Ideea este ca am gasit un lac care ridica standardul chiar peste rigorile unui campionat mondial ....in primul rand amenajarile sunt de exceptie ....casuta cu doua paturi cu saltele in care chiar poti sa te odihnesti, cu geamuri si cu geam pe spate pentru o aerisire cat mai buna , scaune si masa , umbrela mare , spatiu mai mult decat suficient pentru 2 pescari , drum impecabil ...
In plus am gasit un sistem de paza extrem de bine organizat , cu controale discrete si eficiente care cred ca descurajeaza orice intentii necurate , se da bon fiscal si se si controleaza .....

Nu in ultimul rand populatia piscicola este una de exceptie ...desi nu am prins peste mai mare de 7 kilograme ...toti cei care au tras incepand cu 2 kg ...au tras ca nebunii....cu plecari pe baitrunner ....de sarea apa din tamburi ......si au fost multi .....cateva zeci de bucati ne-au bucurat cele 48 ore petrecute pe balta .....
In afara faptului ca nu am reusit sa pacalim niciun dulap ( cu aceasta ocazie poate ne invata si pe noi cineva cum se face acest lucru pe Corbu