CUPA PELICANUL SE AMANA IN PERIOADA 22-27 SEPTEMBRIE

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

oanavictor
Pescar de competitie
Puncte: 0

CUPA PELICANUL SE AMANA IN PERIOADA 22-27 SEPTEMBRIE

Mesaj de oanavictor »

Datorita nivelului foarte scazut al raului Mostistea implicit al acumularii Darvari ,concursul care trebuia sa se desfasoare in perioada 12-17 mai se amana pentru perioada 22-27 septembrie .
Conducerea lacului a luat aceasta masura extrema pentru ca exista riscul de a nu se prinde peste dar si pentru a nu crea disconfort pescarilor ,acestia trebuind sa mearga aproximativ 20 metri prin namol pentru a scoate eventualul peste prins [pe zona sat, fundulea si golful de langa sediu]
Lacul este scazut aproximativ 10 metri de la mal [1,10metri pe adincime ] .Aceasta cota a lacului nu a fost inregistrata in ultimii 11 ani decand sunt eu administrator .
Cei inscrisi la concurs sunt rugati sa accepte oferta de a pescui GRATUIT in perioada in care trebuia sa se desfasoare concursul ,asta tinand cont ca foarte multi concurenti si-au programat aceasta iesire la pescuit cu multe luni inainte .
Va multumesc pentru intelegerea situatiei si va astept la pescuit de placere saptamana viitoare [numai concurentii ,runnerii ,sponsorii si arbitrii]
CONCURSUL DE CASTING SE TINE LUNI INCEPAND CU ORA 9,30.
ORA 10 -11-DEMONSTRATIE MARK HUTCHINSON
ORA 11 -CONCURS
PARTICIPA GRATUIT TOTI CONCURENTII INSCRISI LA CUPA PELICANUL CAT SI CEI CARE NU AU FOST INSCRISI [CONTRA COST -200 RON]
PREMIUL ESTE -2 LANSETE FREE SPIRIT HI'S 200 :!: :!: :!:
VA ASTEPTAM IN NUMAR CAT MAI MARE SI CA SPECTATORI ,PENTRU CA AVETI CE INVATA . :idea: :!:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Vali Vesa
pescar de competitie

Re: CUPA PELICANUL SE AMANA IN PERIOADA 22-27 SEPTEMBRIE

Mesaj de Vali Vesa »

Naspa rau... Lipsa ploilor sau "robinet" inchis pe undeva..???

Si daca se mentine si in Iunie ce se intampla cu etapa de calificare???
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Diverse combinatii pentru prohibitie ,lipsa ploilor si a zapezii ,FERMA DE STURIONI A LUI ROBERT .
Am cererea aprobata ca in orice conditii in maxim 14 zile bazinul se va umple .
Nu am ales alta data din iunie ,iulie sau august pentru a permite desfasurarea in bune conditii a celorlalte competitii programate deja .
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

Victore, sunt mai multe balti care sufera din cauza debitului, nu numai Mostistea.
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

O decizie corecta, imi pare rau ca nu am avut ocazia sa incerc sa prind cateva "salonte" unguresti ! Sper ca nea Victor sa remedieze problema cu apa cat mai curand, trebuie facute cateva antrenamente pana in septembrie ! :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Naepamfil

Mesaj de Naepamfil »

da daca nu e apa la calificari cum sa rezolva? intreb si io. nu trebuie luate masuri? domn oana ar trebui sa hotarasca ceva cred io. am inteles ca poate ca doar e ceva sef pacolo.

musetescu

Mesaj de musetescu »

Oana victor,.....................................

mesaj sters de administrator.

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

musetescu scrie:Oana victor,cred k nu ai avut pescari la concurs si ai facut o smecherie sa zici k a scazut apa ,fals azi am fost la concursul de aruncari si apa era buna pt. concurs dar tu nu aveai concurenti suficienti ca sa tii cupa pelicanul , am vazut pe vlad pavlovici facand pe oficiosul big fisului ,am auzit k este noul asociat la bif fis ....................................... :lol: :lol: :lol: :lol: ce zici victrore de bani mai putini la pelicanul si spune care vor fi premiile, si daca se tine mansa a doua la darvari?????
1 musetescu este MIRON
2 pe baraje nu se pot face nici un fel de smecherii sa scazi sau sa cresti apa
3 concurentii care erau inscrisi la concurs stiau ca se va modifica sistemul ,adica in loc de 3 sectoare ramaneau doar 2,iar premiile nu se modificau [2 sectoare a 10.000 euro ,plus 2 capturi a 1000 euro ]sponsorii pentru locurile 2 si 3 au inteles situatia si vor fi in continuare sponsorii concursului .
4 eu nu am spus ca nu se poate tine concursul ,am spus ca exista sansa sa nu se prinda peste si ca exista locuri unde este imposibil sa pescuiesti si sa scoti pestele afara [golful de langa casa -apa scazuta de la mal 10metri ,podul rupt si sectorul sat -apa scazuta 10 metri de la mal ,iar 3 locuri din sectorul fundulea nu au apa decat 40 metri latime si 0,80 m adincime .
La baraj unde este cea mai adanca apa [locul unde sa tinut concursul ]nu este nici o problema de pescuit cu toate ca TEAVA este afara din apa [-1,20 fata de nivelul obisnuit ]
5 concurentii inscrisi la concurs sunt invitati sa pescuiasca gratuit in perioada in care trebuia sa se desfasoare competitia .
6 CE SE INTAMPLA CU TOATE CHELTUIELILE CARE SAU FACUT PANA ACUM ????????????
PLACHETELE ,CUPELE DE AUR ,TROFEELE DE CASTIGATOR ,BANNERELE ,DIPLOMELE SI CARE AU STANTATE SI TIPARITE DATELE DE CONCURS ,ARBITRII CARE AU FOST PLATITI SI CARE AU LUAT ZILE LIBERE DE LA SERVICI ???????????SI FOARTE MULTA MUNCA .
7 EXEMPLU DE PREMII LA O PARTICIPARE DE 24 ECHIPE
2 PREMII ORI 10.000 20.000.
CAPTURA 2 ORI 1000 2000
TROFEE AUR 4000
PLACHETE 1000
CUPE LOC 2-3 1000
ARBITRII 1000
TIPARITURI ,BANNERE ,DIPLOME 1000
GRATARUL DE DARVARI 500
ALTE CHELTUIELI 500

INCASATI 31.000
CHELTUITI 31000.
DACA EXISTAU SI RUNNERI CARE PLATEAU 200 RONI FIECARE EXISTA SI CASTIG .

Rog amatorii de atacuri si scenarii sa se abtina de la comentarii pentru ca nu voi mai da nici o lamurire suplimentara .
Nu este nici o problema cu mansa de calificari ,30 de echipe se pot baga numai pe Tamadau si Baraj in cazul in care nu este apa pentru celelalte sectoare .

Aloooooooooooo,Cezar Bibu ...........chiar nu citesti ca a reinviat unu [Nae]si sa reincarnat altul [muietescu] :!: :!:

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

I-am exmatriculat eu deja nea Victore, dar apar iar...... :cry:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

felicitari pentru promtitudine .

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”