Daca ai fost procreat ca urmare a unei monte artificiale cu ajutorul mustelor... te manifesti ca atare!!Stefan Popescu scrie: Mă distrez de minune!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Daca ai fost procreat ca urmare a unei monte artificiale cu ajutorul mustelor... te manifesti ca atare!!Stefan Popescu scrie: Mă distrez de minune!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
popescule,gabi1 scrie:Daca ai fost procreat ca urmare a unei monte artificiale cu ajutorul mustelor... te manifesti ca atare!!Stefan Popescu scrie: Mă distrez de minune!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pai daca "nu obliga nimeni", de ce suntem "legate inerent de frps"? Da, pot fi, dar nu inerent, chestie de nuanta...Val scrie: ...este clar ca nu obliga nimeni la nimic intr-un stat de drept...
... Si in continuare nu pricep de ce se dezvolta Cluburile sportive , legate de MTS , inerent si de FRPS ...
Și acum să-ți răspuns punctual:
1. De ce eu? Pentru că cineva trebuia să tragă un semnal de alarmă în acest domeniu.
2. De ce în acest domeniu? Pentru că sunt pasionat de pescuitul sportiv (chiar dacă nu m-am remarcat prin competiții) și pentru că am intuit potențialul de care dispune.
3. De ce nu mă înțelege nimeni? Nu m-a interesat această întrebare. Nu fac ce fac pentru a-mi ridica cineva statuie. Omul trebuie judecat după fapte. Ori astea nu se vad anticipat.
pai aici e jmecheria, vali...ei n-au citit legea, au luat de bun ce-a spus popescu si acum se bat cu pumnii in piept pe aici ca tot pecuitul de competitie e ilegalVali Vesa scrie:Pai daca "nu obliga nimeni", de ce suntem "legate inerent de frps"? Da, pot fi, dar nu inerent, chestie de nuanta...Val scrie: ...este clar ca nu obliga nimeni la nimic intr-un stat de drept...
... Si in continuare nu pricep de ce se dezvolta Cluburile sportive , legate de MTS , inerent si de FRPS ...
Art. 24
...
(2) Structurile sportive oficial recunoscute se pot afilia dupa cum urmeaza:
a) la asociatiile judetene, respectiv a municipiului Bucuresti, pe ramuri de sport...
b) la federatia sportiva nationala corespunzatoare ...
Nu te obligă nimeni, dar nu ai ce căuta la Campionate Mondiale dacă nu ești afiliat. Ce este așa greu de înțeles? Sau nu vă convine situația? CS Ovidius, ca structură sportivă în subordinea și sub controlul MTS, ar trebui să știe și să respecte legea. Aceste prevederi privind obligativitatea, se regăsesc și în alte texte din lege, cum ar fi:Vali Vesa scrie:Pai daca "nu obliga nimeni", de ce suntem "legate inerent de frps"? Da, pot fi, dar nu inerent, chestie de nuanta...Val scrie: ...este clar ca nu obliga nimeni la nimic intr-un stat de drept...
Art. 24
...
(2) Structurile sportive oficial recunoscute se pot afilia dupa cum urmeaza:
a) la asociatiile judetene, respectiv a municipiului Bucuresti, pe ramuri de sport...
b) la federatia sportiva nationala corespunzatoare ...