ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Încuiat
cornelserbu
Veteran
Puncte: 0

Re: ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Mesaj de cornelserbu »

Val scrie:Din moment ce din peste 16 pagini de Forum a avut 3-4 interventii .... usoare , in favoarea lui .
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: jalnic, zau asa...pai ce faci, valerica, tu joci, tu arbitrezi...jalnic, jalnic, jalnic...
Cornel Serbu
Friends Carp Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

andrei vladeanu scrie:da' unde-i podu' asta, fantomas?
in gura oborului, bre, la doi pasi de jean marais :D
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Cornele

ai suficienta minte in cap sa intelegi ca aici nu dezbatem pescuitul din Romania . Cred ca este evident pentru toti ... de aia lumea normala nici nu scrie ...

Incercam sa intelegem un comportament al unui fost amic de-al nostru , care a gasit de cuvinta sa fie el promotorul injuraturilor si jignirilor la adresa noastra . Sef de tren ..Locomotiva !
Ne-a luat de la buric in jos de m-am saturat ....eu vreau sa inteleg daca de la buric in sus mai are ceva ?
Sti bine ca ne-am vazut in perioada asta ...si la oameni normali se procedeaza normal .
Nu te baga ...si imi cer scuze ...dar ti-ai cautat-o !
Nu inteleg de ce va bagati voi astia cu nume din 2 cuvinte , in mizeria asta , in care cineva se crede de ceva vreme Zeus .....si f..e si da la m..e la tot ce a cunoscut vreodata legat de mine si Andrei . S-a mai luat si de raposatul ...Urat !
Ce i-am facut frate ??????????????????????? Lui personal ??????????????????????????????
Cita ura tinea in el ...si nu a spus-o pina acum ? Ca de cind cu saracia asta de Popescu ...ne-a umplut de cacat .....
Dar nu eram asa si cind ne vorbea frumos ...si era lapte si miere ...recenta vreme ... Traia Popescu :lol: :lol: :lol:
Pai cine nu are coloana ? Unul care face ce face dupa atitia ani si isi arata mizeria pe public , in loc sa o discute cu noi fata in fata ... sau unii care l-au luat mereu de baiat bun si care sunt oripilati de ceva vreme , de reactia lui Zeus ... ??????????????
Nu are scuze ...oricat ati incerca voi sa-l spalati si sa-l dati cu parfum ...

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Val scrie:Pai cine nu are coloana ? Unul care face ce face dupa atitia ani si isi arata mizeria pe public , in loc sa o discute cu noi fata in fata ... sau unii care l-au luat mereu de baiat bun si care sunt oripilati de ceva vreme , de reactia lui Zeus ... ??????????????
daca vrei sa nu-ti mai pomenesc numele , asa cum ai spus , nu=l mai pomeni nici tu pe al meu , lasa-ma in p u l a mea in pace si vedeti-va de altarul vostru , moralii p u l i i

daca nu va proptesc iar buricu-n frunte , urgent

si duceti-va la bulangiul ala batran de la Alba pe care l-ati sustinut , acolo gasiti moralitate si puritate

aici este locul unde se desfasoara activitati competitionale frauduloase si celor care nu sunt de acord li se da la m u i e , asa ca parasiti campul infractional ... PAPADIILOR
Ultima oară modificat Dum Iul 20, 2014 16:20 de către Cristi Y, modificat 1 dată în total.
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Cristi Y scrie:
Val scrie:Pai cine nu are coloana ? Unul care face ce face dupa atitia ani si isi arata mizeria pe public , in loc sa o discute cu noi fata in fata ... sau unii care l-au luat mereu de baiat bun si care sunt oripilati de ceva vreme , de reactia lui Zeus ... ??????????????
daca vrei sa nu-ti mai pomenesc numele , asa cum ai spus , nu=l mai pomeni nici tu pe al meu , lasa-ma in p u l a mea in pace si vedeti-va de altarul vostru , moralii p u l i i

daca nu va proptesc iar buricu-n frunte , urgent
Pai ne-am invatzat Cristi ..fara cuminecutara ta , viata nu are chichirez .... Da-i draga , cat poti .... mai cauta metafore , mai cauta cuvinte noi ...baga ..ce te retizine ? Nu te-a retzinut nimic pina acum ..de unde atita retzinere acum ?
Mai afla si lumea ...mai intreaba unul , altul ... merge treaba .
Esti viata mea la underground ... eu cred ca poti mai mult . Din pacate ...este nasol sa vezi ca o poza veche , neclara ...se devoleaza tuturor , usor - usor si prin ceatza aia din inainte se vad adevaratele elemente .. si astea miros urat ...si arata ca dracu ...
Macar noi ce mai avem de pierdut .... ? La cita gura plina avem pe aici ... ma faci sa rad . daca nu ne da cineva .... ne dai tu. Am sa iti spun dinainte cind merg la analize ca acolo trebuie sa merg fara carne in gura ...mizez pe colaborarea ta .
Pacat de poza aia veche ... arata bine ! Ai stricat-o si pe asta ..

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Cristi Y scrie: lasa-ma in p u l a mea in pace si vedeti-va de altarul vostru , moralii p u l i
nu stiu daca suntem morali si nici ai p u l i i.
dar - in relatia cu tine - respectam niste reguli. de comunicare si buna cuviinta.
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Cristi Y scrie:
Val scrie: daca vrei sa nu-ti mai pomenesc numele , asa cum ai spus , nu=l mai pomeni nici tu pe al meu
pai, caracterule, luni intregi am asternut tacerea si eu si val.
tu ne-ai pomenit regulat la modul jignitor.
The One Team

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Val scrie:Mai afla si lumea ...mai intreaba unul , altul ... merge treaba .
nu are cine si ce sa intrebe cumetre , lumea ma cunoste foarte bine , nu scriu pe forumul academiei romane ci pe unul de pescuit asa ca nu te mai da asa de mironosita , eu stiu la fel de bine sa si pescuiesc si sa proptesc buricu-n fruntea bulangiilor si a curvelor

cumetre , te tot legi de moralitatea mea , fata de tine nu o am si nici fata de curva aia masculina cu caracter infect , i-am inghitit ani de-a randul arogantele

capitanul echipei nationale !!! DA , capitanul echipe nationale de pescuit propus si invitat de pescari pentru a le fi de folos cu experienta mea , nu ca tine , luat ca reinventat pentru bani inntr-o echipa in care vladeanu hotara

curvoiul vandut face referire la superioritatea ta fata de mine in pescuit :lol: :lol: :lol: , pai bai aristotel , mai ai nevoie de inca 5 vieti sa strangi cate trofee se proptesc de peretii mei , dar nu emise de Popesti Leordeni ca ale tale ci de Cips-Fips

hai mai toarna-ti un pahar sa ai avant , vad ca nu te potolesti ... ai zis sa nu-ti mai pomenesc numele dar cred ca esti beat si ai uitat , perfect , ma urc pe voi amandoi odata de vomitati melci

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Si nu te mai crede Zeus ....fata de lotul de crap . Ca nu aperi tu nimic . S-au aparat deja toate loturile care au fost puse sub presiune de Popescu ... si slava Domnului ca de 2 ani au plecat toate si fara probleme . Basca Gyorg a si castigat ceva prin procese ... Nu ai inventat tu miezul din nuca ... Vezi ca la proces taraitul coaielor nu se percepe ca un argument ...
Lasa oamenii astia in pace ..nu ii mai speria ca fara tine e Apocalipsa ....nu e NIMIC !
Nu esti tu nici un scut in fata a nimic .... decit sa injuri ceva care practic nu afecteaza nimic acum .... Dar iti place pe cal alb , cu parul pe spate si buzduganul in mina .... Hai bai mai lasi ... mai lasa cartile alea de aventuri de desene animate ...
E vrajeala , normala ..... ala scrie , iar procurorii aia in cuda celor crezute de tine ...au si minte in cap ... ii bufneste rasul .. NU S-a intimplat niciodata , vreodata , cindva ceva si fara sa fii tu pavaza ....
Ioana D Arc ... e perimata ... zau asa .
Ultima oară modificat Dum Iul 20, 2014 16:41 de către Val, modificat de 2 ori în total.

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

andrei vladeanu scrie:pai, caracterule, luni intregi am asternut tacerea si eu si val.
bai frantule , ai ajuns lepadat de toata lumea ca ultimul boschetar si asta datorita comportamentului tau infect de ani de zile , te-a luat .... ( nu-mi mai permite sa-i scriu nimele :lol: :lol: :lol: :lol: ) de pe marginea santului si ti-a dat atentie

acum te crezi pe cai mari ...o p,,,a , acelasi arogant vandut sub pietul pietii ramai in fenomenul asta

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”