Merita trecerea de la MTX 14 la Class?

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

aurelian_solomon
Puncte: 0

Merita trecerea de la MTX 14 la Class?

Mesaj de aurelian_solomon »

Intrebarea se adreseaza celor care au facut aceasta trecere! Momentan pescuiesc cu Mtx 14, dar as trece la class, in cazul care, se castiga ceva metri in plus, la lansare.
Sau gasesc la pret similar, lansete mai bune, cu actiune rapida si maxim 3,75 lbs?
Multumesc!

Alin Galbenu
Moderator

Re: Merita trecerea de la MTX 14 la Class?

Mesaj de Alin Galbenu »

Salut. Nu am pescuit cu MTX Class, dar am pescuit cu 14. Poti arunca o privire la Shimano Tribal Velocity in 3,9 si 3,5lb. Este foarte subtire, finisaje foarte bine puse la punct, si ca o parere personala, sunt mai rigide decat Mtx14. Mentionez ca am un set din fiecare, si am putut face o comparatie intre ele. Iar ca pret, este exact intre Class si 14.

http://www.totalfishing.ro/lanseta-shim ... 31015.html

aurelian_solomon

Mesaj de aurelian_solomon »

Multumesc pentru raspuns, dar nu vreau sa schimb doar de dragul schimbari, deacea, intrebarea era adresata celor care au facut schimbarea de la mtx 14 la class, cred ca sunt cei mai in masura sa spuna, efectiv arunca mai mult cu class-ul de cat cu 14-le?
Mie imi mai sta capu la Prologic C3 http://bigfish.ro/produse-crap/lansete- ... ic-c3-4083
!?!

dr_andres

Mesaj de dr_andres »

Allen Besnovich scrie:Salut. Nu am pescuit cu MTX Class, dar am pescuit cu 14. Poti arunca o privire la Shimano Tribal Velocity in 3,9 si 3,5lb. Este foarte subtire, finisaje foarte bine puse la punct, si ca o parere personala, sunt mai rigide decat Mtx14. Mentionez ca am un set din fiecare, si am putut face o comparatie intre ele. Iar ca pret, este exact intre Class si 14.

http://www.totalfishing.ro/lanseta-shim ... 31015.html
Cum arunci cu Velocity fata de Mtx 14?

Neacsu Mircea

Mesaj de Neacsu Mircea »

iti spun ca merita dar ca sa castigi ceva metri trebuie ficat la aceeasi banii poti sa iei si lasete de la silviu florescu
Vice Campion National 2014

Alin Galbenu
Moderator

Mesaj de Alin Galbenu »

Nu am observat diferenta in lansare, ajung in acelasi loc cu ambele lansete. Ambele mi se par foarte bune in lansare, cred ca este vorba de tehnica. Dar ca o parere personala, cred ca Velocity se incarca cu plumb putin mai mare decat Mtx14, adica daca pun 125g pe Velocity... inca imi inspira incredere sa ma las pe ea cu toata puterea. Poate din cauza ca este mai rigida, in ciuda faptului ca este mult mai subtire pe tronsonul cu mandrina, tronsonul de varf este mai gros decat la Mtx14.
Eu cred ca Velocity este singura lanseta care poate concura cu Mtx14, din pt de vedere al pescuitului de placere pe lacurile din Romania, mai ales ca este apropiata si ca pret.

Alexandru Mihai
pescar de competitie

Mesaj de Alexandru Mihai »

aurelian_solomon scrie:Intrebarea se adreseaza celor care au facut aceasta trecere! Momentan pescuiesc cu Mtx 14, dar as trece la class, in cazul care, se castiga ceva metri in plus, la lansare.
Sau gasesc la pret similar, lansete mai bune, cu actiune rapida si maxim 3,75 lbs?
Multumesc!
DA, se merita trecerea!!!

Am trecut de la BeastMaster la Class diferențe mari, iți recomand MTX Class!!!
''Daca mintea iti este oarba ochii sunt inutili.''

Anthony Hopkins

Bogdan Zaharia
Moderator

Mesaj de Bogdan Zaharia »

se castiga, dar in primul rand conteaza stilul de aruncat, dupa cum vad eu aceste lansete, sunt facute pentru niste barbati mai vanjosi care sa se infinga efectiv in lansete, fara mila, si da sunt niste lansete superbe ;)
ImagineImagine
BÂZ

Neacsu Mircea

Mesaj de Neacsu Mircea »

sa vedem dupa un an de forjat si soare cum sunt daca ramane la cat de cat la fel este buna
Vice Campion National 2014

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

aurelian_solomon,
Cat arunci cu Mtx14 si la ce distanta doresti sa ajungi?
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”