De ce au nevoie pescarii de FRPS ?

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Cristi Y
pescar de competitie

Re: De ce au nevoie pescarii de FRPS ?

Mesaj de Cristi Y »

@ val

principial este corect ceea ce spui , referitor la situatia aparent duplicitara , particularizat ca exemplu la clubul Ovidius

dar sa luam un banal exemplu : eu am un club de motociclism afiliat si inregistrat la FRM , FRM fiind subordonat MTS . exista in lume un campionat organizat de catre BAU BAU limited , asociatie de motociclism care are in toate tarile cate un grup recunoscut si atestat , In Romania clubul recunoscut este MOBRA SRL .( situatie ipotetica )

ce are a face faptul ca eu sunt legitimat la FRM sub tutela MTS , daca vreau sa ma duc pe bani mei purtand sigla MOBRA SRL la concursul privat organizat de catre BAU BAU Ltd ????

atata timp cat nu sunt sportiv profesionist si nu am un contract de exclusivitate cu un club care ma plateste , pot alerga cu motocicleta pe bani mei la concursuri private unde si cand vreau indiferent de CIS , BIS , MIS ....la fel si in pes

FIPS este o organizatie care isi are propria competitie , la care inscrie PE CINE VREA SI PE CINE CONSIDERA din orice tara !!!

popescu este liber sa trimita loturile federatiei ( ???? ) la campionatele mondiale organizate de forurile oficiale care i-l recunosc pe el si pe MTS !! in acest sens exista si o hotarare judecatoreasca definitiva care certifica acest drept al AGVPS !!!

CAMPIONATUL MONDIAL ORGANIZAT DE CIPS ESTE O JOACA PRIVATA SI PE BANII LOR , PESCARII POT MERGE UNDE VOR SI NECONDITIONATI DE NIMENI

in ceea ce priveste legalitatea constituirii federatiei de la Alba , afla ca au aparut deja fisuri si am dovada incontestabila a doua falsuri grosolane in acte declarative care au stat la baza constituirii acestei structuri mincinoase , dupa ce se termina sezonul competitional , asta fiind prin noiembrie , mi-am propus sa aloc o suma de bani considerabila pentru a ma implica in actiunea de desfiintare a fenomenului popescu-frps , deja am avansat invitatia la aceasta actiune catorva leaderi de la spining si de la stationar , urmand sa ma intalnesc si cu reprezentntii celorlalte discipline

de data asta ne implicam serios , exista bani pentru asta , ceva " intrari " si o casa puternica de avocatura
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

@ val

inca o intrebare : cluburile si-au scos CIS-ul la propunerea lui popescu sau a lui vladeanu pe vremea cand incerca sa construiasca federatia ??

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Cristi Y scrie:@ val

principial este corect ceea ce spui , referitor la situatia aparent duplicitara , particularizat ca exemplu la clubul Ovidius

dar sa luam un banal exemplu : eu am un club de motociclism afiliat si inregistrat la FRM , FRM fiind subordonat MTS . exista in lume un campionat organizat de catre BAU BAU limited , asociatie de motociclism care are in toate tarile cate un grup recunoscut si atestat , In Romania clubul recunoscut este MOBRA SRL .( situatie ipotetica )

ce are a face faptul ca eu sunt legitimat la FRM sub tutela MTS , daca vreau sa ma duc pe bani mei purtand sigla MOBRA SRL la concursul privat organizat de catre BAU BAU Ltd ????

atata timp cat nu sunt sportiv profesionist si nu am un contract de exclusivitate cu un club care ma plateste , pot alerga cu motocicleta pe bani mei la concursuri private unde si cand vreau indiferent de CIS , BIS , MIS ....la fel si in pes

FIPS este o organizatie care isi are propria competitie , la care inscrie PE CINE VREA SI PE CINE CONSIDERA din orice tara !!!

popescu este liber sa trimita loturile federatiei ( ???? ) la campionatele mondiale organizate de forurile oficiale care i-l recunosc pe el si pe MTS !! in acest sens exista si o hotarare judecatoreasca definitiva care certifica acest drept al AGVPS !!!

CAMPIONATUL MONDIAL ORGANIZAT DE CIPS ESTE O JOACA PRIVATA SI PE BANII LOR , PESCARII POT MERGE UNDE VOR SI NECONDITIONATI DE NIMENI

in ceea ce priveste legalitatea constituirii federatiei de la Alba , afla ca au aparut deja fisuri si am dovada incontestabila a doua falsuri grosolane in acte declarative care au stat la baza constituirii acestei structuri mincinoase , dupa ce se termina sezonul competitional , asta fiind prin noiembrie , mi-am propus sa aloc o suma de bani considerabila pentru a ma implica in actiunea de desfiintare a fenomenului popescu-frps , deja am avansat invitatia la aceasta actiune catorva leaderi de la spining si de la stationar , urmand sa ma intalnesc si cu reprezentntii celorlalte discipline

de data asta ne implicam serios , exista bani pentru asta , ceva " intrari " si o casa puternica de avocatura
Mai Cristi tu ai mare dreptate , pentru ca tu ai inteles ce inseamna sa particIpi cu sportivii tai la o competite privata , de amatori si sa nu confunzi MTS cu AGVPS . Cat timp unii din prietenii nostri fac aceasta confuzie este degeaba sa dezvoltam acest subiect . Este clar ca atunci cind te prezinti ca un club sportiv cu CIS legat de MTS , te trimit la Federatia lui Popescu ....iti place sau nu ...e altceva .... Dar de ce d-l Selaru nu a vrut sa faca acest CN ...ca pina la urma asa este .... intre asociatiile lui ....putea sa ii zica si CN de pescuit AGVPS la boilies de 30 mm sau la pop- up ..... era OK ... Era ceva privat in afara sferei sportive de MTS a lui Popescu ...Lumea venea la fel si pesemne ca rezultatul era acelasi .... Dar NU ....dinsul vrea sa legalizeze ...prin prisma numarului de participanti o ilegalitate .... Si cred si sper ca esti de acord ca CN se face sub auspiciile MTS ....si la fel CM..... aici nu -au inteles la bani ..ei !!!
Prin gura ne-ai dat-o mie si lui Vladeanu .... dar te-ai gandit un pic ca NU avem nici o vina ca Federatia EXISTA si ca MTS o BAGA in seama ????????????????????

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Val scrie:... Si cred si sper ca esti de acord ca CN se face sub auspiciile MTS ....si la fel CM..... aici nu -au inteles la bani ..ei !!!
sunt de acord ...UNDE ESTE ACEST CN al MTS ????

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

inca o intrebare : cluburile si-au scos CIS-ul la propunerea lui popescu sau a lui vladeanu pe vremea cand incerca sa construiasca federatia ??
Conteaza ? dar sunt copii de titza sa nu stie ce le vine bine la un moment dat ? Dar sa te dai Club sportiv si sa vrei reguli AGVPS ......este mult .... prea mult ..

andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de andrei vladeanu »

o parte din ele la propunerea mea.

nu am mai putut constitui federatia la momentul acela in principal deoarece SELARU S-A RAZGANDIT si nu a mai fost de acord cu proiectul.
chiar daca am fi insistat cu constituirea am fi ajuns in situatia de azi a lui popescu. pentru ca oameni de "mobra srl" s-ar fi gasit mereu.

apoi s-au mai tot constituit cluburi cu cis. in fiecare an.
chiar asa, de ce oare s-au mai constituit si nu s-a aflliat pescarii la acvila sau soimul?!?
The One Team

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Cristi Y scrie:
Val scrie:... Si cred si sper ca esti de acord ca CN se face sub auspiciile MTS ....si la fel CM..... aici nu -au inteles la bani ..ei !!!
sunt de acord ...UNDE ESTE ACEST CN al MTS ????
NU exista ...dar unde scrie in acel cacat de statut aprobat de MTS ca are obligatia sa il faca in fiecare an ? Tu chiar nu pricepi ca ceea ce deja exista si degeaba intrebi cum s-a facut ? S-a facut ! sa-i fie de cap .... si e deja istorie ...si astia de la stat ....tin cont de ceea ce exista si nu pot face altfel ...de aia s-a uschit si CM-ul din Romania .... ca daca , fara mishto sau la gluma , te aveau poe tine ca jurist faceai ceva legal si prin instanta sa ii protejezi pe AGVPS ... dar astia nici macar un jurist capabil nu au ...si imi asum afirmatia ...ca de Selaru nu trece NIMIC ...., numai legume ..
Ultima oară modificat Vin Aug 22, 2014 21:05 de către Val, modificat 1 dată în total.

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Val scrie: ca daca , fara mishto sau la gluma , te aveau poe tine ca jurist faceai ceva legal si prin instanta sa ii priptejezi pe AGVPS ....
nu sunt adeptul protectiei agvps si nici sustinatorul lor , u cred ca au nici un merit inafara de afilierea la cips

Val scrie:NU exista ...dar unde scrie in acel cacat de statut aprobat de MTS ca are obligatia sa il faca in fiecare an

in schimb exista in acel statut obligatia sa-si respecte programul stbilit , program anuntat si aprobat in primavara acestui an ... cu documente si mai exista multe obligativitati pe care federatia de la alba nu le-a indeplinit

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Cristi Y scrie: ce are a face faptul ca eu sunt legitimat la FRM sub tutela MTS , daca vreau sa ma duc pe bani mei purtand sigla MOBRA SRL la concursul privat organizat de catre BAU BAU Ltd ????
aici exista o singura mare problema in rationament.

CIPS NU POATE CONSTESTA CA ESTE FORUL MONDIAL IN PESCUITUL DE COMPETITIE.

daca cips se putea prezenta ca "privatul bau bau ltd" nu pleca mondialul din Romania...
The One Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

valerica, discutiile cu tine sunt in general obositoare…te hazardezi in a face afirmatii sustinute de argumente puerile, de exemple care n-au nimic in comun cu situatia din pescuit, intr-un cuvant, esti total lipsit de credibilitate pentru ca lumea nu mai pune demult botul la ineptia cu “legalitatea” pe care o trambiteaza mascariciul de la alba si pe care tu ai luat-o de buna.
si ca sa ma scutesti de o polologie cu legea si cu legalul, afla ca ovidius s-a dus in portugalia legal, carp united se va duce in italia tot legal, iat tu cu popescu si cu vladeanu ati facut ce ati facut si ati anulat cm din Romania probabil mai putin legal si mai mult cu pumnul in gura…motiv pentru care veti fi adulati pe veci de pescari
in consecinta, afla, dragul meu, ca atata timp cat agvps este afiliata la fips, cluburile vor face ceva pe mts si isi vor baga altceva in frps…situatie reala care indrazneste sa nu ia in seama palavrageala a doar trei oameni care incearca sa se pise contra vantului
si eu la randul meu sunt convins ca daca reusesti sa intelegi ce ti-am spus acum, vei incheia aceasta discutie fara rost.
Cornel Serbu
Friends Carp Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”