Impresii de pe Nagykallo

Unde pescuim? Partide de pescuit. Comentarii, concluzii si recomandari pentru baltile de crap.

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965

Scrie răspuns
thedriver
Puncte: 0

Re: Impresii de pe Nagykallo

Mesaj de thedriver »

Tocmai ce m-am intors de la nagykallo si as vrea sa va impartasesc experienta mea,dar mai intai as vrea sa va multumesc la toti pentru sfaturile pe care mi le-ati dat,multumesc baietilor din Bucuresti,Satu Mare si nu in ultimul rand gasca din Timisoara ( boss 1,2,3,4 :lol: )
Referitor la partida,pana la urma a fost una reusita si zic asta deoarece am plecat de acasa cu gandul de a distruge balta dar dupa 48 de pescuit ma gandeam la cei mai rau,pestele manca doar noaptea ,ziua nici un bip,deloc,debia in ultima zi am prins si pe ziua,din fericire pentru mine in a treia noapte am prin o oglinda frumoasa de 20,45 fiind si noul meu record.
Balta a mers rau,toti prindeam slab in afara de 14,chiar si pe 0 a mers rau,cumva cumva am reusit sa aduc pe saltea in total 13 crapi : 5,40-6,70-7,00-7,10-7,50-9,40-9,50-9,70-10,50-10,60-14,80-16,50-20,45 kg,am avut si 9 rateuri.
Inchiei cu cateva poze ce vor pastra vie aceasta partida in mintea mea.

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
---------Ciobanu Liviu---------

clau75

Mesaj de clau75 »

Sunt si vesti bune de pe lacul de la Nagykallo:
Tocmai ne-am intors de la o partida de pescuit care s-a derulat in perioada 21-17 iulie, pe standul 6.
In formatie de 2 (pescari) am reusit sa punem pe saltea in aceasta perioada nu mai putin de 82 crapi, cu greutati intre 5 si 14,100 kg. Greutatea totala a crapilor prinsi a fost de 674 kg, ceea ce genereaza o medie pe bucata de 8,2 kg.
A fost o partida fantastica, cu multe dublu drilluri si cu o zi in care am prins 25 exemplare (in ziua respectiva nu prea am apucat sa mancam pentru simplul motiv ca n-am avut ragaz sa pregatim mancarea :)).
Din cate am inteles, in aceasta perioada, noi am avut cea mai buna activitate. De asemenea a fost productiv si standul 14.

thedriver

Mesaj de thedriver »

21-27 iulie? Vremea cum a fost? Felicitari pentru partida.
---------Ciobanu Liviu---------

clau75

Mesaj de clau75 »

Am avut noroc de vreme prielnica. Am avut doar 2 zile de canicula, in rest 2 zile cu ploaie si restul cu nori.
Totusi, spre surprinderea noastra, in una din zilele caniculare, am prins cei 25 pesti, efectiv unul dupa altul.

briche

Mesaj de briche »

Vand loc la Nagykallo, stand 14 (cel mai bun de pe balta) in perioada 23-26 august. Din motive personale nu mai pot sa ajung. Pentru detalii contactati 0744588024 !

briche

Mesaj de briche »

S-a rezolvat. Multumesc!

briche

Mesaj de briche »

Salut baieti! Pt mijlocul lunii aprilie ce loc ati recomanda dintre 9 si 11? Stiu ca poate sa fie si vreme de tricou, dar poate sa fie si de caciula si fular. Daca ati fost careva asa devreme pe acolo, care ziceti ca ar fi mai bun locul? Mersi!

robyvan
pescar de competitie

Mesaj de robyvan »

briche scrie:Salut baieti! Pt mijlocul lunii aprilie ce loc ati recomanda dintre 9 si 11? Stiu ca poate sa fie si vreme de tricou, dar poate sa fie si de caciula si fular. Daca ati fost careva asa devreme pe acolo, care ziceti ca ar fi mai bun locul? Mersi!
ambele pot fi la fel de bune sau proaste. as merge pe 9. vezi ca in dreapta salciei, undeva in 15-20m ai ap foarte adanca, pana la 3 m...e un loc ce merita explorat....mai ales noaptea cand e liniste :wink:
slowly we rot- by Obituary

briche

Mesaj de briche »

Mersi Roby, spre 9 inclinam si eu balanta.

serbanionut

Mesaj de serbanionut »

Cum ai iesit partida ce dati avuto anui trecut pe 14?

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Balti de Crap”