Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Vladut ai uitat ca intre politie si judecator mai exista o institutie care blocheaza dosarele. Parchetul. Aici este cheia.Vladut Mateianu scrie:O sa va tin la curent cu urmarile acestei actiuni de braconaj, sunt hotarat sa merg pana la capat, politie, actiune judecatoreasca, etc. Am tot ce-mi trebuie, nume, adrese, dovezi, martori..... sper sa reusesc, sa dau un exemplu ptr alti hoti de crapi care viziteaza acest forum si citesc !Este furt, sa vedem ce incadrare ii va da judecatorul !
Vladut ai uitat ca intre politie si judecator mai exista o institutie care blocheaza dosarele. Parchetul. Aici este cheia.doru_croc scrie:Vladut Mateianu scrie:O sa va tin la curent cu urmarile acestei actiuni de braconaj, sunt hotarat sa merg pana la capat, politie, actiune judecatoreasca, etc. Am tot ce-mi trebuie, nume, adrese, dovezi, martori..... sper sa reusesc, sa dau un exemplu ptr alti hoti de crapi care viziteaza acest forum si citesc !Este furt, sa vedem ce incadrare ii va da judecatorul !
o sa ceara licenta de pescuit si acvacultura, documente care atesta popularile si calitatea pestelui, registrul de transport animale vii si cine stie ce dracu mai cere ca se gaseste ceva prin legile astea tampite.Vladut Mateianu scrie: Este furt, sa vedem ce incadrare ii va da judecatorul !
Io iti urez succes - nu vreau sa te dezarmez ... , dar parca ti-am mai scris odata , cand i-am prins pe unii cu plasele pe balta , i-am retinut in stare buna , i-am dus la politie la Lehliu ( nu la noi in sat ) , am pierdut o noapte pe acolo cu tot felul de declaratii , cu buletine si al meu si ale lor , cu nr de inregistrare la plangere ... a doua zi ... ce sa vezi ... politistul le-a vandut plasele cu 5 mil si erau iar la treaba , dar nu la noi ... la vecini ... am primit raspuns scris de la Procuratura Calarasi " nu se poate incepe urmarirea penala deoarece paguba nu poate fi probata " sau ceva de genul asta spus mai pompos ... era acu fro 2 ani parca ... morala : NU REZOLVI NIMIC CU AUTORITATILE ... mai bine taiam plasele , pe aia indreptam niste lopeti ( tot era noapte si nu se vedea nimic ) si cazul era rezolvat din start ... asta e solutia ... anu trecut , in toamna , au batut bine de tot pe doi neispraviti care " venisera cu prostovolu dupa carasel " , si s-a facut liniste ... om vedea pana candVladut Mateianu scrie:O sa va tin la curent cu urmarile acestei actiuni de braconaj, sunt hotarat sa merg pana la capat, politie, actiune judecatoreasca, etc. Am tot ce-mi trebuie, nume, adrese, dovezi, martori..... sper sa reusesc, sa dau un exemplu ptr alti hoti de crapi care viziteaza acest forum si citesc !Este furt, sa vedem ce incadrare ii va da judecatorul !