ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Încuiat
Cristi Y
pescar de competitie

Re: ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Mesaj de Cristi Y »

andrei vladeanu scrie:in perioada 2005-2008 (2009) in care am activat impreuna in pescuit si am imbracat acelasi tricou am fost arogant si magar cu tine?
m-am pishat pe tine?
am fost nesimtit?
unsuros?
1 , nu vorbesc de mine , pe mine ai spus ca ma ignori , vorbesc de aroganta aratata LUMII care astepti tu sa intre in dialog cu tine pe marginea unui subiect in care ti-ai dovedit pentru a N-a oara nesimtirea de a intra

2 , poti sa-mi ceri socoteala cand si le la subiect vreau sa intervin si sa comentez cand voi intra pe pagina ta sau pe siteul tau , pana atunci abtine-te
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Apropo de latrat .... atitudinea lui Cristi imi aduce aminte de un roman celebru Cainele din Baskerville by Sir Arthur Conan Doyle ...

Numai acel caine , educat si dresat sa atace o singura persoana , ataca si facea victime colaterale ...pentru ca nu avea puterea sa se abtina si sa respecte dresajul ... Era antrenat , hranit si adapat sa spurce si sa atace ...
Asa si cazul nostru ...campania contra lui Popescu ... a generat victime colaterale .....pentru ca prin spumele de la bot , e greu sa deosebesti prieteni de dusmani , samd .. Musti si latri ... , ataci si marai , fugi si revii ...samd , samd ....
Dar chiar daca nu esti turbat si este o problema de dresaj si educatie , verdictul normal al celor care observa comportamentul , va fi la fel .... evident !

andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de andrei vladeanu »

Cristi Y scrie: nu vorbesc de mine , pe mine ai spus ca ma ignori , vorbesc de aroganta aratata LUMII care astepti tu sa intre in dialog cu tine pe marginea unui subiect in care ti-ai dovedit pentru a N-a oara nesimtirea de a intra
cred ca ai probleme grave.
eu m-am conformat cererii facute de un participant la discutie si anume de a se posta la subiect.
am pus 2 documente (in directa legatura cu cazu'), fara sa comentez si fara sa cer nimanui sa intre in dialog cu mine.
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

Val scrie: Numai acel caine , educat si dresat sa atace o singura persoana , ataca si facea victime colaterale
interesant e ca el se crede cainele LUMII, nu mai musca numai pentru el...
The One Team

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

andrei vladeanu scrie:am pus 2 documente (in directa legatura cu cazu'), fara sa comentez si fara sa cer nimanui sa intre in dialog cu mine.

ai sugestionat ca fiecare sa traga concluzii , s-au inghesuit sute sa o faca :lol: :lol: :lol: :lol:

ce dracu concluzii sa se mai traga cineva in ceea ce te priveste , este toata lumea lamurita , uite cati te sustin :wink:

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

andrei vladeanu scrie:si fara sa cer nimanui sa intre in dialog cu mine.
ai facut-o cateva postari mai sus dupa ce ai cerut moderatorilor sa ma scoata dar ai uitat probabil din cauza problemelor pe care le am eu :lol: :lol: :lol: :lol:

hai ca sunteti fasaiti si singurul lucru de care mai sunteti capabil este doar de a face un circ ieftin

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

andrei vladeanu scrie:
Val scrie: Numai acel caine , educat si dresat sa atace o singura persoana , ataca si facea victime colaterale
interesant e ca el se crede cainele LUMII, nu mai musca numai pentru el...
Genul asta de Miron Cozma , care vine si cu minerii la o adica , eu zic ca societatea romaneasca l-a depasit ....sau sper sa fie asa . Interesant este ca in cele mii de pagini de Forum scrise de Cristi , timp pe care NIMENI dintre noi nu il are , nu exista o singura solutie ..... o singura idee despre cum vede el viitorul .... El distruge .... ca la constructie nu a stat bine niciodata ... picioare de lut ...
Atacam si spargem tot , me f...tem pe prietenii de o viata , pina nu il sparg pe Popescu nu ma las .... BUN ! Si dupa aia ? Parjolim campiile , otravim fantaniile , samd ... totusi suntem in 2014 ...!!
Vreo idee Zeus ? Ca sa devi atractiv la dialog si cu altii ?
Poate campania ta de jignire si denigrare a mea si a lui Andrei este prefatza unei idei geniale pe care ai copt-o in iarba londoneza ... Ai solutia si te impiedici de noi .... Asta inteleg ... Dar sa vedem ceva ...concret ....aici in Romania , ca daca injuri din Luton .... nu se rezolva lucrurile aici pe plaiuri mioritice ...
Ultima oară modificat Dum Aug 17, 2014 20:52 de către Val, modificat de 3 ori în total.

andrei vladeanu
Veteran

eu poate sunt fasait dar tu esti paranoic si obsedat de persoana mea.

pai concluziile erau in ceea ce ma priveste??? pff...

moderatorilor le-am cerut un topic in care sa versi tu laturile pe mine (noi) nu pentru dialog...

esti praf, zau...
The One Team

bogdan5
pescar de competitie

Mesaj de bogdan5 »

Pangica,
Din boem devii filozof... :lol: :lol: :lol: :lol:
Crede în cel ce caută Adevărul,
Fereşte-te de cel ce l-a găsit.
(A.Gide)
Sinceritatea nu te lasa fara prieteni. Ii triaza.

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

andrei vladeanu scrie:pai concluziile erau in ceea ce ma priveste??? pff...
citez din ce scria curva asta bolnava anul trecut :

In urma cu 2-3 saptamani am primit draftul de contract de munca de la Federatia Romana de Pescuit, prin care voi fi ANGAJAT in functia de antrenor federal. In august voi incepe si cursurile pentru obtinerea carnetului de antrenor.

Stefan Popescu mi-a tot cerut lotul nominal, pentru a-l depune la MTS in vederea deplasarii la CM Portugalia. Am zis ca este corect sa astept finalul concursului de la Corbu.

Joi 27 iunie Popescu vine la minister sa depuna hartiile sportivilor din lot, care vor fi acreditati sa reprezinte Romania.

Cheltuielile ocazionate de deplasare si antrenament vor fi suportate – potrivit legii – de Federatie.

Am vorbit deja cu Vali Vesa si i-am expus problema. Sportivii din lotul national trebuie sa fie legitimati la un club al Federatiei. Aceste legitimari se pot face rapid si pe durata scurta.

Daca Vali Vesa si pescarii de la Ovidius refuza legitimarea si trecerea pe documentele oficiale ale ministerului in vederea participarii la CM ii voi invita pe cei de la Piatra Neamt sa o faca.

Apoi pe cei de la Carp United.

Daca niciunul din aceste loturi nu vor sa faca pasii de mai sus voi face un lot de 8 pescari care vor accepta conditiile legale.

si mai dau un citat din alta curva la fel de bolnava , fane balamuc care uite ce afirma anul trecut in iulie :

Felicitarile sunt inutile, la fel cum inutile sunt si iluziile acestor sportivi (indusi in eroare de Vali Vesa) cum ca sunt campioni nationali si ca vor reprezenta Romania la Campionatul Mondial din Portugalia. In scurt timp, vor fi citati la Parchet sub acuzatia de asociere in vederea comiterii de infractiuni, asta ca sa nu fie citati dupa Portugalia pentru uzurpare de calitati oficiale.
Si ca sa fie lamuriti, o sa le dau informatiile de baza.
1. Trebuie sa stie (pentru ca nimeni nu i-a informat) faptul ca AGVPSR a solicitat MTS autorizatia de participare la competitiile oficiale CIPS/FIPS si MTS nu le-a dat aceasta autorizatie.
2. Participarea la competitii oficiale a echipelor de sportivi romani nu se poate face decat cu autorizarea MTS, la cererea federatiei sportive nationale.
3. Asocierea la AGVPSR, indiferent cum s-a facut ea, incalca art. 24 si art. 88 din Legea nr. 69/2000.

Citarea la parchet se va face in scurt timp, intrucat sesizarea va fi depusa maine, marti 25 iunie 2013.

O sa constate in sfarsit toata lumea ca pescuitul sportiv are un for legal de reprezentare si ca acesta isi face treaba. Sa fi uitat Vali Vesa faptul ca este presedintele unui club sportiv inregistrat la MTS, sau asta este singura lui sansa de a se iluziona ca este si el un campion? Sper sa aiba barbatia sa-si asume responsabilitatea in fata sportivilor pe care i-a facut sa incalce legea. Am avut eu impresia sau s-a dat lovit la aceasta parodie? Nu a aparut prin lista lotului CS Ovidius Constanta, dar a aparut pe furis la final. Bravo, barbate!

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”