Dar nu fac un secret din asta , doar ma vedeti ca vorbesc deschis si fara parti-pris-uriCristi Y scrie: si inca un secret , asteapta in liniste sa vezi daca se califica echipa , daca nu , anunti pompos si arogant afilierea ta federatia lui popescu in calitate de conducator si faci tu echipa nationala
fi destept , da-le-o prin gusha la toti !![]()
![]()
![]()
![]()

Mai incerc sa discreditez pe unu , mai sa-l belesc pe altu , chestii d'astea "subtile" de inalt nivel intelectual ...doar , doar o sa ma fac si eu remarcat de cine trebuie

Astept sa cresc macar 1 mm in ochii marelui corifeu de Alba , poate asa prind si eu un loc "eligibil" in stabor .Pana atunci ma bag si eu in sema pe aici sa vada ca am "activitate" ... de sustinere

Macar sa prind un loc la masa corifeului ,dupa care totul devine floare la ureche , am eu grija ca intr-un final sa-l las "sportiv" pe legea 69/2000 si sa-l sarut cu buricu' pe frunte

PS
D-le Cristi Y ,am pretentia de la dvs ca aceste mici destainuiri sa ramana intre noi , nu vreu sa vada lumea si sa-si faca alta impresie depre mine , doar stiti cat sunt de "imaculat" ...si negru in cerul gurii