ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Încuiat
gabi1
Veteran
Puncte: 0

Re: ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Mesaj de gabi1 »

ce mai conteaza, nu vezi ca o luam amandoi la m u i e? :(
Sa inteleg ca aveti aceleasi orientari sexuale :roll: :wink:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Pesemne ca ratia de m..e si de injuraturi pe care Cristi le produce zilnic este constanta . De ceva luni , de cind pe Popescu nu prea l-a mai prins , ne-a gasit pe noi doi . Si a bagat la greu cu varfuri ca ieri , sau mai usor pe anumite perioade premergatoare momentelor in care stiam sigur ca urma sa ne si vedem la ochi .
Intrebarea revine obsesiv !! De ce noi ?
De ce nu guvernul , criza mondiala , Putin , Obama , politica monetara , ingrijitorul de la piscina , paznicul de la scara de bloc , vidanjorul , samd , samd ...
De ce si-a aspersat el rahatul peste persoanele noastre ?
Asta e intrebarea ...

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

andrei vladeanu scrie:ce mai conteaza, nu vezi ca o luam amandoi la m u i e?
pai si ce ai vrea pasaroi , voi ati declarat deschis ca vreti iures si eu ce trebuie sa fac , sa va recit din Minulescu ? :lol: :lol: :lol:

hai ca nu mai am timp de voi , ma ocup acum sa-l prapadesc pe idolul vostru , de abuia asteptam sa ma bage in hora , a facut pasul prostul

ia zi nea fane caparsheu , cand incepe treaba pe la parchet sa-mi iau bilet din timp , de fapt lasa ca fac rezervare cu flexible si-l pot activa cand este nevoie

vezi ca intre 23 si 30 august nu sunt disponibil , merg in Gibraltar sa-mi racoresc cohonesurile ca sa pot sa ti le tarasc pe coliva cu spor :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Cristi Y scrie:
andrei vladeanu scrie:ce mai conteaza, nu vezi ca o luam amandoi la m u i e?
pai si ce ai vrea pasaroi , voi ati declarat deschis ca vreti iures si eu ce trebuie sa fac , sa va recit din Minulescu ? :lol: :lol: :lol:

hai ca nu mai am timp de voi , ma ocup acum sa-l prapadesc pe idolul vostru , de abuia asteptam sa ma bage in hora , a facut pasul prostul

ia zi nea fane caparsheu , cand incepe treaba pe la parchet sa-mi iau bilet din timp , de fapt lasa ca fac rezervare cu flexible si-l pot activa cand este nevoie

vezi ca intre 23 si 30 august nu sunt disponibil , merg in Gibraltar sa-mi racoresc cohonesurile ca sa pot sa ti le tarasc pe coliva cu spor :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Prea mic Gibraltarul pentru personalitatea ta draga Cristi ! Nu stiu daca te incape ... :lol: :lol:

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

ia vezi fanele , te-ai aranjat de patruj' de bulioane pana acum , hai ca-i dam inainte , nu ai fost in stare sa scoti 1500 sa-ti platesti cheltuielile de judecata pana acum , stai sa vezi de acum incolo ce tavalug vine :D :D :D :D
Fişiere ataşate
order.jpeg
order.jpeg (30.64 KiB) Vizualizat de 408 ori

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

m-au contactat baietii de la spinning , MULTUMESC GYORG !! si RAZVAN si voi avea la dispozitie toata documentatia necesara , inclusiv asistenta juridica , pentru a te sugruma rapid mitoman batran si bolnav

andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de andrei vladeanu »

Cristi Y scrie: pai si ce ai vrea pasaroi , voi ati declarat deschis ca vreti iures
noi am declarat ca nu mai vrem jigniri, ordinarie si mitocanie. din partea ta. atat.
Cristi Y scrie: eu ce trebuie sa fac , sa va recit din Minulescu ? :lol: :lol: :lol:
nu, sa raspunzi la intrebarile pe care ti le-am pus. de ce tocmai tu ne batjocoresti de un an?!?
The One Team

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

asa ca , nea fane balamuc , zis si buba neagra , astept cu nerabdare citatia

sunt in bloc start , pregatit :wink:

cat despre intalnirea dintre noi .... stai linistit ca nu-ti dau satisfacta sa-ti sparg muianul ( ce ti-ar place ) , te voi intampina cu cel mai dulce zambet si cu 4 cale , asa ca pentru tine :lol: :lol: :lol:

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Care este dreptul lui moral asupra noastra sa ne faca albie de porci , pe o problema care nu il priveste strict personal ci doar in calitate de cel mult chibitz al fenomenului actual .
Unde este morala si bunul simt pe care trebuia sa ni-l arate ?
De ce ne judeca el pe noi ?
De ce ne jigneste ?
De ce o face in public , de atita si atita vreme ?
De ce daca avem opinii diferite , se gaseste el sa ne dea lectii de viata si sa ne faca varza pe unde ne prinde ?
mai mult , de ce tocmai el este exponentul jignirilor si purtator de steag in lupta cu noi ?

De ce nu a preferat el sa taca ...si sa isi vada de ale lui , mai ales ca de injurat a avut cine , slava Domnului .
Asta ca sa nu spun ca putea sa zica doua - trei vorbe care sa mai stinga din reactiii . Ii erau la indemina .
De ce dupa atita si atita vreme , tocmai el , face asta cu noi de mai bine de jumatate de an ?

Le repet pentru ca vad ca de la piscina de ieri poate i-a ramas clorul in ochi ..

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

eu port o discutie constructiva aici cu babalacul mitomano-procesoman si apar printre postari niste bruiaje , virusi , paraziti , nu stiou ce or fi
un moderator sa incerce sa regleze frecventa , sa vada ce este cu bruiajele astea :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nu de alta dar pierde nea fane facaletz sirul postarilor :lol: :lol: :lol:

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”