ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Încuiat
Val
Pescar de competitie

Re: ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Mesaj de Val »

Vorbesti cam singur cu Popescu .... chiar nu vezi ...? Nu prea vad dialogul ..
Oricum mai citeste intrabarile alea si aprofundeaza-le ... Va trebui sa le raspunzi odata si odata ...
Ultima oară modificat Dum Iul 20, 2014 13:20 de către Val, modificat 1 dată în total.

andrei1982

Mesaj de andrei1982 »

Val scrie:Care este dreptul lui moral asupra noastra sa ne faca albie de porci , pe o problema care nu il priveste strict personal ci doar in calitate de cel mult chibitz al fenomenului actual .

pentru ca sunteti cei doi mari conducatori erijati ai federatiei pentru ca lucrati pe la spate ca doua curve

Unde este morala si bunul simt pe care trebuia sa ni-l arate ?

parerea mea este ca nimeni nu trebuie sa va mai respecte dupa toate mismasurile facute si popescu e doar un pion aruncat in fata

De ce ne judeca el pe noi ?

ar trebui sa va judece toata suflarea pescarilor pentru raul pe carel lati facut si in continuare il faceti

De ce ne jigneste ?

are dreptate

De ce o face in public , de atita si atita vreme ?

De ce daca avem opinii diferite , se gaseste el sa ne dea lectii de viata si sa ne faca varza pe unde ne prinde ?
mai mult , de ce tocmai el este exponentul jignirilor si purtator de steag in lupta cu noi ?

sunteti doi cei mai periculosi distrugatori de campionat mondial din romania

De ce nu a preferat el sa taca ...si sa isi vada de ale lui , mai ales ca de injurat a avut cine , slava Domnului .
Asta ca sa nu spun ca putea sa zica doua - trei vorbe care sa mai stinga din reactiii . Ii erau la indemina .
De ce dupa atita si atita vreme , tocmai el , face asta cu noi de mai bine de jumatate de an ?

Le repet pentru ca vad ca de la piscina de ieri poate i-a ramas clorul in ochi ..

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

aaaa , voi erati ???? Lolek si Bolek

stai sa-mi pun prezervativul si va bag in seama :D
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Cristi Y scrie:aaaa , voi erati ???? Lolek si Bolek

stai sa-mi pun prezervativul si va bag in seama :D
Stai linistit ca ne-a invatzat cu cuminecatura ta .... e deja repetitiva ... Altceva , de la buric in sus mai poti produce ?

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Val scrie: Va trebui sa le raspunzi odata si odata ...
nu-ti face iluzii , nu mai fac parte din lumea voastra , NICAIERI !!! , m-am lamurit :wink: :wink:

i-i fac loc lui pitici , sau poate lui popescu :lol: :lol: :lol: :lol:

faci tu niste derogari si i-l pui direct in locul meu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

chiar daca eu nu voi avea loc in Gibraltar , ca asa consideri tu , eu iti doresc o vacanta placuta pentru ca mergi cu familia si familia o ai frumoasa

si cu asta draga Val , dialogurile directe sau indirecte , respectuoase sau nu dintre noi au luat sfarsit , definitiv si peste tot

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

in ceea ce=l priveste pe presedintele mitoman stai fara grija ca citeste tot

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Din partea ta respectuoase nu imi aduc cind au fost ... E pacat ca se crapa cerul .... dar pesemne ca asa e viata ..

E bine ca te-ai dumirit si singur ..Insist totusi sa iti vezi de treaba ta si ca numele meu si al lui Andrei sa nu il mai pomenesti vreodata ...
Fa tu ce razboaie iti doresti si cu cu cine vrei ... Dar uita de aceste 3 litere ...V ..a ...l ..
Si astept cu interes cum ai sa oficializezi decizia ta ...pentru ca nu este asa .. lucru amestecat miroase a rahat ..

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Val scrie:Si astept cu interes cum ai sa oficializezi decizia ta
vai vedea , in nici un caz in cochilia in care tu faci legea , nu afirm ca sunt perfect dar sa vedem daca tu si vladeanu aveti chiar asa de sfintita aura , in special vladeanu din pozitia in care este

andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de andrei vladeanu »

Cristi Y scrie: in special vladeanu din pozitia in care este
pai vad ca sunt in pozitia in care imi dai tu la m u i e, ma faci curva, nevertebrata, etc.
nici asa nu e bine pentru tine, caractere? suflet neinfricat...
The One Team

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Cristi Y scrie:
Val scrie:Si astept cu interes cum ai sa oficializezi decizia ta
vai vedea , in nici un caz in cochilia in care tu faci legea , nu afirm ca sunt perfect dar sa vedem daca tu si vladeanu aveti chiar asa de sfintita aura , in special vladeanu din pozitia in care este
Cochilia aia .... e cam mult spus ... ai luat-o razna rau ... Pe cuvint !

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”