[/quote]
Nu ti-ai revenit din imponderabilitatea bahica si ai gresit ultima litera, timpul nu-ti mai permite sa rectifici, te ajut eu...V..A..X !

Moderator: gor965
gabi1 scrie:Nu ti-ai revenit din imponderabilitatea bahica si ai gresit ultima litera, timpul nu-ti mai permite sa rectifici, te ajut eu...V..A..X !
Un fraier rasucit in vrej, ca ei am in pod la uscat...cu toate ca antrenorul federal a zis ca te-a depistat in persoana unui bisnitar batran cu 4 clase din Militari ai umor![]()
Lasa-l pe VAX sa emane halena alcoolica si nu numai...el are ceva mai mult de 4 clase ...andrei vladeanu scrie:acum ce faci, caracterule, te inhaitezi cu necunoscutii sa te iei de mine?
nu uita ca in "cochilie" suntem toti egali. acolo chiar suntem...
Intre caine si JIGODIE este mare diferenta, tu ai fost zamislit in categoria cu majuscule.Cind iti chemi cainii la stina...
da' unde-i podu' asta, fantomas?gabi1 scrie:Un fraier rasucit in vrej, ca ei am in pod la uscat...cu toate ca antrenorul federal a zis ca te-a depistat in persoana unui bisnitar batran cu 4 clase din Militari ai umor![]()
dar tu de ce nu incerci "ignore" ???matei1971 scrie:Chiar trebuie sa va spalati rufele in public? Nu aveti PM?