Mie mi-au placut matisajele tale, numai ca ai facut victime colaterale: Andronic, Florescu,Zarguzon,Nutu...fa ce fac eu si posteaza....nu te retine nimeni si nimic sa faci asta

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Mie mi-au placut matisajele tale, numai ca ai facut victime colaterale: Andronic, Florescu,Zarguzon,Nutu...fa ce fac eu si posteaza....nu te retine nimeni si nimic sa faci asta
AI DREPTATED.Madalin scrie:Si ma repet ...ptr clona care nu are loc de mine ...fa ceea ce fac eu ....baga banii care iam bagat eu ... ca sincer ...asa cum am facut si cand a tipat pe forum ca iau pop-up-urin din cutii .
D.Madalin scrie:Si ma repet ... ...fa ceea ce fac eu .... iau pop-up-urin din cutii !!!
Matisezi cu Berkley WhiplashD.Madalin scrie:miercuri primesc ata de matisaj exact ca cea din pozele cu mtx.. 80 de lei rola 100 m
Ata din camasa lui Cristos poti procuraD.Madalin scrie:e fir special de matisaj care in contact cu rasina nu isi schimba culoarea ....daca te-ar interesa domeniul te-ai documenta si o sa vezi ca sunt o gramada de feluri de ate...