Moderator: gor965
Exact asta incerc eu sa demonstrez. Ca esti o persoana "veridica".Cristi Y scrie:loosere , iar incerci sa schimbi macazul si sa deviezi de la subiect ???? mai putin conteaza ca faptele de mai sus sunr expuse de mine , de V Oana sau de papa pius , conteaza veridicitatea lor care te deranjeaza
andrei vladeanu scrie: Exact asta incerc eu sa demonstrez. Ca esti o persoana "veridica".
Tu in afara de un astfel de vocabular n-ai demonstrat nimic. Niciodata.Cristi Y scrie:andrei vladeanu scrie: Exact asta incerc eu sa demonstrez. Ca esti o persoana "veridica".
TU ???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
in calitate de demolator ??? in calitate de imbarlligator si de atarnator la poala lui popescu ????
in calitate de curva ieftin vandabila ????? cred ca glumesti![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pai aia a fost ultima ta carte , unicul personaj care ti-a mai acordat atentie in acest fenomen a fost popescubogdan5 scrie:"Celula de criza"(egocentrica) fidela FRPSC, moare si nu se preda.
pentru tine a demonstra ceva inseamna imbarligaturi , combinatii , goana dupa functii si parandaraturi financiare .... intr-adevar , din punctul tau de vedere recunosc , nu am avut niciodata ceva de demonstrat si nici nu m-a interesat asa cevaandrei vladeanu scrie:Tu in afara de un astfel de vocabular n-ai demonstrat nimic. Niciodata.
Esti convins gresit. Exact ca atunci cand esti convins ca eu am anulat mondialu' din Romania.Cristi Y scrie: sunt convins ca si acum iti suna in urechi ecoul promisiunilor lui de acordare de bugete , suprematie la crap , piste de concurs![]()
![]()
![]()