Ca sa ma mai bine inteles, ma refer strict la carlig...nu se toceste,agata bine intr-o monttura corect realizata, e solid dpdv al constructiei etc
Multumesc celor care au raspuns pana acum
Am incercat si eu cateva carlige...acum poate ma insel poate nu dar...
1.Primele pachete korda..din start tin minte ca aprox 2 carlige le aruncam la un pachet ( ori varf tocit ori probleme la ochet ). Nu am avut rateuri cu ele.
2.Ashima TC3 D-rig - foarte bune, nu am avut rateu
Ashima C310 - Super Carp - nu le-am folosit ( am cumparat nr 4 care de fapt este un nr 8 la alte firme).
3. Gamakatsu MB1 Pop-up - de 2 ori le-am folosit de 2 ori s-au indoit la pesti de 5 kg ...
4. Solar long shank...am avut la rateuri cu ele de m-am saturat ( Pe Moara pleca pe run intepam si la cateva secunde scapam, am patit-o si la Pleasa). ( Acum nu pot sa dau vina 100% pe carlige dar totusi din 3 lansete aruncate sa pierzi la toate 3 pesii in acelasi mod ..).
5. Dupa experienta cu Solar am schimbat in timpul il care mai aveam pe Moara carligele cu Gardner Mugga..0 rateuri !
[quote="andrei0001"]Am incercat si eu cateva carlige...acum poate ma insel poate nu dar...
1.Primele pachete korda..din start tin minte ca aprox 2 carlige le aruncam la un pachet ( ori varf tocit ori probleme la ochet ). Nu am avut rateuri cu ele.
da, asa este si la mine in ceea ce priveste Korda...nu ai rateuri ( sau cel putin nu am avut), sunt ok sin acest punct de vedere dar minusul lor ar fi ca se tocesc destul de repede- parca prea repede.
oricum si asa, daca iti permiti sa schimbi carligele dupa 2-3 partide maxim sa zicem - Korda sunt bune.