Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Cind e urmatorul concursgabisandu scrie:Erau programate Vali, dar tocmai in weekend-ul urmator avea nevoie de ele "Pinalti", asa ca discutam la urmatorul concurs.
Poate nu stii cu cine participa Maty !Vladut Mateianu scrie:Dupa parerea mea, cred ca este concursul cu cea mai selecta participare din Romania in 2009 ! Multi pescari celebrii, nici nu stiu pe cine sa pariez....Probabil ca si asta a fost motivul ptr care au renuntat '' unii'' PESCARI !
Concursul parea unul lejer la inceput, apoi de cand au inceput sa se inscrie numai nume grele......
![]()
![]()
PS Gabi, pe viitor tine minte ca doar avansul garanteaza prezenta unui pescar intr-o competitie (si uneori nici avansul !), in Romania seriozitatea si corectitudinea sunt notiuni de mult apuse....
Maestre, facem unul cu cate o "folclorista" ca runner pentru fiecare echipa, sa vezi acolo inghesuiala.cornel rosioru scrie:Cind e urmatorul concursgabisandu scrie:Erau programate Vali, dar tocmai in weekend-ul urmator avea nevoie de ele "Pinalti", asa ca discutam la urmatorul concurs.
Vin si eugabisandu scrie:Maestre, facem unul cu cate o "folclorista" ca runner pentru fiecare echipa, sa vezi acolo inghesuiala.
Te bagi Maestre? Vin si eu. Deja m-am pregatit, mi-am luat pop-upuri sa-mi ridice montura de pe fundcornel rosioru scrie: ...Vin si eu...