Stefan Popescu scrie:pescarii clubului din strada Timonierului nr. 6 își vor blestema zilele în care nu au ascultat ce le-am zis

Moderator: gor965
Stefan Popescu scrie:pescarii clubului din strada Timonierului nr. 6 își vor blestema zilele în care nu au ascultat ce le-am zis
Cristi Y scrie:Stefan Popescu scrie:pescarii clubului din strada Timonierului nr. 6 își vor blestema zilele în care nu au ascultat ce le-am zis
pana una alta iti intra tie , dar nu pe nas ci direct pe sub mustataStefan Popescu scrie:O să luați voi de o să vă iasă pe nas.
Mare găgăuță poți să fi. Păi ce are federația cu apele dulci ale lui Șelaru? Vezi că mâine e o zi mare, care o să-ți scoată pescuitul din cap, cu AGVPSR cu tot!Cristi Y scrie:pana una alta iti intra tie , dar nu pe nas ci direct pe sub mustataStefan Popescu scrie:O să luați voi de o să vă iasă pe nas.![]()
![]()
![]()
ia de-aici si rumega , papagal impotent![]()
![]()
![]()
http://agvps.ro/docs/notificare.pdf
Mergi cu ma-ta la vier...Stefan Popescu scrie:Vezi că mâine e o zi mare...
asa este , ai dreptate , haznaua ta se ocupa cu SWEET WATERStefan Popescu scrie: Păi ce are federația cu apele dulci ale lui Șelaru?
Stefan Popescu scrie:Vezi că mâine e o zi mare
Pentru popescu garantez ca nu scuipa(sa nu-i piara gustu')!!Cristi Y scrie:Stefan Popescu scrie:Vezi că mâine e o zi mare
da , da , da , ne-o sugi neprotejat![]()
![]()
![]()
sau iti pune apa in piscina ?![]()
![]()
![]()