Sa inteleg ca aveti aceleasi orientari sexualece mai conteaza, nu vezi ca o luam amandoi la m u i e?

Moderator: gor965
Sa inteleg ca aveti aceleasi orientari sexualece mai conteaza, nu vezi ca o luam amandoi la m u i e?
pai si ce ai vrea pasaroi , voi ati declarat deschis ca vreti iures si eu ce trebuie sa fac , sa va recit din Minulescu ?andrei vladeanu scrie:ce mai conteaza, nu vezi ca o luam amandoi la m u i e?
Prea mic Gibraltarul pentru personalitatea ta draga Cristi ! Nu stiu daca te incape ...Cristi Y scrie:pai si ce ai vrea pasaroi , voi ati declarat deschis ca vreti iures si eu ce trebuie sa fac , sa va recit din Minulescu ?andrei vladeanu scrie:ce mai conteaza, nu vezi ca o luam amandoi la m u i e?![]()
![]()
![]()
hai ca nu mai am timp de voi , ma ocup acum sa-l prapadesc pe idolul vostru , de abuia asteptam sa ma bage in hora , a facut pasul prostul
ia zi nea fane caparsheu , cand incepe treaba pe la parchet sa-mi iau bilet din timp , de fapt lasa ca fac rezervare cu flexible si-l pot activa cand este nevoie
vezi ca intre 23 si 30 august nu sunt disponibil , merg in Gibraltar sa-mi racoresc cohonesurile ca sa pot sa ti le tarasc pe coliva cu spor![]()
![]()
![]()
![]()
noi am declarat ca nu mai vrem jigniri, ordinarie si mitocanie. din partea ta. atat.Cristi Y scrie: pai si ce ai vrea pasaroi , voi ati declarat deschis ca vreti iures
nu, sa raspunzi la intrebarile pe care ti le-am pus. de ce tocmai tu ne batjocoresti de un an?!?Cristi Y scrie: eu ce trebuie sa fac , sa va recit din Minulescu ?![]()
![]()
![]()