ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Încuiat
Cristi Y
pescar de competitie

Re: ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Mesaj de Cristi Y »

bogdan5 scrie:Pangica,
Din boem devii filozof... :lol: :lol: :lol: :lol:

ia uite ce afirma paiatza filozoafa in iunie 2013 dupa anuntul de mai sus facut de popescu catre Ovidius :

Daca este sa imi dau cu pararea ...

- Felcitari Ovidius si tuturor echipelor trecute campioane nationale ajunse acolo prin califcari si competitie crunta .
- Niciodata nu am sa im asum vreun rol in Federatia lui Popescu - NIMIC ! Nu manager nu lot , nu pescar, nimic . Poate sa gestioneze si pescuitul la guvide ...nu e cazul !
- Asta nu de dragul AGVPS ci de dragul principiilor alea vechi , care din pacate foarte putini le inteleg .

Fir Intins in Portugalia lotului Ovidius , CN a Romaniei in 2013 !

de mentionat ca nu citise inca postarea lui vladeanu din prima pagina ! dar cand revine asupra subiectului , iata ce scrie :

Imi cer scuze dar am luat topicul de pe la pagina 2 si acum am vazut postarea asta . Andrei , este real ce scrii tu aici ?
Bai , macar ca ai stat in camera cu mine si tot trebuia sa imi spui ceva .
Dar ma rog e treaba ta de ce , cind si cum faci chestiunea asta . Ce vreau sa spun este ca habar nu am avut .. si nici nu agreez ideea .
Cum spunea cineva pe care il stim amindoi , mai bine ca Sadoveanu cu o creanga de alun pe balta , decit in ceea ce a ajuns acum fenomenul asta .
Nu te critic , esti baiat mare si alegi ce este mai bine pentru tine .

si acum vorbim de filozofii si de haiducii ????

doua paiatze care asa cum am spus , le suceste vantul ca pe frunze uscate
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Bine ca esti tu stejar .... ))))))))))))))))))))))))))))))))))
Cind nimic nu ai spune .... in afara de injuraturi ...
Mult timp ai colega ... pacat de timpul asta ca inapoi nu mai vine ...
Pentru mine este clar ..este o chestie patologica . De asta scriumai rar de la o vreme ...dar imi dau seama ca din ce iti raspund nu fac decit sa intrec doza de medicatie ... adica te intarat ..sa iti depasesti limitele in ceea ce priveste mojicia si bunul simt .
Si deja imi pare rau ..atit pentru timpul meu cat si pentru starea ta de sanatate .
Multa sanatate !

Si repet daca terapia cere sa ne injuri ...fa-ti un topic ...separat si promit sa fac fatza cerintzelor tale de terapie ... Te ajut cu drag .
Aici consider ca nu mai ai nimic de spus ...ai spus tot ... lumea s-a lamurit , chiar daca nu scrie .

Eu spun gata ! Pina la urma nu e treaba mea de ce suferi tu .. te ajut in conjunctura unei foste relatii ...dar ai sarit calul rau !
Exista personal calificat pentru afectiunea ta ..
Ultima oară modificat Dum Aug 17, 2014 23:07 de către Val, modificat de 3 ori în total.

bogdan5
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de bogdan5 »

Cristi Y scrie:
bogdan5 scrie:Pangica,
Din boem devii filozof... :lol: :lol: :lol: :lol:

ia uite ce afirma paiatza filozoafa in iunie 2013 dupa anuntul de mai sus facut de popescu catre Ovidius :

Daca este sa imi dau cu pararea ...

- Felcitari Ovidius si tuturor echipelor trecute campioane nationale ajunse acolo prin califcari si competitie crunta .
- Niciodata nu am sa im asum vreun rol in Federatia lui Popescu - NIMIC ! Nu manager nu lot , nu pescar, nimic . Poate sa gestioneze si pescuitul la guvide ...nu e cazul !
- Asta nu de dragul AGVPS ci de dragul principiilor alea vechi , care din pacate foarte putini le inteleg .

Fir Intins in Portugalia lotului Ovidius , CN a Romaniei in 2013 !

de mentionat ca nu citise inca postarea lui vladeanu din prima pagina ! dar cand revine asupra subiectului , iata ce scrie :

Imi cer scuze dar am luat topicul de pe la pagina 2 si acum am vazut postarea asta . Andrei , este real ce scrii tu aici ?
Bai , macar ca ai stat in camera cu mine si tot trebuia sa imi spui ceva .
Dar ma rog e treaba ta de ce , cind si cum faci chestiunea asta . Ce vreau sa spun este ca habar nu am avut .. si nici nu agreez ideea .
Cum spunea cineva pe care il stim amindoi , mai bine ca Sadoveanu cu o creanga de alun pe balta , decit in ceea ce a ajuns acum fenomenul asta .
Nu te critic , esti baiat mare si alegi ce este mai bine pentru tine .

si acum vorbim de filozofii si de haiducii ????

doua paiatze care asa cum am spus , le suceste vantul ca pe frunze uscate
:lol: :lol: :lol: :lol:
La situatii diferite, opinii diferite...
Crede în cel ce caută Adevărul,
Fereşte-te de cel ce l-a găsit.
(A.Gide)
Sinceritatea nu te lasa fara prieteni. Ii triaza.

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

bogdan5 scrie:La situatii diferite, opinii diferite...
si astea pe fond de sanatate :lol: :lol: :lol: :lol:

afirma despre numarul meu de postari pe acest forum !!!!! 2232 postari in 4 ani si eu 2341 in 9 ani , se poate vedea in dreptul fiecarui user data deschiderii contului si numarul de postari

daca tot faci referire la timp , domnu filozof , roaga pe cineva sa-ti spuna bancul cu TIMPUL :lol: :lol: :lol: :lol:
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Parerea mea este ca aveti prea mult timp liber, multi dintre cei care posteaza aici, de aceea si aceste discutii depasite , pe langa subiectul topicului.

Situatia ptr mine este clara, tandemul popescu-vladeanu (secondati de celebrul vanator val) :D se cearta cu toata lumea pescareasca din romania, fara sa realizeze ce deserviciu ii fac saraciei de federatie, de care oricum s-a ales praful....
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Daca ar fi asa simplu ... ))))

Problema este ca cineva a inebunit ! Si isi permite un dialog si o jugnire permanenta , doar pentru refulari ale vietii lui .
NU schimba Cristi nimic din UK aici . Decit isi bate joc si mai mult se bucura de chestia asta .... si pluseaza si pluseaza la infinit ...pentru ce ?
Nu am pierdut eu sau Andrei CM din Romania ...s-a pierdut tocmai unor astfel de comportamente , ingustimii de minte , orgolii , sperantze de bani , samd ...samd ..
Pe tine nu te doare ....dar pe mine ma doare infinit si de asta nu ma pot opri ... un om , ca asa l-am crezut , sa faca asa ceva .....nu m-am gandit in viatza mea !!!! Si o face gratuit ....practic il doare in popou de ce se intimpla aici ....doar refuleaza pe chestii vechi si ataca GROAZNIC ! Practic nu are stop ! Nu mai stie limita , nu mai stie nimic , e inegurat de ura si de razbunare .
Ce i-am facut Doamne ? Ca i-am facut numai bine si prea bine , in viata mea ! Daca ma socotesc si acum am de platit vreo 500 eur de pe urma lui .... deh .... bani putini la Zeus !
Cum in 2 ani de zile .... cineva a pierdut controlul ? Chiar nu exista si alte forme de exprimare ...chiar totul trebuie spalat public si in jeg si zoaie ...... Chiar nu te poti abtzine ?
Chiar crezi ca daca ma faci vierme , paduche , maidanez , lipitoare , samd ....pe mine si pe Andrei ...iti castigi ceva prestanta , draga Cristi ?
Crezi ca daca scrii la modul asta rezolvi ceva ?
Nu rezolvi nimic ....doar iti expui caracterul ....
Sa fim seriosi si cu capitanul .... pai Gabi Tomulescu ce avea ? A fost acolo in 2011 , a experimentat ACOLO zig rig acolo si a si prins peste cu Baby .... Vine Tatae care nu mai are scule de crap si e chibtitz si face ce am facut eu cu Soare si Cosmin in 2011 ...am facut zig -rig din reviste .... )))))))))))))))

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Lucrurile nu stau chiar asa.....
Tatae a fost unul dintre pionierii carpfishingului in Romania, un pescar care si-a dovedit pe balta valoarea, nu la calculator.
Alta rautate gratuita ca nu mai are scule, eu voi fi cu el la pescuit pe 12-13 septembrie, pe un lac celebru din Anglia, cu sculele lui...deci nu stiu cum ai dedus ca nu mai are scule... :oops: Si, chiar daca ar fi fost adevarat, faptul ca esti sarac si nu-ti permiti scule de pescuit nu este o rusine....

Dar, intorcandu-ne la oile noastre, tu cu Andrei ati fost singurii care l-au sustinut pe popescu in nebunia lui, pana a reusit sa anuleze CM din Romania ! De aceea, toata suflarea pescareasca va injura, chiar daca multi nu o fac public.....

Fara banii tai Val poate nu se ajungea aici..... poate daca erai sarac , CM era acum in Romania ! :D

PS Vezi ca va mai sustine cineva pe forum ? Va lauda cineva ? Esti tu asa sigur ca ai procedat corect intorcand armele impotriva celor cu care te stiai de o viata ? Nu astept un raspuns, doar gandeste-te....
CS SENZOR

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Vladut Mateianu scrie:Lucrurile nu stau chiar asa.....
Tatae a fost unul dintre pionierii carpfishingului in Romania, un pescar care si-a dovedit pe balta valoarea, nu la calculator.
Alta rautate gratuita ca nu mai are scule, eu voi fi cu el la pescuit pe 12-13 septembrie, pe un lac celebru din Anglia, cu sculele lui...deci nu stiu cum ai dedus ca nu mai are scule... :oops: Si, chiar daca ar fi fost adevarat, faptul ca esti sarac si nu-ti permiti scule de pescuit nu este o rusine....

Dar, intorcandu-ne la oile noastre, tu cu Andrei ati fost singurii care l-au sustinut pe popescu in nebunia lui, pana a reusit sa anuleze CM din Romania ! De aceea, toata suflarea pescareasca va injura, chiar daca multi nu o fac public.....

Fara banii tai Val poate nu se ajungea aici..... poate daca erai sarac , CM era acum in Romania ! :D

PS Vezi ca va mai sustine cineva pe forum ? Va lauda cineva ? Esti tu asa sigur ca ai procedat corect intorcand armele impotriva celor cu care te stiai de o viata ? Nu astept un raspuns, doar gandeste-te....
Esti patetic Vlade .. Nu au nici o legatura banii mei cu banii de pe litoral ...Poate fara sa dau din gura se ajungea mai nasol ...
Ingrosati obrazul ... si faceti plecaciuni .....fara sa va dati seama ca sunteti manipulati groaznic ...
Fir intins in Uk .
Lasa ca se schimba reteta in scurt timp ....si mai vedem ... ca picior pe grumaz nu se va mai accepta !
In 24-27 septembrie imi propun sa merg in Italia cu o echipa TVR3 ...sa filmam CM. Neutru . Duc tratative ...se pare ca merge .. dar nu promit .

Poate asa va vedea si lumea ce se petrece pe din afara ...si de ce venim de atitia ani infranti din strainatate ....
3 episoade ... vor face audientza maxima !
Bravo Energy ! Au castigat .... CM . Chiar si acasa . Dar sunt singurii pina acum !!!!
Ultima oară modificat Lun Aug 18, 2014 18:01 de către Val, modificat de 2 ori în total.

PallBogdan
pescar de competitie

ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Mesaj de PallBogdan »

Ce mai e de vandut si de pradat in tara asta oare... Cine si de ce ne mai suporta?! Cred ca ne meritam soarta...din plin!!!

Vladut Mateianu
CS SENZOR

@val

Romania este una dintre fortele din carpfishing ! Avem un titlu de campioni mondiali, 2 de vicecampioni mondiali si un bronz ! Nu stiu cate tari se pot lauda cu asta.... :wink:

Du-te si filmeaza ce vrei (sper sa fi invitat, nu sa platesti tu toata deplasarea la "echipa" :D ) !

Gata, ca am treaba, numai bine ! :wink:
CS SENZOR

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”