Ca sa fiu mai exact in detalii:
Lampa i-am trimis-o luni 18 august, iar dupa mai multe zile in care m-a tot mintit si a tot tărăganat problema că ridica coletul maine si apoi ca iar maine si tot asa,in data de 27 august am decis sa sun la cei de la Fan Courier sa imi inapoieze coletul.
Eu de cand am cont pe acest forum nu am tepuit pe nimeni si ma pot lauda ca am vandut chiar multe lucruri aici.Am primit chiar banii in avans in cont de la multi colegi de forum,am facut si schimburi etc. ,dar intotdeauna mi-am respectat cuvantul dat.Un om fara cuvant in opinia mea este zero barat.Daca si aici o mana de oameni am ajuns sa ne "f...m" intre noi inseamna ca s-a ajuns rau.
Cat despre comunicare la telefon am vb cu el de n ori si a lungit povestea din 18 august pana in 27 august timp in care coletul a fost la sediu Fan Courier.Am facut pana la urma cerere de retur altceva neavand de facut plus am mai platit si 45 ron.
Rog pe cei care au cumparat de la mine sa isi spuna parerea si cat de "hot" si "ambulant" am fost cu ei.Multumesc
Poate urmatoarele nume va spun cate ceva:Daniel Frumosu,Catalin Govoreanu,Bogdan Ungureanu,Adi Zarguzon,Ciprian Dochita,Sorin Doroftei,Dani Petrut,Edy Boss Timisoara,Dan Copros,Pusok Alin,Ovidiu Mailat,Dan Teslariu,Adrian Apetrea,Stoia Ciprian,Buda Lucian,Lutuc Liviu,Bogdan Zaharia,Rob Florin,Robyvan Timisoara,Raul Negoita si inca multi altii cu care am facut unele targuri si nu imi vin acum in minte.Toate numele de mai sus sunt reale si sunt ale unor colegi de forum pe care pe aceasta cale ii salut .
Cred ca m-am facut inteles cine de fapt este "ambulantul"