Fl strategist 3.90, 3.75 lbs model 2014

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

sorin71
Puncte: 0

Fl strategist 3.90, 3.75 lbs model 2014

Mesaj de sorin71 »

Fl strategist 3.90, 3.75 lbs model 2014(CEL CU MANDRINA FUJI),bun pentru pescuit sau doar pentru marker ,arunca bine(nu tintesc ciortanii).Va rog pareri pro sau contra .

alex.mosorivschi

Re: Fl strategist 3.90, 3.75 lbs model 2014

Mesaj de alex.mosorivschi »

excelent la pescuitul cu plumb, nu am apucat sa le incercam cu momitoare.din punctul meu de vedere sunt excelente si se pot atinge distante considerabile in aruncare.recomand!

doruSV

Mesaj de doruSV »

Eu zic ca lanseta cea mai buna e lanseta care ti se potriveste cel mai bine.

Pentru unii lanseta ideala e mai moale, in drill sa aiba placerea de a vedea lanseta cum se curbeaza spectaculos.
Pentru altii dar si mine lanseta ideala ar fi una mai rigida, in drill sa am placerea de a simti in bat si mulineta cat mai violent socurile pestelui.

Cu alte cuvinte, prima propozitie e cea mai corecta.

PS: Si eu sunt in cautare de FL Strategist, de 3.90 (am un fix, nu-mi plac lansetele scurte de 3.6) si de 3.75 LB.

sorin71

Mesaj de sorin71 »

Alex poti sa o compari cu alte lansete(DE 3.75LBS DAIWA.MTX in acelasi prag de pret,)asa ca o parere ca nici eu nu sunt un aruncator de top dar ma gandesc ca unde un aruncator bun da 160m dau si eu 120 .Recunosc ca nu prea am avut incredere in produse gen ,,china'' dar de curand m-am convins ca se poate.

viper28

Mesaj de viper28 »

Un prieten are FL Strategist, modelul cu mandrina fuji, cumparate in Februarie anul acesta. Am aruncat cu ele si mi se par best buy la un pret de 160 ron (luate din Dragon). La prima partida arunca foarte incet deoarece avea teama ca se vor rupe. Mi-am luat inima in dinti si am facut si eu o aruncare cu un mpmitor foarte incarcat. In locul unde am aruncat erau peste 110m si am aruncat pe maulul celalalt. La 160ron iti permiti sa iti cumperi una de rezerva. In banii astia nu gasesti ceva mai bun - garantat.

stress
pescar de competitie

Mesaj de stress »

trebuie sa ai mare grija cu ele la transport o simpla cazatura si la prima aruncare e bucati, stiu multe tronsoane rupte pt acest tip de bat.
stefan avram

cristirac1980

Mesaj de cristirac1980 »

de unde se pot cumpara online aceste lansete?

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

stress scrie:trebuie sa ai mare grija cu ele la transport o simpla cazatura si la prima aruncare e bucati, stiu multe tronsoane rupte pt acest tip de bat.
Nu are treaba faptul ca sunt atinse ( in limita normalului ), cu faptul ca se rup.
Asta este o trimitere in dreptul utilizatorului ( in primul rand psihologic ) a raspunderii ( nejustificate) pentru slabiciuni tehnologice sau materiale, pe care produsul le are.
Nu pot sa o las sa se raspandeasca. :)

Cand spun "mufare rectificata" la unele comentarii despre lansete, asta se refera la o prelucrare mecanica, controlata strict, pe ambele zone de mufat. Daca mufezi o lanseta direct pe cotele din turnare, se intepeneste fara probleme sa ia ochiul clientului, dar tensiunile diferentiate in zonele de contact ale imbinarii, produc mici fisuri , care apoi se traduc cu " ai atins-o de ceva, asta este motivul pentru care a cedat :D )
Numai ca rectificarea asta costa putin in fabrica si nu toata lumea si-o permite, pentru ca daca si-o permite, creste pretul produsului si nu se mai vinde. Putin de colo, putin de colo , tot ce conteaza este sa iesim cu un produs asemanator, dar mai ieftin. Vorba aia, daca nici eu nu cunosc motto-ul chinezesc , atunci cine. :D
Numai ca te apuci sa faci asta acolo unde este loc si pretul este nejustificat in raport cu costurile de productie. In rest, pentru a scadea pretul trebuie sa ciupesti din calitate. Si cand ciupesti ... poate sa se rupa. :wink: Adica mai direct : se rupe !

stress
pescar de competitie

Mesaj de stress »

Dan Mitranescu scrie:
stress scrie:trebuie sa ai mare grija cu ele la transport o simpla cazatura si la prima aruncare e bucati, stiu multe tronsoane rupte pt acest tip de bat.
Nu are treaba faptul ca sunt atinse ( in limita normalului ), cu faptul ca se rup.
Asta este o trimitere in dreptul utilizatorului ( in primul rand psihologic ) a raspunderii ( nejustificate) pentru slabiciuni tehnologice sau materiale, pe care produsul le are.
Nu pot sa o las sa se raspandeasca. :)
Stiu clar exemplu de lanseta cu care s-a pescuit, iar in timpul unei aruncari a fost lovita lanseta in cauza. In momentul in care lanseta lovita a fost scoasa pentru a fi rearuncata in apa, in timpul lansarii lanseta a pleznit. o fi defect de fabricatie sau nu, cert este ca aceste lansete sunt un pic vulnerabile dupa parearea mea.
stefan avram

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

doruSV scrie:Eu zic ca lanseta cea mai buna e lanseta care ti se potriveste cel mai bine.
....
Cu conditia sa testezi mai multe, inainte sa te opresti la cea "potrivita".
P.S. Valabil si in alte domenii. :D

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”