cea mai buna scrie:Ti-ar sta bine intr-un partid sau federatie, ca tot e la moda
Ba nu! Sunt libertarian, deci impotriva statului, deci impotriva partidelor

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
cea mai buna scrie:Ti-ar sta bine intr-un partid sau federatie, ca tot e la moda
Nu ai prins-o pe Mita biciclista, ea a fost "cea mai buna"...de gura.cea mai buna scrie: Esti bun de gura.
De la atatea discutii cu iz academic ma intreb cand mai ai timp sa si visezi...danutlupu scrie:Odihneasca-se in pace oriunde ar fi !! Eu banui ca printr-o insula pustie si exotica cu ceva bani ramasi dupa ce le-a platit baietilor destepti sa-l lasa in pace.
Daca ai noroc sa dai de petrol te-ai scos si orice vis poate deveni realitate...danutlupu scrie: Mai sap.
cred ca "libertar" e forma corecta in romanaionut72 scrie:cea mai buna scrie:Ti-ar sta bine intr-un partid sau federatie, ca tot e la moda
Ba nu! Sunt libertarian, deci impotriva statului, deci impotriva partidelorIn plus sunt si individualist convins si feroce, nu cred in asociatii, federatii si alte forme birocratice de asociere.
Crezi prost! Un libertarian considera ilegitima initierea violentei (si cand spun violenta, ma refer la cea fizica, nu la nazbatia denumita "violenta verbala", care e o multime vida, un nonsens), asupra altuia/altora, fie ea directa - bataia, sechestrarea de pesoane, intrarea prin efractie, jaful, talharia, violul, munca fortata, sclavia etc, cat si cea indirecta - furtul, inselaciunea etc, atat cea legala cat si ne. Violenta este legitima, ba chiar morala si fireasca doar intr-un singur caz: al retalierii, ca legitima aparare.DumiD scrie:cred ca "libertar" e forma corecta in romanaionut72 scrie:cea mai buna scrie:Ti-ar sta bine intr-un partid sau federatie, ca tot e la moda
Ba nu! Sunt libertarian, deci impotriva statului, deci impotriva partidelorIn plus sunt si individualist convins si feroce, nu cred in asociatii, federatii si alte forme birocratice de asociere.
ionut72 scrie:Crezi prost! Un libertarian considera....DumiD scrie:cred ca "libertar" e forma corecta in romanaionut72 scrie: