LACUL CORBU-INFO CUPA LITORAL ED.II 3-5 oct

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
lorenzo_n
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: LACUL CORBU-INFO CUPA LITORAL ED.II 3-5 oct

Mesaj de lorenzo_n »

Dan Arghirescu scrie:Iulian te deranjeaza/incurca cu ceva al 3-lea membru?
Dane, corect ar fi sa ne ceri si noua parerea.., chiar daca esti organizator!.. Pe mine personal nus deranjeaza, pot fi si 10 in echipa dar trebuia stabilit de la inceput.. Iulian daca eu cad pe B si tu pe C te astept la o bere!.. Sari gardu..:)

stasgutu

Mesaj de stasgutu »

Si noi am vrea sa mai vina un prieten cu noi. Totusi care e faza cu plata suplimentara? Logic ar fi doar sa platim pt cele doua mese, in rest, nu conteaza daca e un pescar, doi, trei sau sapte. Standul e platit, arbitrajul e platit, etc. Doar nu vom prinde pesti mai multi si mai mari, doar ca sint mai multi pescari. Sa dea domnu sa avem tot timpul mai mult de doua drilluri in acelasi timp :)
Stas Gutu

Dan Arghirescu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Dan Arghirescu »

Desi standul este deja platit, cheltuielile de "balta" cresc prin utilizarea WC-urilor si a dusurilor, practic piatra nu se toceste mai mult... Cupe si diplome pentru cel de-al 3-lea membru, si aici am luat in calcul locul 1,2,3 si captura, masa... De aceea trebuie un minim de 15 echipe ca sa putem lua in calcul asemenea optiune.

Laurentiu - asta este prima data cand nu intreb pe majoritatea (stii foarte bine acest aspect)...de fiecare data cand am intrebat am ajuns la aceeasi concluzie ca si astazi: nu toata lumea este de acord cu tot ceea ce se discuta/propune/impune/etc si nici o data nu poti multumi pe toata lumea.

Dan Arghirescu
Partener Crapmania.ro

otto_ph scrie:Trebuia totusi sa ramana conform regulamentului afisat la inceput ( nr. echipe, nr. membrii echipa, facilitati, etc. ), ce o tot dam de gard cu al trei-lea, cu 150 lei, cu alte doleante, rugaminti, cereri , solicitari. Daca doreste careva ai cedez locul meu. Discutam pe MP sau la telefon..........,ma duc la guvizi! :oops:
Otto...nu reusesc sa dau de tine. Te-am sunat, ai si sms de la mine... Da un semn cand poti.
Multumesc.

Andu Dascalescu

Mesaj de Andu Dascalescu »

Vreau sa ma bag si eu in discutie ...... Nu am nimic de zis :lol: :lol: :lol:

lorenzo_n
Pescar de competitie

Mesaj de lorenzo_n »

Dan Arghirescu scrie:Desi standul este deja platit, cheltuielile de "balta" cresc prin utilizarea WC-urilor si a dusurilor, practic piatra nu se toceste mai mult... Cupe si diplome pentru cel de-al 3-lea membru, si aici am luat in calcul locul 1,2,3 si captura, masa... De aceea trebuie un minim de 15 echipe ca sa putem lua in calcul asemenea optiune.

Laurentiu - asta este prima data cand nu intreb pe majoritatea (stii foarte bine acest aspect)...de fiecare data cand am intrebat am ajuns la aceeasi concluzie ca si astazi: nu toata lumea este de acord cu tot ceea ce se discuta/propune/impune/etc si nici o data nu poti multumi pe toata lumea.
Dane sunt deacord cu tine ca nu poti multumi pe toti!.. Corect era daca spuneai de la inceput 2 sau 3 pescari in echipa cu drepturi egale si terminai bilciu..:)

Dan Arghirescu
Partener Crapmania.ro

Pentru cei care doresc sa comande de mancare, am discutat cu o firma de catering si ne-au oferit urmatoarea varianta:

PENTRU CINA VINERI SEARA

SNITEL DE PUI CU SUSAN -150 GR
OREZ SARBESC-150 GR
SALATA DE CASTRAVETI MURATI-120 GR
PAINE FELIATA-120 GR
SALAM DE BISCUITI-100 GR

MIC DEJUN SAMBATA DIMINEATA

OU FIERT-1 BUC
TRIUNGHIURI DE CASCAVAL-50 GR.
CREMWUSTI -2 BUC
ROSIE NATUR-50 GR
UNT-1
GEM-1
PAINE -100 GR

PRANZ SAMBATA

CIORBA TARANEASCA DE PUI -50/350 GR
PULPA DE PUI SUPERIOARA LA TAVA CU CARTOFI NATUR 120/150 GR
SALATA DE VARZA -120 GR
PAINE FELIATA-100 GR

PRET 57.00 LEI PER PERSOANA/ZI

Pentru a putea sa ne aduca mancarea la acest pret, trebuiesc minim 20 persoane care sa faca comanda. Eu voi comanda pentru 8 persoane.
In situatii deosebite se poate schimba partial/total meniul!

Va rog sa imi spuneti daca doriti masa!
Ultima oară modificat Joi Sep 04, 2014 7:57 de către Dan Arghirescu, modificat de 2 ori în total.

Dan Arghirescu
Partener Crapmania.ro

drdan scrie:D-nul Arghirescu, am sesizat o greseala cand am citit regulamentul si am observant ca la sectiunea SANCTIUNI a-ti trecut printre alte puncte ca eliminate din concurs si punctul 21 dar nu aveti trecute in regalement decat 20 de puncte ca reguli.
Cred ca totul sa fie clar sa punctati in dreptul aliniatului punctul 21.
21. Orice incercare de fraudare a rezultatelor, a fiselor de arbitraj sau comportamentul necivilizat fata de organizator sau brigade de arbitrii, atrage ELIMINAREA directa din concurs.

Se pare ca a scapat la copierea textului. Multumesc pentru sesizare!

Dan Arghirescu
Partener Crapmania.ro

Lista pentru echipe de 3:

1. Stas Gutu
2. SavaCarpTeam
3. Nitu Teodor Stefan

Dan Savin