Moderator: gor965
a fost la Hobaia si era vorba de Radu Badica care a umplut balta de bile flotante sa-si bata joc de cel care ti-a spus tieVal scrie: Im zicea Cotelici la un moment dat ceva de pufi dati cu racheta
dar sa prelucrezi fotografii si sa ma extragi din ele pentru a face a le posta si a face afirmatii tendentioase se poate ????Val scrie:Dar in viata personala nu ar trebui sa scrii nicaieri , asa cum nu scriu nici eu si nici altii
Ca de obicei .... pleci ... asa ai facut din orice ...Cristi Y scrie:hai ca ma plictisesti cu zmiorcaiala ta![]()
![]()
![]()
ma duc sa-mi curat senzorii .. DElkim British - old school
Val scrie:Practic consider ca acest user este deja in afara acestui forum ...
Cristi Y scrie:Val scrie:Practic consider ca acest user este deja in afara acestui forum ...
lasa ca ai ramas tu si vladeanu![]()
![]()
si in forum si in sistem
![]()
![]()
agreati si simpatizati
![]()
daca vei da copy paste se va constata ca am afirmat ca ma voi ocupa ca lumea sa-ti cunoasca adevaratul caracter. atat.Cristi Y scrie: vrei sa-ti dau copy la postarea ta si a lui vladeanu in care spuneti ca de acum va ocupati voi de mine ????
ia uite ce afirmai mai antrenoruleandrei vladeanu scrie:daca vei da copy paste se va constata ca am afirmat ca ma voi ocupa ca lumea sa-ti cunoasca adevaratul caracter. atat.
Fortzezi nuantza dragul meu ... e pacat ! hai sa ne abtzinem ..si asta te priveste in primul rind . Si pentru ca am vazut azi ca ceva ce imi apartine , platit din buzunarul meu , mai este public , fara ca cel caruia l-am incredintzat sa ma anuntze de nimic , prin urmare de capul lui a facut un uzufruct ...mai am ceva ... Asta ca va bateti joc si va credeti intangibili !Cristi Y scrie:ia uite ce afirmai mai antrenoruleandrei vladeanu scrie:daca vei da copy paste se va constata ca am afirmat ca ma voi ocupa ca lumea sa-ti cunoasca adevaratul caracter. atat.![]()
![]()
![]()
![]()
tu nu ai fost niciodata angajat, subordonat, amant sau prieten. ci doar zmeu care se bate cu caramida-n pieptu-i
mare...
asta tine tot de pescuit mister PR ??? ia vezi ce zic avocatii tai![]()
sau voi aveti dreptul sa-mi evidentiati caracterul pe un site de pescuit ??