Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Nu are treaba faptul ca sunt atinse ( in limita normalului ), cu faptul ca se rup.stress scrie:trebuie sa ai mare grija cu ele la transport o simpla cazatura si la prima aruncare e bucati, stiu multe tronsoane rupte pt acest tip de bat.
Stiu clar exemplu de lanseta cu care s-a pescuit, iar in timpul unei aruncari a fost lovita lanseta in cauza. In momentul in care lanseta lovita a fost scoasa pentru a fi rearuncata in apa, in timpul lansarii lanseta a pleznit. o fi defect de fabricatie sau nu, cert este ca aceste lansete sunt un pic vulnerabile dupa parearea mea.Dan Mitranescu scrie:Nu are treaba faptul ca sunt atinse ( in limita normalului ), cu faptul ca se rup.stress scrie:trebuie sa ai mare grija cu ele la transport o simpla cazatura si la prima aruncare e bucati, stiu multe tronsoane rupte pt acest tip de bat.
Asta este o trimitere in dreptul utilizatorului ( in primul rand psihologic ) a raspunderii ( nejustificate) pentru slabiciuni tehnologice sau materiale, pe care produsul le are.
Nu pot sa o las sa se raspandeasca.![]()
Cu conditia sa testezi mai multe, inainte sa te opresti la cea "potrivita".doruSV scrie:Eu zic ca lanseta cea mai buna e lanseta care ti se potriveste cel mai bine.
....