Moderatori: Vladut Mateianu, SENZOR PLANET
DODO27 scrie:as vrea sa-mi cumpar 6 izotopi (beta light-uri) culoarea albastru (12 mm), pe care sa-i montez pe 3 avertizori Fox Micron RX.
citisem undeva ca s-ar putea sa aveti asa ceva pe stoc.
in caz afirmativ, va rog sa-mi spuneti la ce pret ii aveti.
doar 3 izotopi nu ma ajuta, intrucat pentru un avertizor imi trebuiesc 2 izotopi.Andrei I scrie:DODO27 scrie:as vrea sa-mi cumpar 6 izotopi (beta light-uri) culoarea albastru (12 mm), pe care sa-i montez pe 3 avertizori Fox Micron RX.
citisem undeva ca s-ar putea sa aveti asa ceva pe stoc.
in caz afirmativ, va rog sa-mi spuneti la ce pret ii aveti.
Salut .. daca esti din Bucuresti te pot ajuta eu cu 3 izotopi de culoare albastru de la Solar cumparati anul trecut de la Senzor. Ii las la jumate din pretul de magazin. Am totusi o intrebare...cum adica vrei sa-i montezi pe avertizori?? Ei sunt facuti pentru swinger/hanger...
cracane "V" ??? poate crengute de salcie...in "V"andrei vladeanu scrie:ps andrei credea ca izotopii se folosesc numai la swingere pt ca el a facut de curand pasul de la cracane "V" la senzori.![]()
crede-ma ca nu sunt un snob, dar acesti "licurici", in unele situatii ii consider ca fiind foarte utili.butadr scrie:Si...cam care ar fi rostul acelor izotopi pe avertizoare?...![]()
Oricum din cate stiu ele au doua leduri albastre care se aprind noaptea (comandate de un senzor de lumina) si pe care eu unul le-am dezactivat pentru ca sunt deranjante.
Inteleg ideea de a lumina swingerul, pentru a observa miscarile acestuia la trasatura...dar senzorul?...