Weekendul acesta 22-24 Mai Tancabesti GOGU vs NICK BUSS

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Costel Stanila
Puncte: 0

Re: Weekendul acesta 22-24 Mai Tancabesti GOGU vs NICK BUSS

Mesaj de Costel Stanila »

Frumosi "ciortanii" prietene Ftejerel Srasineanu... :lol: :lol: :lol:
Felicitari! :wink:
Costel Stanila
A.P.C.R.

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

Bravo mai Patrunjel Tuzgureanu .... da ia zi kung fu la gayfest? :D Eu si acum regret ca n-am venit .... la Tancabesti sa am si eu poze frumoase ca ale tale :D
Milionar excentric

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

Ardey Zakusjys, la gayfest a fost patrunzator de frumos. Eu am stat in picioare si din cauza asta nu i-am vazut pe unii. :mrgreen: Da si tu o zacusca dipata cu 'ciorba' daia :wink: si iti fac poze si tie in fotoşop da dureaza vreo 20 de ore.
C. S. PELICANUL

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

Victor,
Noutati ceva? :?:
P.S.
Maine vin pe la voi.
C. S. PELICANUL

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

http://www.crapmania.ro/forum/download/file.php?id=192

Noul record al baltii Tancabesti, 25 de kg !

@victorash

Vezi ? Poate daca ii duceai lui Nick ce-ti pregatisem eu, acum el ar fi fost in poza alaturi de "dulap"....... :oops: :roll: :wink:

PS Maine o sa postez o poza ca sa va lamuriti cat de mare era "dulapu' " :!:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

victorash

Mesaj de victorash »

am scris si la topicu ala cu limitatele..este pe bune sau nu asta de 25?( facem exceptie de la reclama la bile) ..martorii etc..ca pe tacsu lu ala il vizez io anu asta si as vrea sa stiu cam pe unde salasluieste famelia lui.

ps: mama draq de treaba ...daca nu se inventau astea limitate nu mai vedea nimeni peshte peste 23 de kile pe tancabesti :wink:

@ Vladut

dragule te rog pune-mi deoparte si mie unele limitate , da limitate la 30 nu la 25 kg :) :)

@si mai pe bune acum...cand se mai pescuiesc d'astia mari asa mai anuntati-ma si pe mine sa vin sa filmez sa vada si ungurii, polonezii, sk si bulgarii ce peste avem noi si poate in cativa ani o sa avem "cotizanti" la concursuri de afara si pe alte balti decat Sarulesti. MC anticipat.
..complet uluit de cata prostie exista...in lume!

Sorin Ionescu

Mesaj de Sorin Ionescu »

Bravo tata....!!!!
Daca il chemati pe Vlad Parfene sa filmeze si sa cantareasca personal pestele cu tara la cantar luata,pe lumina si cu martori va credeam ca a avut 25kg...Dar la modul cum ati procedat de l-ati cantarit cu un cantar care mergea pana la 22kg si restu ati apreciat voi cat ar mai avea in plus nu prea-mi vine sa dau crezare evenimentului...!!!
Personal am comvingerea ca lacul Tancabesti are crapi de 25kg si mai mari,care pana acum nu au fost pusi pe mal de nimeni datorita diverselor obstacole si agataturi care ii sar in ajutor pestelui atunci cand este intepat..!!!
Nu vreau sa deranjez cu aceasta postare pe nimeni sau sa spun ca nu e adevarat ,dar cred ca ar trebuii sa ramana la stadiul de poveste pana cand se va face o cantarire corecta cu un asemenea peste record al Tancabestiului..!!!
Campion National 2011

victorash

Mesaj de victorash »

sunny ..stai linistit nu te impacienta ..ca asta nu-i topic de polemica..
parerea mea este ca nici 20 nu are... :roll:
..complet uluit de cata prostie exista...in lume!

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Eu cred ca nu are nici 10 kg ! De fapt la Tancabesti nici nu sunt pesti mai mari , sunt doar povesti, iar Vlad are cantare masluite ! A tinut pestele foarte in fata si de aceia pare mare !!! :oops:

ALOOOO ! Omul care l-a prins nu este pescar de trofee, sa stie cum se tine pestele la poza, ca altfel putea sa-l dea de 30 de kg ! L-a pozat cinstit si corect si iata urmarile....... :oops: Romania, trezeste-te !
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Sorin Ionescu

Mesaj de Sorin Ionescu »

@ Vladut

Nu e vorba de poze....e vorba de cantar tata..!!!!

La cantarit cu un cantar care mergea pana la 22kg....restu de kg le-a estimat sau l-a cantarit pe bucati???
Nici eu nu-s pescar de trofee dar uneori mai nimeresc cate unul...pur si simplu BULAN...intradevar imi place sa pescuiesc la pese mare dar ca e de 15,17 sau 25kg.....soarta....!!!!
Pacat ca nu la cantarit si pozat asa cum trebuie si cum merita un asemenea peste...ATAT AM SPUS EU..!!!
Daca nu avea Tancabestiul pesti mari ma vedeai pe acolo la partide de placere cum ma vezi la............(diverse balti consacrate pt.nr. impresionant de ciortani)nu vreau sa dau nume ca nu e frumos..!!!!!!
Campion National 2011

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”