Moderator: gor965
Val scrie:Care este dreptul lui moral asupra noastra sa ne faca albie de porci , pe o problema care nu il priveste strict personal ci doar in calitate de cel mult chibitz al fenomenului actual .
pentru ca sunteti cei doi mari conducatori erijati ai federatiei pentru ca lucrati pe la spate ca doua curve
Unde este morala si bunul simt pe care trebuia sa ni-l arate ?
parerea mea este ca nimeni nu trebuie sa va mai respecte dupa toate mismasurile facute si popescu e doar un pion aruncat in fata
De ce ne judeca el pe noi ?
ar trebui sa va judece toata suflarea pescarilor pentru raul pe carel lati facut si in continuare il faceti
De ce ne jigneste ?
are dreptate
De ce o face in public , de atita si atita vreme ?
De ce daca avem opinii diferite , se gaseste el sa ne dea lectii de viata si sa ne faca varza pe unde ne prinde ?
mai mult , de ce tocmai el este exponentul jignirilor si purtator de steag in lupta cu noi ?
sunteti doi cei mai periculosi distrugatori de campionat mondial din romania
De ce nu a preferat el sa taca ...si sa isi vada de ale lui , mai ales ca de injurat a avut cine , slava Domnului .
Asta ca sa nu spun ca putea sa zica doua - trei vorbe care sa mai stinga din reactiii . Ii erau la indemina .
De ce dupa atita si atita vreme , tocmai el , face asta cu noi de mai bine de jumatate de an ?
Le repet pentru ca vad ca de la piscina de ieri poate i-a ramas clorul in ochi ..
Stai linistit ca ne-a invatzat cu cuminecatura ta .... e deja repetitiva ... Altceva , de la buric in sus mai poti produce ?Cristi Y scrie:aaaa , voi erati ???? Lolek si Bolek
stai sa-mi pun prezervativul si va bag in seama
nu-ti face iluzii , nu mai fac parte din lumea voastra , NICAIERI !!! , m-am lamuritVal scrie: Va trebui sa le raspunzi odata si odata ...
vai vedea , in nici un caz in cochilia in care tu faci legea , nu afirm ca sunt perfect dar sa vedem daca tu si vladeanu aveti chiar asa de sfintita aura , in special vladeanu din pozitia in care esteVal scrie:Si astept cu interes cum ai sa oficializezi decizia ta
pai vad ca sunt in pozitia in care imi dai tu la m u i e, ma faci curva, nevertebrata, etc.Cristi Y scrie: in special vladeanu din pozitia in care este
Cochilia aia .... e cam mult spus ... ai luat-o razna rau ... Pe cuvint !Cristi Y scrie:vai vedea , in nici un caz in cochilia in care tu faci legea , nu afirm ca sunt perfect dar sa vedem daca tu si vladeanu aveti chiar asa de sfintita aura , in special vladeanu din pozitia in care esteVal scrie:Si astept cu interes cum ai sa oficializezi decizia ta