ANUNT IMPORTANT - ECHIPA NATIONALA

Topicuri vechi, unele pot fi o lectura placuta...

Moderator: gor965

andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

ANUNT IMPORTANT - ECHIPA NATIONALA

Mesaj de andrei vladeanu »

PENTRU A REZOLVA PROBLEMA COMUNICARII SI A INFORMARII IN TIMP UTIL PE SITE-UL CRAPMANIA.RO PE TIMPUL CAMPIONATULUI MONDIAL DIN BELGIA
ECHIPA NATIONALA A ROMANIEI IL INVITA OFICIAL PE VAL PANGICA JR SA FACA PARTE DIN DELEGATIA ROMANIEI LA CM. (PE CHELTUIALA ECHIPEI).
L-AM INVITAT SI PE SORIN DRAGOI DE LA AVENTURI LA PESCUIT SI PE GIGI STEFAN DE LA INFOPESCAR OTV.
The One Team

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Va multumesc frumos si sincer . Ma onoreaza propunerea voastra ! Oricum daca am sa ma hotarasc ca trebuie sa vin , am sa va rog , ca pe costul meu , sa imi faceti rezervarile necesare , astfel incit sa fiu alaturi de lot . Nu mi se pare corect sa iau din banii tuturor , pe care sunt sigur ca ii puteti cheltuii mai eficient ( veti avea nevoie de ei ) sa merg eu in Belgia . Inca o data propunerea ma onoreaza si va multumesc sincer .
Daca sponsorizarile obtinute de voi vor fi excedentare si pentru imaginea de tara va veti permite si invitatarea a citiva ofiteri de presa - discutam . Altfel , bagati banii in nada ca e mai important .

mirceaef

Re: ANUNT IMPORTANT - ECHIPA NATIONALA

Mesaj de mirceaef »

andrei vladeanu scrie: L-AM INVITAT SI PE SORIN DRAGOI DE LA AVENTURI LA PESCUIT SI PE GIGI STEFAN DE LA INFOPESCAR OTV.
Si ce-au raspuns? Vin si ei?

Val,
ia-ti baterii de rezerva la tine si vreo doua galeti de semnal, ca acu' nu mai ai scuze, daca nu ne tii la curent cu ce se intampla in timpul desfasurarii concursului, iti boicotam site-ul :lol: :lol:

adigogo

Mesaj de adigogo »

BRAVO SENZOR!
Prin asta dovediti ca va ganditi si la cei de acasa, care asa vor putea fi si ei, alaturi de voi, in Belgia!

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Calitatea de ofiter de presa sau corespondent , sau mai stiu eu cum ii spune , e o misiune onoranta , pentru oricine . In mod normal un astfel de corespondent trebuie sa aiba 3 misiuni :

- prima este informarea publicului de acasa - macar printr-un reportaj difuzat la ora fixa , poze , analize , etc .
- a 2-a este ca pe cit se poate un astfel de corespondent trebuie sa poata familiariza cu locatia pe cei care compun lotul , prin furnizarea de materiale , harti , analize , articole din preasa mondiala , etc
- a 3-a este cea de informare in cadrul competitiei , cu amanunte si informatii despre echipa ta nationala , pe colegii de competitie din tari concurente ( eventual mape de prezentare, insigne , fanioane , etc )

Cam asta e munca unui corespondent de presa . Dar mai e pina atunci si un amanunt esential este ca eu nu zbor cu avionul , nici daca se scufunda America maine si nu mai apuc sa o vad :lol: :lol:

CORNEL IACOB

Mesaj de CORNEL IACOB »

Val,

As fi foarte onorat daca ai merge in masina cu mine...nici mie nu-mi place cu avionul...si pana ajungem in Belgia mai vorbim si noi de una de alta...sunt sigur ca o sa ne intelegem de minune :lol:
Mergem cu dubita mare(Jumperul ala nou),luam si tot echipamentul lotului, se conduce usor...Facem popas in Germania la Robert(stii tu care :wink: )bem si o bere bavareza adevarata...Ce zici ?(sper ca nu ma refuzi si de data asta :lol: )
CORNEL ''ACQUA'' IACOB
SENZOR CARP TEAM
Asociatia Pescarilor de Crap din Romania

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Mai Cornele suna bine - dar sunt citeva aspecte pe care trebuie sa le avem in vedere :

1. revizie obligatorie la masina la un service autorizat si competent :lol:
2. sa nu porti inele si verighete pe degete , la fel si eu , asta in cazul in care ne incaieram pe parcurs , macar sa nu ajungem zdrobiiti prin Belgia ( ride lumea de noi ) :lol: :lol: . Exclus boxuri , lunchaguri ,etc
3. in afara de berea de la Robert mai bem o bere la verisoara lui nevasta-mea care sta in Germania , drept in drumul nostru . Asta obligatoriu ! Te poti controla si la dinti ca e stomatolog , iar eu unul m-am saturat de astfel de doctori in casa .
4. incercam pe parcurs sa dezbatem orice disputa dintre noi , astfel incit odata ajunsi acolo , sa putem avea un punct de vedere comun , in favoarea si spre cinstea echipei nationale . Asta in contextul telefonului pe care ti l-am dat astazi !
PS - am carnet categoria B,C,E din 1988 , si vreo 100.000 km parcursi prin Romania ca agent de distributie pe o dubita Renault Trafic ( in anii mei cei tineri ! ) :lol: :lol: :lol: :lol:

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

Administratore!!!!!!!!
De ce ne-ai luat dreptul de a ne modifica si noi mesajele asa cum o faci tu? :D
The second best is the first loser!

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Pentru ca nu ati stiut sa profitati de acest avantaj ! Nu ma refer la tine in mod explicit ! Din pacate din motive de programare , masura trebuie sa fie universala , mai putin pentru mine :lol: :lol: :lol: :lol:
In plus eu scriu mult si repede si mai gresesc , de aceea este nevoie sa mai pot corecta mesajele . :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

Si eu scriu repede si de pe un device nu prea prietenos in utilizare.Fac multe greseli si as vrea sa le pot indrepta.PLS! :cry:
The second best is the first loser!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “ARHIVA”