FEEDBACK GENERAL VANZARI-CUMPARARI

Aprecieri pozitive sau negative la adresa vanzatorilor si cumparatorilor. Cate un topic pentru fiecare user.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

Scrie răspuns
tonny
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: FEEDBACK VANZARI-CUMPARARI

Mesaj de tonny »

Un mare minus din partea mea pentru userul bogdan_1973 pe numele real BOGDAN PETREcu nr de telefon 0723702307 din comuna 1 Decembrie jud ILFOV.Asa spune el :oops:

Un cacat de om,un pacalici pe care il conduce foamea cu 3-0 si lui ii trebuie Lampa Fox Halo Elite Bivy.
I-am trimis lampa acum o saptamana si nici in ziua de azi nu a mai ridicat-o.
Nu inteleg pe unii oameni care nu au bani sa cumpere dar totusi incurca si pun la cheltuiala alti oameni onesti si cinstiti.Eu pana acum am dat pe forumul asta doar de oameni cinstiti,dar vad ca lepra asta de "om" care se mai crede si pescar a reusit sa imi schimbe parerea si sa ma faca sa fiu mai neincrezator in oameni.
Cei care il cunoasteti in realitate pe acest agarici v-as ruga frumos sa va debarasati de el pentru ca v-a face de rusine !!!
===Toth Stefan Anton===
=All4carp=

Bogdan Petre

Mesaj de Bogdan Petre »

Hai totusi sa nu ma cobor la nivelul suburban al acestui vanzator ambulant de pe crapmania.
Mi-a trimis lampa acum 2-3 saptamani,nu mai stiu exact, iar a doua zi a trebuit sa plec cu serviciul din oras, eu am sunat la fan curier sa-mi opreasca coletul pentru a-l ridica cand ma intorc, dar acest ambulant a sunat la fan s-a interesat daca coletul a fost ridicat a doua zi,iar nefiind ridicat a solicitat sa fie transmis retur! Cam asta s-a intamplat cu lampa lui de 300 lei! Se poate verifica la fan cam cate colete ridic pe saptamana, daca ambulantul doreste poate sa sune la magazinul bigfish,sa vada cam cate colete am primit numai de la ei in ultimul an, cred ca din zecile de colete primite nici macar unul nu a fost de 300 lei.
P.s. In cel mai scurt timp o sa-i trimit in cont contravaloarea transportului,iar prin fan curier o cutie de pastile de nervi(xanax). Omul e bolnav.
Multumesc.
Nume utilizator schimbat din bogdan_1973

bogdan5
pescar de competitie

Mesaj de bogdan5 »

bogdan_1973,
Nu ai dreptate nici cat negru sub unghie(punct).Nu te cunosc nici pe tine si nici pe "ambulant", din toata relatarea tu esti singurul responsabil.Chestia cu plecatul din localitate nu sta in picioare, stiai ca soseste coletul, lasai 300lei acasa sau unui unui vecin si nu se mai ajungea aici.
Crede în cel ce caută Adevărul,
Fereşte-te de cel ce l-a găsit.
(A.Gide)
Sinceritatea nu te lasa fara prieteni. Ii triaza.

Bogdan Petre

Mesaj de Bogdan Petre »

Pt bogdan5,
Daca stiam ca plec din localitate fiti sigur ca exact asa faceam, dar se intampla sa nu fiu anuntat decat in ultimul moment, iar de ajuns acasa nu mai este timp,cei de la fan stiu acest lucru si-mi tin coletele in sediu lor pana le ridic,dar daca suna "disperatul" dupa 300 lei,cei de la curier trimit coletul retur!! Asta s-a intamplat...Nu am nevoie sa-mi dea drepate cineva,dar nici sa fiu facut in toate felurile de un neica nimeni!!
Nume utilizator schimbat din bogdan_1973

Hert

Mesaj de Hert »

uite la ce duce lipsa de comunicare! toate astea ar fi fost rezolvate cu o simpla convorbire telefonica intre cumparator si vanzator!
Bogdan Chiriac

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

Hert scrie:uite la ce duce lipsa de comunicare! toate astea ar fi fost rezolvate cu o simpla convorbire telefonica intre cumparator si vanzator!
exact!
Critic echilibrat

tonny
pescar de competitie

Mesaj de tonny »

Ca sa fiu mai exact in detalii:
Lampa i-am trimis-o luni 18 august, iar dupa mai multe zile in care m-a tot mintit si a tot tărăganat problema că ridica coletul maine si apoi ca iar maine si tot asa,in data de 27 august am decis sa sun la cei de la Fan Courier sa imi inapoieze coletul.
Eu de cand am cont pe acest forum nu am tepuit pe nimeni si ma pot lauda ca am vandut chiar multe lucruri aici.Am primit chiar banii in avans in cont de la multi colegi de forum,am facut si schimburi etc. ,dar intotdeauna mi-am respectat cuvantul dat.Un om fara cuvant in opinia mea este zero barat.Daca si aici o mana de oameni am ajuns sa ne "f...m" intre noi inseamna ca s-a ajuns rau.
Cat despre comunicare la telefon am vb cu el de n ori si a lungit povestea din 18 august pana in 27 august timp in care coletul a fost la sediu Fan Courier.Am facut pana la urma cerere de retur altceva neavand de facut plus am mai platit si 45 ron.
Rog pe cei care au cumparat de la mine sa isi spuna parerea si cat de "hot" si "ambulant" am fost cu ei.Multumesc
Poate urmatoarele nume va spun cate ceva:Daniel Frumosu,Catalin Govoreanu,Bogdan Ungureanu,Adi Zarguzon,Ciprian Dochita,Sorin Doroftei,Dani Petrut,Edy Boss Timisoara,Dan Copros,Pusok Alin,Ovidiu Mailat,Dan Teslariu,Adrian Apetrea,Stoia Ciprian,Buda Lucian,Lutuc Liviu,Bogdan Zaharia,Rob Florin,Robyvan Timisoara,Raul Negoita si inca multi altii cu care am facut unele targuri si nu imi vin acum in minte.Toate numele de mai sus sunt reale si sunt ale unor colegi de forum pe care pe aceasta cale ii salut .
Cred ca m-am facut inteles cine de fapt este "ambulantul" :lol:
===Toth Stefan Anton===
=All4carp=

robyvan
pescar de competitie

Mesaj de robyvan »

am negociat si cumparat de la Tonny si nu am avut nici un fel de probleme, foarte intelegator si punctual....deci din partea mea, o mare bila alba pt el..... :wink:
slowly we rot- by Obituary

Ungureanu Bogdan
pescar de competitie

Mesaj de Ungureanu Bogdan »

Si eu il recomand pe tonny!
catch&release

raulnego

Mesaj de raulnego »

Recomand userul tonny ca fiind de incredere ! A fost suficienta o convorbire telefonica ca sa-mi dau seama cu ce fel de om vorbesc , i-am trimis in avans contravaloarea produsului in contul sau bancar , apoi am primit produsul asa cum a fost descris ! Din pacate nu toti utilizatorii acestui forum sunt oameni corecti si nici aceasta rubrica de feedback nu este concludenta dupa ce am vazut useri cu feedback-uri negative care au tepuit clar alti colegi cum au fost curatati ca la "nufarul" si toate comentariile negative la adresa lor au fost sterse din aceasta rubrica !

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Feedback Vanzari & Cumparari”