domnului .
Asta ca sa nu spun ca putea sa zica doua - trei vorbe care sa mai stinga din reactiii . Ii erau la indemina .
De ce dupa atita si atita vreme , tocmai el , face asta cu noi de mai bine de jumatate de an ?

Astea sunt intrebarile la care trebuia sa raspunda Cristi ! Restul sunt amanunte si pareri personale .
Dar aceste intrebari supara .... pentru ca nu au raspuns logic .. Decit ca asa a vrut el .
Ultima oară modificat Dum Iul 20, 2014 10:06 de către Val, modificat 1 dată în total.

andrei vladeanu
Veteran

Cristi Y scrie: vreti liniste , vedeti-va de treaba voastra , pune-ti federatia pe picioare , organizati campionate legale , deplasati lotul la CM cu un capitan de lot merituos si moral
am vrut liniste un an intreg, dar nu mai puteai de grija noastra - aplaudacii, slugile, nevertebratele, etc.

s-a terminat cu linistea...
The One Team

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Eu iti zic Andrei ca pina nu va reusi sa ne explice coerent ce l-a minat in lupta asta impotriva noastra , ca lider de expresie .... vorbim ca la zid .
Raspunsul la intrebarile de mai sus , vor redefini sensul cuvintului caracter ....
Asta daca le va da cineva vreodata aceste raspunsuri .

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

hopa !!! s-a trezit PR-ul :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

e capul greu ? ia o zeama de varza !!

lotul federal complet , incepe can-canul :lol: :lol: :lol: :lol:
andrei vladeanu scrie:s-a terminat cu linistea...
hai curvoi , da-i drumul la galagie , vad ca cinstea care te caracterizeaza te face sa marturisesti ca vrei scandal , numai ca eu nu va mai fac jocul

pasaricilor , luati de vomitati cu spor , v-am pus ligheanul

hai va pup , cu buricul pe frunte :lol: :lol: :lol:
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”