ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Încuiat
Cristi Y
pescar de competitie

Re: ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Mesaj de Cristi Y »

hopa !!!!!!!!!!

PR-ul si redactorul petitiilor federale se pisha pe popescu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

asa repede v-ati sucit ?? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

bravo mai VAL :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

CE E VAL CA VALUL TRECE !! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

@Zeus

Urat caracter ai mai omule !!!! Fie la tine acolo ...
Ce dobitoc am fost si cum m-am inselat in viata asta ...

Un melc cu urme ... lasi bale pe unde apari , mai ales aici unde iti place sa apari ca Stefan Furtuna ... esti o ploaie de vara si atit ...si vad ca iarasi o dai pe manusi ...atita poti ??????????????
Ti-a luat melcul limba ... spune ...
Ultima oară modificat Dum Iul 20, 2014 16:51 de către Val, modificat 1 dată în total.

andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de andrei vladeanu »

Cristi Y scrie: aici este locul unde se desfasoara activitati competitionale frauduloase si celor care nu sunt de acord li se da la m u i e , asa ca parasiti campul infractional ... PAPADIILOR
usurel cu pianu' pe scari, caractere...

hai sa-ti explic eu ce loc e asta. e locul unde se desfasoara, intr-adevar, activitati competionale, dar unde domnia ta nu a mai calcat din 2008 decat cu c o a i e l e prin colive.

eu si val, de bine de rau, am activat in fenomenul asta si-n perioada 2008-2014. inclusiv in campionatul agvps in calitate de platitori.

stii ca standul de mondiale are acum alte dimensiuni fata aia 8 pe 8 metri de pe vremea ta, cand se pescuia cu basca-n cap si maru-n buzunar? :D

tarzane...
The One Team

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Vladene , argumentul lui suprem este ringul de box ... acolo ii place ... irosim vorbe si ne mincam zilele cu el .
Nu prea poti face bici din orice ...
Una doua , intram la manusi ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Argumentul suprem al lui este ca numarul de injuraturi la adresa lui Popescu , a ta si a mea , e CAMPION :lol: :lol: :lol: :lol:
Altfel sa ma usuc daca din barlog a facut ceva , ca pe vremea aia lucrurile sa mearga . Tu ai facut emisiuni , ai invitat lumea , eu ca PR ( saracie ! ) :lol: :lol: :lol: :lol: ma ruga Oliviu si Bentu sa le redactez sa le convina ...si asta am facut ....el a INJURAT DE LA INCEPUT SI PINA LA SFARSIT !
Stefan Furtuna .... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Un mare caracter !
Ultima oară modificat Dum Iul 20, 2014 16:57 de către Val, modificat 1 dată în total.

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Val scrie:@Zeus

Un melc cu urme ... lasi bale pe unde apari , mai ales aici unde iti place sa apari ca Stefan Furtuna ... esti o ploaie de vara si atit ...si vad ca iarasi o dai pe manusi ...atita poti ??????????????

Bachus este in delir :lol: :lol: :lol: :lol: , a inceput sa se adreseze zeior :lol: :lol: :lol: :lol:

s-au stranit iar Lolek si Bolek :lol: :lol: :lol: :lol:

le arunc trei graunte si incep curcanii sa cloncane :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

sunteti funny :lol: :lol: :lol: :lol: sariti ca purceii la laturi :lol: :lol: :lol: :lol:

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

andrei vladeanu scrie:stii ca standul de mondiale are acum alte dimensiuni fata aia 8 pe 8 metri de pe vremea ta, cand se pescuia cu basca-n cap si maru-n buzunar?

:lol: :lol: :lol: :lol: basca Senzor :lol: :lol: :lol:

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Val scrie:Nu prea poti face bici din orice ...
din orice kkt... foarte corect , de aia ai fost si vei ramane pe post de bici care pocneste pe unde poate si pentru cine-l baga-n seama :lol: :lol: :lol:

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Cristi Y scrie:
Val scrie:@Zeus

Bachus este in delir :lol: :lol: :lol: :lol: , a inceput sa se adreseze zeior :lol: :lol: :lol: :lol:

s-au stranit iar Lolek si Bolek :lol: :lol: :lol: :lol:

le arunc trei graunte si incep curcanii sa cloncane :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

sunteti funny :lol: :lol: :lol: :lol: sariti ca purceii la laturi :lol: :lol: :lol: :lol:
Eu cred ca deja ai spart 2 scotiene pe nervii astia de ii ai ...se vede si din ce scrii . Arunci grauntze acolo unde poti tu arunca ceva .... Noua mai subtire ... ca din grauntzele aruncate de mine la raposatul , ai plecat la vreo 3 mondiale .... Stai usor ca te spargi la ceas .
Deja esti incoerent ... o seara buna ! Ai grija !

Si nu mi-as dori ca prestanta si dialogul tau ( intre ghilimele ) sa guverneze prestatia echpei nationale in Italia . Nu de alta ...dar tare mi-e teama ca ii iei si pe baietii astia admirabili ...gasesti tu ceva motive ...fie pe zig , fie pe nada , fie pe ce iti mai trece prin cap ... cind esti Zeus ...e ca tine ! Si baietii nu o sa rabde , ca si-au mincat coatele pe balta ...sa ajunga acolo !
Sa dea D-zeu sa gresesc !
Ultima oară modificat Dum Iul 20, 2014 17:07 de către Val, modificat de 2 ori în total.

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Val scrie:. Stai usor ca te spargi la ceas .
port ceas anti shock , parpanghele .... vazi mai bine sa nu te zgarii tu la ghiul , buzescule , ca esti purtator :lol: :lol: :lol:

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

hai zi ca nu-i asa ... chiparosule :lol: :lol: :lol: :lol:

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”