In calitate de organizator,vreau sa imi spun si eu parerea legata de acest concurs.
In primul rand vreau sa ii multumesc domnului Cristian Albastroiu,o gazda deosebita care ma ajutat enorm de mult in organizarea acestui concurs,vreau sa le multumesc sincer tuturor participantilor pentru atmosfera creata,una minunata si nu in ultimul rand prietenilor mei Gabi Neamtu,Nini Horn,Florentin Iuga,Luci si echipei de arbitri care au demonstrat ca sunt adevarati profesionisti.
Am lasat pentru la sfarsit meritele castigatorilor:Echipa George&Iulian...aveti toata stima mea....trei concursuri castigate pe acesta balta inseamna enorm de multa...jos palaria pentru voi;Bogdan Dragan-pentru mine in primul rand ramai un prieten..apoi titlul de VICE CAMPION MONDIAL spune tot iar despre echipele din Brasov ce sa mai zic.....sunteti adevarati pescari de la care avem mereu cateva ceva de invatat atat din punct de vedere al carpfishing-ului cat si din punct de vedere al respectului fata de cel de langa tine..aveti toata stima mea
P.S.Imi cer scuze pentru emotile pe care le-am avut la festivitatea de premiera.....este primul concurs la care sunt organizator si acest lucru s-a vazut
Organizatorii acestui concurs,Razvan Gheorghe&VAli Petrescu va multumesc tuturor si sa ne vedem sanatosi la editia urmatoare CUPA CARP ZONE 2009 Peris.