Ce a fost...si ce este!

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
kelu84
Puncte: 0

Re: Ce a fost...si ce este!

Mesaj de kelu84 »

Offtopic-bogdan5 am observat ca mi te ai adresat cu numele meu desi la profil nu e trecut. Ne cunoastem? M-ar bucura sa fie asa

pharaoh
pescar de competitie

Mesaj de pharaoh »

Stai linistit, ne stie pe toti de mici :D

Vladut, multa bafta in demersul de a-i pedepsi pe nenorociti!
Marius Sârbu

nit_matias
Pescar de competitie

Mesaj de nit_matias »

Trist, foarte trist, mare pacat de peste, ce sa zicem de mentalitatea celor care au omorat pestele.
Niteanu Matei
http://mateiniteanu.blogspot.ro/
PB:20.3

doru_croc
pescar de competitie

Mesaj de doru_croc »

Vladut Mateianu scrie:O sa va tin la curent cu urmarile acestei actiuni de braconaj, sunt hotarat sa merg pana la capat, politie, actiune judecatoreasca, etc. Am tot ce-mi trebuie, nume, adrese, dovezi, martori..... sper sa reusesc, sa dau un exemplu ptr alti hoti de crapi care viziteaza acest forum si citesc ! :twisted: Este furt, sa vedem ce incadrare ii va da judecatorul ! :wink:
Vladut ai uitat ca intre politie si judecator mai exista o institutie care blocheaza dosarele. Parchetul. Aici este cheia.
Braconier prins in fapt, probe...., dar o hartie de 10 lei a carei serie o stia braconierul mi-a bagat paznicul la coruptie :? Nu glumesc.
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic!
Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.

pokemonu
pescar de competitie

Mesaj de pokemonu »

doru_croc scrie:
Vladut Mateianu scrie:O sa va tin la curent cu urmarile acestei actiuni de braconaj, sunt hotarat sa merg pana la capat, politie, actiune judecatoreasca, etc. Am tot ce-mi trebuie, nume, adrese, dovezi, martori..... sper sa reusesc, sa dau un exemplu ptr alti hoti de crapi care viziteaza acest forum si citesc ! :twisted: Este furt, sa vedem ce incadrare ii va da judecatorul ! :wink:
Vladut ai uitat ca intre politie si judecator mai exista o institutie care blocheaza dosarele. Parchetul. Aici este cheia.
Braconier prins in fapt, probe...., dar o hartie de 10 lei a carei serie o stia braconierul mi-a bagat paznicul la coruptie

La ce infracțiune de corupție a fost incadrat paznicul tău ca sunt tare curios.......:razz:

Cat despre furtul din topic sunt curios cum poate proba Vladut ca este pestele lui....nu pot decât sa-i urez succes și sa ne țina la curent....probele într-una dosar se coroboreaza..... dar la atâția pești în balta cam greu, pentru procuror si judecător toți pestii sunt la fel și de expertize pentru așa ceva la noi nu am auzit

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk 2
"Când ești mort, nu știi că ești mort. Pentru ceilalti e trist. La fel și când ești prost..." Philippe Geluck

gabicarp

Mesaj de gabicarp »

de asta e bine ca mai ales la noi, la romani, sa se impuna reguli cum sunt pe afara, masina in parcare , la locul de pescuit sculele duse cu un carucior si alte astfel de reguli. cand cineva vrea sa impuna astfel de reguli sare juma de forum ca nu e corect si ca e greu fara masina langa sculele de pescuit . un cort in decathlon e 200 lei - nu de ala profesional dar e foarte bun, mai dai si pe o saltea de o persoana 60 de lei si s-a rezolvat problema pentru tot anul . la noi orice regula impune un patron de balta , ba nu e bine, ba nu e patron adevarat, daca te lasa in tmpul noptii 2 oameni pe in loc, se gasesc care sa spuna ca de ce nu 3 oameni pe un loc, daca te lasa 3 oameni pe un loc, apar care spun ca e mai bine 4 oameni pe un loc, adica cel mai bine ar fi ca regulile sa le faca fiecare pescar cum vrea el.
de asta s-a ajuns unde s-a ajuns .

Cristian Dumitrescu

Mesaj de Cristian Dumitrescu »

Cu indivizii astia m-am certat pe urmatoarea "balta" de'alui Vladut, citez si eu de mai sus doar pe UNUL DIN CARNATI care a venit pe balta si-l injura pe prietenu lui (nu-l vad in poze) sa auda jumatate de mal + cel opus de toti mortii si vii, pe langa asta tot in gura mare striga ca..."aici e mai mic baa b...p...in concursu lor ca trebuia sa dam pe cealalta balta, tre sa vedem cum facem ca ma omoara soacra-mea daca nu ii duc 4-5 bucati" celalalt " pai si cum facem ma?" "stiu eu ma....vizavi acolo la foisoru 12 o iei drept pe camp si e o bariera...dar o dovedesc eu pe langa"

Ideea e ca eu am plecat mai devreme decat ei, si i-am atentionat pe cei de la poarta "mai palmat asa" nu stiu ce s-a intamplat mai departe.

cristy matei

Mesaj de cristy matei »

Vladut Mateianu scrie: Este furt, sa vedem ce incadrare ii va da judecatorul ! :wink:
o sa ceara licenta de pescuit si acvacultura, documente care atesta popularile si calitatea pestelui, registrul de transport animale vii si cine stie ce dracu mai cere ca se gaseste ceva prin legile astea tampite.
ganditi-va la un sistem de acces pe baza de bariera pazita nonstop si control intrare iesire...
plus ca e greu daca nu a semnat un regulament ;) ca e de acord sa respecte regula ca nu are voie decat x kg sau decat pesti cu o anumita greutate...

cristy matei

Mesaj de cristy matei »

cunosc un tip prins la braconaj cinegetic...impuscase 2 prepelite, adica le avea in rucsac...a cerut sa se probeze ca alicele cu care au fost ucise pasarile sunt trase cu arma lui :))) cartus nu era, alice doar una doua...
asa ca e greu...e doar de speriat treaba asta

didi-ionita

Mesaj de didi-ionita »

Io iti urez succes - nu vreau sa te dezarmez ... , dar parca ti-am mai scris odata , cand i-am prins pe unii cu plasele pe balta , i-am retinut in stare buna , i-am dus la politie la Lehliu ( nu la noi in sat ) , am pierdut o noapte pe acolo cu tot felul de declaratii , cu buletine si al meu si ale lor , cu nr de inregistrare la plangere ... a doua zi ... ce sa vezi ... politistul le-a vandut plasele cu 5 mil si erau iar la treaba , dar nu la noi ... la vecini ... am primit raspuns scris de la Procuratura Calarasi " nu se poate incepe urmarirea penala deoarece paguba nu poate fi probata " sau ceva de genul asta spus mai pompos ... era acu fro 2 ani parca ... morala : NU REZOLVI NIMIC CU AUTORITATILE ... mai bine taiam plasele , pe aia indreptam niste lopeti ( tot era noapte si nu se vedea nimic ) si cazul era rezolvat din start ... asta e solutia ... anu trecut , in toamna , au batut bine de tot pe doi neispraviti care " venisera cu prostovolu dupa carasel " , si s-a facut liniste ... om vedea pana cand
spor la toate

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”