bogdan5 scrie:Pangica,
Din boem devii filozof...![]()
![]()
![]()
ia uite ce afirma paiatza filozoafa in iunie 2013 dupa anuntul de mai sus facut de popescu catre Ovidius :
Daca este sa imi dau cu pararea ...
- Felcitari Ovidius si tuturor echipelor trecute campioane nationale ajunse acolo prin califcari si competitie crunta .
- Niciodata nu am sa im asum vreun rol in Federatia lui Popescu - NIMIC ! Nu manager nu lot , nu pescar, nimic . Poate sa gestioneze si pescuitul la guvide ...nu e cazul !
- Asta nu de dragul AGVPS ci de dragul principiilor alea vechi , care din pacate foarte putini le inteleg .
Fir Intins in Portugalia lotului Ovidius , CN a Romaniei in 2013 !
de mentionat ca nu citise inca postarea lui vladeanu din prima pagina ! dar cand revine asupra subiectului , iata ce scrie :
Imi cer scuze dar am luat topicul de pe la pagina 2 si acum am vazut postarea asta . Andrei , este real ce scrii tu aici ?
Bai , macar ca ai stat in camera cu mine si tot trebuia sa imi spui ceva .
Dar ma rog e treaba ta de ce , cind si cum faci chestiunea asta . Ce vreau sa spun este ca habar nu am avut .. si nici nu agreez ideea .
Cum spunea cineva pe care il stim amindoi , mai bine ca Sadoveanu cu o creanga de alun pe balta , decit in ceea ce a ajuns acum fenomenul asta .
Nu te critic , esti baiat mare si alegi ce este mai bine pentru tine .
si acum vorbim de filozofii si de haiducii ????
doua paiatze care asa cum am spus , le suceste vantul ca pe frunze uscate