Val scrie:Din moment ce din peste 16 pagini de Forum a avut 3-4 interventii .... usoare , in favoarea lui .

Moderator: gor965
Val scrie:Din moment ce din peste 16 pagini de Forum a avut 3-4 interventii .... usoare , in favoarea lui .
in gura oborului, bre, la doi pasi de jean maraisandrei vladeanu scrie:da' unde-i podu' asta, fantomas?
daca vrei sa nu-ti mai pomenesc numele , asa cum ai spus , nu=l mai pomeni nici tu pe al meu , lasa-ma in p u l a mea in pace si vedeti-va de altarul vostru , moralii p u l i iVal scrie:Pai cine nu are coloana ? Unul care face ce face dupa atitia ani si isi arata mizeria pe public , in loc sa o discute cu noi fata in fata ... sau unii care l-au luat mereu de baiat bun si care sunt oripilati de ceva vreme , de reactia lui Zeus ... ??????????????
Nu are scuze ...oricat ati incerca voi sa-l spalati si sa-l dati cu parfum ...
Pai ne-am invatzat Cristi ..fara cuminecutara ta , viata nu are chichirez .... Da-i draga , cat poti .... mai cauta metafore , mai cauta cuvinte noi ...baga ..ce te retizine ? Nu te-a retzinut nimic pina acum ..de unde atita retzinere acum ?Cristi Y scrie:daca vrei sa nu-ti mai pomenesc numele , asa cum ai spus , nu=l mai pomeni nici tu pe al meu , lasa-ma in p u l a mea in pace si vedeti-va de altarul vostru , moralii p u l i iVal scrie:Pai cine nu are coloana ? Unul care face ce face dupa atitia ani si isi arata mizeria pe public , in loc sa o discute cu noi fata in fata ... sau unii care l-au luat mereu de baiat bun si care sunt oripilati de ceva vreme , de reactia lui Zeus ... ??????????????
Nu are scuze ...oricat ati incerca voi sa-l spalati si sa-l dati cu parfum ...
daca nu va proptesc iar buricu-n frunte , urgent
nu stiu daca suntem morali si nici ai p u l i i.Cristi Y scrie: lasa-ma in p u l a mea in pace si vedeti-va de altarul vostru , moralii p u l i
pai, caracterule, luni intregi am asternut tacerea si eu si val.Cristi Y scrie:Val scrie: daca vrei sa nu-ti mai pomenesc numele , asa cum ai spus , nu=l mai pomeni nici tu pe al meu
nu are cine si ce sa intrebe cumetre , lumea ma cunoste foarte bine , nu scriu pe forumul academiei romane ci pe unul de pescuit asa ca nu te mai da asa de mironosita , eu stiu la fel de bine sa si pescuiesc si sa proptesc buricu-n fruntea bulangiilor si a curvelorVal scrie:Mai afla si lumea ...mai intreaba unul , altul ... merge treaba .
bai frantule , ai ajuns lepadat de toata lumea ca ultimul boschetar si asta datorita comportamentului tau infect de ani de zile , te-a luat .... ( nu-mi mai permite sa-i scriu nimeleandrei vladeanu scrie:pai, caracterule, luni intregi am asternut tacerea si eu si val.