ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Încuiat
Val
Pescar de competitie

Re: ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Mesaj de Val »

Eu cred ca tu te plictisesti .... , deh expat ... limba romana ti-e draga ( pe un anumit segment ) si o si exersezi la greu .
Amice eu iti cer decentza ....si atit ! Lasa familia DEOPARTE ! daca poti si daca traiul in imperiu nu ti-a luat si ultima bruma de minte !
Cind o sa o dovedesti ... mai vorbim . Si se pare ca in continuare mizezi pe tacerea mea ....

Inca o data sa iti fie rusine !
Nu meritam asa ceva ...

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Val scrie: Im zicea Cotelici la un moment dat ceva de pufi dati cu racheta
a fost la Hobaia si era vorba de Radu Badica care a umplut balta de bile flotante sa-si bata joc de cel care ti-a spus tie :wink:
Val scrie:Dar in viata personala nu ar trebui sa scrii nicaieri , asa cum nu scriu nici eu si nici altii
dar sa prelucrezi fotografii si sa ma extragi din ele pentru a face a le posta si a face afirmatii tendentioase se poate ????

ia intreaba-ti avocatii :wink:
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Ce sa mai intreb mai British ... poza e poza ..e dovada mai ales ca e de pagina ta de facebook si nu e obtinuta fraudulos ......scrisul e de cele mai multe ori calomnie ...
Alo ... mai modereaza cineva aici ?
Pentru ca se aduna ?!!

Si pina tu nu produci dovezi ca eu m-am rasturnat beat .... e cale lunga ! De fapt in instanta am hartia de la Politie care spune ca nu eram .. ! Si ca s-a intimplat ... ghinion ...
Uite asta e calomnie .. ca nu ai nici o minima dovada , dar o promovezi pe un site public ..si pe tine te doare la maciuca ...dar cel care gazduieste aceasta calomnie fara sa iti ceara o minima dovada la afirmatia ta .... e cale lunga si penala ...
De asta am sa cer daune de la ei si nu de la tine . Pentru ca te suporta !
Ca asa zice legea !
Ultima oară modificat Mie Aug 06, 2014 18:46 de către Val, modificat de 2 ori în total.

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

hai ca ma plictisesti cu zmiorcaiala ta :lol: :lol: :lol:

ma duc sa-mi curat senzorii .. DElkim British - old school :wink:
Fişiere ataşate
IMG_0996.JPG
IMG_0996.JPG (115.78 KiB) Vizualizat de 737 ori

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Cristi Y scrie:hai ca ma plictisesti cu zmiorcaiala ta :lol: :lol: :lol:

ma duc sa-mi curat senzorii .. DElkim British - old school :wink:
Ca de obicei .... pleci ... asa ai facut din orice ...
Si pina la urma ...cu tine de dialog degeba ... sa fi sanatos .
Ca nu e cale cu tine .

hai pa ! dar PA !!!! de tot !
Practic consider ca acest user este deja in afara acestui forum ....si daca isi mai permite orice postare ...jignitoare , calomnie , samd ..tin raspunzator proprietarul acestui forum DE PESCUIT ...
Pentru ca asa este normal sa vorbim de pescuit ...nu de bune moravuri , familie , samd ...
Multzumesc .

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Val scrie:Practic consider ca acest user este deja in afara acestui forum ...

lasa ca ai ramas tu si vladeanu :lol: :lol: :lol: si in forum si in sistem :lol: :lol: :lol: agreati si simpatizati :lol: :lol:

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Cristi Y scrie:
Val scrie:Practic consider ca acest user este deja in afara acestui forum ...

lasa ca ai ramas tu si vladeanu :lol: :lol: :lol: si in forum si in sistem :lol: :lol: :lol: agreati si simpatizati :lol: :lol:

Spre deosebire de tine nu ne-am tarait pe nimic ... am vorbit despre pescuit in conjunctura creata de tine si nu am adus aport familiar sau public fatza de nimeni . Noi ne-am limitat la tine ( poze , postari aici , sAMD ) ...tu , vorba lui Cezar , nu mai ai satziu si te raportezi inclusiv la chestiuni particulare , strict particulare , care dintr-o minima decentza a ta nu ar trebui sa nu apara public . Sa aiba grija si altii cine s-o mai insoti cu tine ...ca e ca mersul pe sirma ! Azi e bine ....maine te arunca Cristi in lupta cu cine stie ce postari ... stiute numai de voi .
Am vazut ca nu ai remuscari ... Ieri si poate si azi am fost noi ...maine - poimanine cine stie pe cine mai pui ochiul critic si moralitatea de baiat DEMN !
Din pacate postarile tale au dovedit multe ....ca doar nu se reduce Forumul la 4-5 persoane .
Ultima oară modificat Mie Aug 06, 2014 19:55 de către Val, modificat 1 dată în total.

andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de andrei vladeanu »

Cristi Y scrie: vrei sa-ti dau copy la postarea ta si a lui vladeanu in care spuneti ca de acum va ocupati voi de mine ????
daca vei da copy paste se va constata ca am afirmat ca ma voi ocupa ca lumea sa-ti cunoasca adevaratul caracter. atat.
sa-l vada pe capitanul nationalei in toata splendoarea lui.
consider ca intre timp te-ai "prezentat" singur cu varf si indesat, prin postarile-ti elegante, pline de noblete, barbatie si inteligenta.
din punctul meu de vedere nu mai e nevoie de nicio lucrare.
asta esti, atata poti...
The One Team

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

andrei vladeanu scrie:daca vei da copy paste se va constata ca am afirmat ca ma voi ocupa ca lumea sa-ti cunoasca adevaratul caracter. atat.
ia uite ce afirmai mai antrenorule :lol: :lol: :lol: :lol:

tu nu ai fost niciodata angajat, subordonat, amant sau prieten. ci doar zmeu care se bate cu caramida-n pieptu-i
mare...

asta tine tot de pescuit mister PR ??? ia vezi ce zic avocatii tai :lol: :lol: sau voi aveti dreptul sa-mi evidentiati caracterul pe un site de pescuit ??

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Cristi Y scrie:
andrei vladeanu scrie:daca vei da copy paste se va constata ca am afirmat ca ma voi ocupa ca lumea sa-ti cunoasca adevaratul caracter. atat.
ia uite ce afirmai mai antrenorule :lol: :lol: :lol: :lol:

tu nu ai fost niciodata angajat, subordonat, amant sau prieten. ci doar zmeu care se bate cu caramida-n pieptu-i
mare...

asta tine tot de pescuit mister PR ??? ia vezi ce zic avocatii tai :lol: :lol: sau voi aveti dreptul sa-mi evidentiati caracterul pe un site de pescuit ??
Fortzezi nuantza dragul meu ... e pacat ! hai sa ne abtzinem ..si asta te priveste in primul rind . Si pentru ca am vazut azi ca ceva ce imi apartine , platit din buzunarul meu , mai este public , fara ca cel caruia l-am incredintzat sa ma anuntze de nimic , prin urmare de capul lui a facut un uzufruct ...mai am ceva ... Asta ca va bateti joc si va credeti intangibili !
Nu il mai fortza , s-a mentionat ... si e facuta print scrren ..
Scriai lui Andrei ca trimiti zilele astea 300 colete in Romania ... asa va fi si despagubirea ceruta in instanta ... pentru uz ilegal de promovare si publicitate electronica ...
Ultima oară modificat Mie Aug 06, 2014 21:03 de către Val, modificat 1 dată în total.

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”