Florine, stai parcat...vezi ca el este pe garla, tu dai din maini pe internet.florin pocris scrie:
nen-tu popescu la mincioc???...viata lui !!!!

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Florine, stai parcat...vezi ca el este pe garla, tu dai din maini pe internet.florin pocris scrie:
Dan Serban scrie:Florine, stai parcat...vezi ca el este pe garla, tu dai din maini pe internet.florin pocris scrie:
Dupa cum vezi, eu nu aplaud pe nimeni..pe internetflorin pocris scrie: Danut,nu stau parcat ca e cald afara si ametesc...si dau din maini pe internet pentru ca asta e viatza..in pauza de la munca mai intru pe aici...
Apropo nici tu nu faci acelasi lucru???
Spre fericirea mea,eu AM pe cine sa aplaud pe internet si am si de ce!!!Dan Serban scrie:Dupa cum vezi, eu nu aplaud pe nimeni..pe internetflorin pocris scrie: Danut,nu stau parcat ca e cald afara si ametesc...si dau din maini pe internet pentru ca asta e viatza..in pauza de la munca mai intru pe aici...
Apropo nici tu nu faci acelasi lucru???
Te lasam sa aplauzi in continuare, vad ca atat poti - atat faciflorin pocris scrie: Spre fericirea mea,eu AM pe cine sa aplaud pe internet si am si de ce!!!
Aplaud deci Echipa 4Carp- Green Lake pentru parcursul in acest concurs pana in acest moment!!
o zii frumoasa TUTUROR !!
Dan Serban scrie:Te lasam sa aplauzi in continuare, vad ca atat poti - atat faciflorin pocris scrie: Spre fericirea mea,eu AM pe cine sa aplaud pe internet si am si de ce!!!
Aplaud deci Echipa 4Carp- Green Lake pentru parcursul in acest concurs pana in acest moment!!
o zii frumoasa TUTUROR !!![]()