PR-ul si redactorul petitiilor federale se pisha pe popescu

asa repede v-ati sucit ??

bravo mai VAL

CE E VAL CA VALUL TRECE !!

Moderator: gor965
usurel cu pianu' pe scari, caractere...Cristi Y scrie: aici este locul unde se desfasoara activitati competitionale frauduloase si celor care nu sunt de acord li se da la m u i e , asa ca parasiti campul infractional ... PAPADIILOR
Val scrie:@Zeus
Urat caracter ai mai omule !!!! Fie la tine acolo ...
Ce dobitoc am fost si cum m-am inselat in viata asta ...
Un melc cu urme ... lasi bale pe unde apari , mai ales aici unde iti place sa apari ca Stefan Furtuna ... esti o ploaie de vara si atit ...si vad ca iarasi o dai pe manusi ...atita poti ??????????????
Ti-a luat melcul limba ... spune ...
andrei vladeanu scrie:stii ca standul de mondiale are acum alte dimensiuni fata aia 8 pe 8 metri de pe vremea ta, cand se pescuia cu basca-n cap si maru-n buzunar?
din orice kkt... foarte corect , de aia ai fost si vei ramane pe post de bici care pocneste pe unde poate si pentru cine-l baga-n seamaVal scrie:Nu prea poti face bici din orice ...
Eu cred ca deja ai spart 2 scotiene pe nervii astia de ii ai ...se vede si din ce scrii . Arunci grauntze acolo unde poti tu arunca ceva .... Noua mai subtire ... ca din grauntzele aruncate de mine la raposatul , ai plecat la vreo 3 mondiale .... Stai usor ca te spargi la ceas .Cristi Y scrie:Val scrie:@Zeus
Urat caracter ai mai omule !!!! Fie la tine acolo ...
Ce dobitoc am fost si cum m-am inselat in viata asta ...
Un melc cu urme ... lasi bale pe unde apari , mai ales aici unde iti place sa apari ca Stefan Furtuna ... esti o ploaie de vara si atit ...si vad ca iarasi o dai pe manusi ...atita poti ??????????????
Ti-a luat melcul limba ... spune ...
Bachus este in delir![]()
![]()
![]()
, a inceput sa se adreseze zeior
![]()
![]()
![]()
![]()
s-au stranit iar Lolek si Bolek![]()
![]()
![]()
![]()
le arunc trei graunte si incep curcanii sa cloncane![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sunteti funny![]()
![]()
![]()
sariti ca purceii la laturi
![]()
![]()
![]()
port ceas anti shock , parpanghele .... vazi mai bine sa nu te zgarii tu la ghiul , buzescule , ca esti purtatorVal scrie:. Stai usor ca te spargi la ceas .