Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
Salut!bcristache scrie:buna ziua...azi mi-am facut ordine in dulapul cu nade si momeli..am foarte multe resturi de nada pelete si boilisuri..oare trebuie sa le arunc?..sau sa le amestec intr-un mare mix?..ce ziceti?..va rog sa ma ajutati cu ceva pareri..multumesc..
pai eu zic sa le amesteci, sa le stropesti cu ceva lichide naturale sau ce vrei tu si sa nadesti cu ele (vezi ca vor absorbi foarte mult lichid, banuiesc ca sunt tari si foarte uscate chiar daca sunt resturi de nada)bcristache scrie:sau sa le amestec intr-un mare mix?..ce ziceti?..va rog sa ma ajutati cu ceva pareri..multumesc..
Eu fac asta la fiecare sfarsit de sezon, de obicei la ultima partida strang toate resturile si le amestec fie ca e vorba de boilies-uri(solubile, tari, ready made-uri, fishmeal sau birdfood), pelete sau seminte.bcristache scrie:buna ziua...azi mi-am facut ordine in dulapul cu nade si momeli..am foarte multe resturi de nada pelete si boilisuri..oare trebuie sa le arunc?..sau sa le amestec intr-un mare mix?..ce ziceti?..va rog sa ma ajutati cu ceva pareri..multumesc..