Moderator: gor965
Adicatelea "pe blat" sa nu va strice reputatia...in loc sa o discute cu noi fata in fata ... sau unii care l-au luat mereu de baiat bun si care sunt oripilati de ceva vreme , de reactia lui Zeus ... ??????????????
De ce pari mirat ? Pai crezi ca problema lui se leaga de Fane ? Nu Andrei ....andrei vladeanu scrie:Mai tataie, eu observ ca apelativele cu care ma gratulezi nu prea au legatura cu "federalii"
(poate cu exceptia "vandut").
Inteleg de aici ca nutresti astfel de sentimente fata de mine cu mult inainte sa apara fane si federatia.
Ai gasit acum ocazia sa te destainui, asa intr-un cadru intim?!?
Bine punctat si la obiect !!!Cezar Bibu scrie:Da, m-am uitat ,si ieri, ma uit si azi, si sunt mahnit...vad cum niste veterani ai pescuitului ,care-mi sunt si prieteni, se balacaresc pentru niste efemere pozitii si functii ! Pe acelasi topic scriam , in ajunul sarbatorilor pascale : "...Bai, da' nu va mai satura Dumnezeu ? Nici macar in zilele astea?
Tot ce va intereseaza sunt clasamente, trofee , federatii, bani, combinatii, punctaje, medalii, ministere, reprezentari, functii . Ca sa nu mai vorbim de cine, care face cea mai tare bila de pe mapamond ! ...Da' de placerea pescuitului mai stiti ?..."
Pacat !
Urez si eu aici, lotului Carp United , sa aiba liniste si un dram de noroc, ca pricepere au , slava Domnului !
cezarica, daca ai stricat telenovela, te blestem...(cu avataru' tau)Cezar Bibu scrie:Da, m-am uitat ,si ieri, ma uit si azi, si sunt mahnit...vad cum niste veterani ai pescuitului ,care-mi sunt si prieteni, se balacaresc pentru niste efemere pozitii si functii ! Pe acelasi topic scriam , in ajunul sarbatorilor pascale : "...Bai, da' nu va mai satura Dumnezeu ? Nici macar in zilele astea?
Tot ce va intereseaza sunt clasamente, trofee , federatii, bani, combinatii, punctaje, medalii, ministere, reprezentari, functii . Ca sa nu mai vorbim de cine, care face cea mai tare bila de pe mapamond ! ...Da' de placerea pescuitului mai stiti ?..."
Pacat !
Urez si eu aici, lotului Carp United , sa aiba liniste si un dram de noroc, ca pricepere au , slava Domnului !
Tu esti Mister Mahala si am sa-ti explic de ce.Cristi Y scrie: haide antrenorule !!!!! , nu mai e inspiratie ????
pai ati vrut mahala si acum nu mai faceti fata ????