LACUL CORBU-INFO CUPA LITORAL ED.II 3-5 oct

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Carp Cosmin
Puncte: 0

Re: LACUL CORBU-INFO CUPA LITORAL ED.II 3-5 oct

Mesaj de Carp Cosmin »

osc1or scrie:vai dar ce s-a mai ofuscat lumea pe-aici... ce schimbare radicala a propus? cu ce iti naruie tie visele Carp Cosmin faptul ca unele echipe vor fi formate din 3 pescari??
e concurs de calitate, chiar si un singur pescar s-ar descurca in stand la un astfel de concurs...
Stai linistit osc1oare.... ca nu e telul meu cel mai inalt. Vreau doar sa vad si eu ca se tine cineva de cuvant in tara asta. Nu cred ca ti-ar conveni sa platesti la restaurant o bere si sa iti aduca 3 pahare de apa din closet. Si repet nu e vorba de cati oameni, ce concurs, oftica sau altele, e vorba de principii in primul rand... daca s-a vorbit una pai aia sa fie.

sorigab

Mesaj de sorigab »

bagati tare frate reduceti la 100 ron si bagati cate 7 in echipa ,firentinse

Dan Arghirescu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Dan Arghirescu »

Atat acum, cat si pana acum am decis dupa un vot majoritar. Cei care au fost la prima editie stiu ca deciziile mele au fost luate prin votul majoritar al celor implicati. De aceea am si spus ca daca sunt minim 15 echipe care doresc sa fie cate 3 atunci asa vom proceda. Nu am pretentii de mare organizator, nu ma intereseaza partea financiara sau partea de marketing. Postarea mea nu vreau sa fie interpretata ca o replica pentru cineva anume, ci doar relatare a modului cum am organizat si decis pana acum!
Daca deranjez pe cineva prin modificarea aceasta atunci in cer scuze pentru neplacerile create.
Imi doresc doar sa ne vedem cu bine toti, sa ne simtim bine, sa prindem peste mult si mare (asa cum spun mincinosii).

bogdan5
pescar de competitie

Mesaj de bogdan5 »

Toate ca toate, ramane argumentul suprem pentru luna octombrie:
Desi standul este deja platit, cheltuielile de "balta" cresc prin utilizarea WC-urilor si a dusurilor,
Aici ai intors-o frumos coane Fanica. :D
Crede în cel ce caută Adevărul,
Fereşte-te de cel ce l-a găsit.
(A.Gide)
Sinceritatea nu te lasa fara prieteni. Ii triaza.

Dan Arghirescu
Partener Crapmania.ro

bogdan5 scrie:Toate ca toate, ramane argumentul suprem pentru luna octombrie:
Desi standul este deja platit, cheltuielile de "balta" cresc prin utilizarea WC-urilor si a dusurilor,
Aici ai intors-o frumos coane Fanica. :D
Am rugamintea la tine, asta in cazul in care nu ma crezi, sa suni la RIG SERVICE sa iti comunice chiar dansii aceasta situatie! Si apoi sa ne aduci si noua la cunostiinta ce ai aflat!

Te rog mult de tot sa faci asta!

PS: pretul standului pentru 48h, cu un pescar si doi insotitori este de 320 ron.

sorigab

Mesaj de sorigab »

Domnule Dan nu are nimic nimeni cu dvs si nici cu ceea ce a-ti organizat dvs ,dar un concurs se organizeaza pe reguli bine stabilite de la bun inceput si nu reguli supuse la vot pe parcursul desfasurarii (sau dupa ce s-a completat lista),eu am inteles intentia dvs de a multumi cat mai multi oameni dar nu este corect din punctul meu de vedere si daca stau bine si ma gandesc nici din punctul dvs nu cred ca va pretati la cativa leuti in plus ,eu cred ca multi din acesti participanti si-au facut un program ptr a participa la acest concurs ,acum se schimba pur si simplu regula ,daca de e normal asa spuneti dvs ,va dati seama chiar daca vor fi 15 echipe care sant de acord cum ve-ti proceda?o sa alegeti 15 echipe pe un sector?de ex care ar fi ala ?cum se stabileste ?asa daca sant 30 de echipe fiecare o sa traga la sorti depinde de norocul fiecaruia ori sect b ori c asa mi se pare corect ,chiar daca a-ti spune ca cei cu 3 in echipa merg pe un sector si ceilalti pe altul nu mi se pare corect ,nu sant un mare comentator dar mie unu asa mi se pare corect .
sper sa nu deranjez pe nimeni ,o seara buna tuturor
scuze daca am deranjat si nu vreau comentarii rautacioase la adresa mea

Dan Arghirescu
Partener Crapmania.ro

Nu vad o solutie in a pune cele 15 echipe cu cate 3 membrii intr-un singur sector, fiecare echipa isi va extrage sectorul in care va "activa". Cei 150 ron pentru cel de-al 3-lea membru sunt doar pentru cheltuielile care le genereaza acesta.
Eu cred ca intodeuna comentarii sunt bine venite atata timp cat sunt constructive.
Tocmai pentru ca vreau sa multumesc pe cat mai multi (asa cum spuneai chiar tu) am apelat la varianta majoritatii. In aceasta situatie regula spune ca indiferent cat de mult te straduiesti tot vor fi si persoane nemultumite. Cum sa fac sa ii multumesc si pe acestia din urma....asta este partea cea mai dificila si chiar imposibila!

Marian Tomescu

LACUL CORBU-INFO CUPA LITORAL ED.II 3-5 oct

Mesaj de Marian Tomescu »

Imi cer scuze ca intervin, dar cred ca decizia cu 3 in echipa ar trebui luata DOAR cu unanimitate de voturi.
Asa ar fi corect intrucat toti au platit, iar cei care doresc aceasta varianta sunt obligati sa accepte,chiar daca doar o echipa nu e de acord, pentru ca asa a fost prevazut in regulament!
Mentionez ca nu particip la concurs, ci doar am citit disputa participantilor, pe aceasta tema.
Fire intinse!

Sent from my iPhone using Tapatalk
I don't need GOOGLE, my wife knows everything!

dany30

Mesaj de dany30 »

Ar fii frumos (daca este posibil bineinteles) sa incepem mai devreme concursul !
Poate obtineti domnule Dan cateva ore gratuite de la Rig Service....sa fie si ceilalti concurenti de acord!

cata grasu

Mesaj de cata grasu »

pentru al treilea om in stand se ia 150 de lei de rig service ? hai ca este prea pescareasca . sa intre daniela aici si sa spuna daca asa este sau este doar o incercare de a optine castig mai mare de organizator .
SREVNI ETSETIC !

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”